Ехоооо, Продавам си Митсубишито Еклсипс 2003 с газова уредба от месец април тази година инсталирана с Ланди Ренцо!
Цена 6500$
Цена на Литтрото при канауаките е 0,67 ЦЕНТА на литар!!!
Модела на колата е GS
2400 kubika
Продавам Митсубиши Еклипс 2003 с Газова Уредба!
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
Продавам Митсубиши Еклипс 2003 с Газова Уредба!
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
Re: Продавам Митсуиши Еклипс 2003 с Газова Уредба!
консумациа на 100км./ 10 литра Пропан! Не бутан!
- Kan_Tangra
Тая уредба лицензирана ли е?
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
за сега не но мога да я лицензирам ако има сериозен купувач.
Имам няколко въпроса. Кой е монтирал уредбата и дава ли някакви гаранции за нея? Ако разходът на пропан е 10, то колко е на бензин? Лицензирането на уредбата влиза ли в обявената цена или ще мине като доплащане? Уредбата нова ли е или е втора употреба? Има ли възможност за превключване на бензин-пропан или двигателя е само на пропан?
Благодаря предварително! Любопитството ми е абсолютно професионално
Благодаря предварително! Любопитството ми е абсолютно професионално

не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
-
Re: Продавам Митсубиши Еклипс 2003 с Газова Уредба!
Привет на интересуващите се от информация. Първо сместа няма как да е чист пропан на практика( няма значение какво е обявено) Стандартите в Кебек са същите , както в България - през зимата пропан-бутан 60на 40 , през лятото 40 на 60 . Изключение правят северните територии на провинцията 70 на 30 .Пропана през лятото завира при температура в изпарителя около 50 градуса ако няма бутан.
Второ лиценза е задължителен , сега не знам какви са критериите , но през 2005 г. нямаше право да се кара и на газ и на бензин.
Трето- абсолютно е забранено преминаването на пропан-бутан през тунели в Кебек , бутилките не може да са повече от 20 л. и моторхоумите , които имат бутилки преди тунела трябва да ги затворят.
Има фирма ( ако не се лъжа в Сент Жером ) която прави инсталации ,цената е около 5000 дол. за инжекционна система пропан бутан
Аз лично ако беше изгодно отдавна да съм си инсталирал.Когато търсех информация преди 9 г. ми казаха , че без лиценз , ако стане беля на пътя застрахователя не покрива нищо, и не дай си боже другата страна да пострада с тези граждански от по-един , два милиона , Та това ме отказа .
Не се заяждам с никого . Лек ден.
Второ лиценза е задължителен , сега не знам какви са критериите , но през 2005 г. нямаше право да се кара и на газ и на бензин.
Трето- абсолютно е забранено преминаването на пропан-бутан през тунели в Кебек , бутилките не може да са повече от 20 л. и моторхоумите , които имат бутилки преди тунела трябва да ги затворят.
Има фирма ( ако не се лъжа в Сент Жером ) която прави инсталации ,цената е около 5000 дол. за инжекционна система пропан бутан
Аз лично ако беше изгодно отдавна да съм си инсталирал.Когато търсех информация преди 9 г. ми казаха , че без лиценз , ако стане беля на пътя застрахователя не покрива нищо, и не дай си боже другата страна да пострада с тези граждански от по-един , два милиона , Та това ме отказа .
Не се заяждам с никого . Лек ден.
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
Системата е пълен автомат. Превключване на газ - бензин е автоматично. Няма нищо общо със старите уредби които едно време карахме в БГ. Уредбата аз лично си я инстлирах. Ако искам да мина инспекция ще го направя и ще имам разрешение. Карам на пропан от месец април.
Обявата е вече невалидна!
Мерси за проявилите интерес. А що се отнася за тунели минавал сам през такива. А и щом официално се правят инсалации на газ би трябвало да е разрешено!
Има една фирма в Сент Мартин кадето инсталират сащата система като моята и това струва мисля повече от 5000 кад като се включат таксите.
Обявата е вече невалидна!
Мерси за проявилите интерес. А що се отнася за тунели минавал сам през такива. А и щом официално се правят инсалации на газ би трябвало да е разрешено!
Има една фирма в Сент Мартин кадето инсталират сащата система като моята и това струва мисля повече от 5000 кад като се включат таксите.
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
ааа да кажа за разхода на пропан е винаги литър повече от бензина.