Mersi,
Parvonachalni vpechatlenia: Zasega Winnipeg mi haresva mnogo. Komari ne se vijdat, slava Bogu. Vremeto ne e losho (dosta po-vetrovito e otkolkoto ochakvah obache).
Ne namiram grada za grozen. Vsashnost se chustvam mnogo po-"v kashti" otkolkoto v De. Transporta e dalech po-dobar ot tozi v sredno goliam nemski grad. Priatno iznenadana sam ot tsenite - mnogo po-niski ot sredno evropeiskite za shir potreba neshta.
Winnipegtsi sa adski mil narod. Opravih si SIN-a, zdravnata karta, bankovata smetka i t.n. za nula vreme. Dori uspiah da ida 4 pati do Future Shop da vrashtam priasno kupenia si notebook za niakakvi trudno zabelejimi defekti po ekrana. Vseki pat mi go zameniaha s factory fresh i biaha samata liubeznost...
Uspiah i da ida na festival na tsarvitsata, kadeto ni hraniha s tsarvitsa, poiha s iabalkov sok i razvejdaha iz grada bezplatno. Okaza se che ot rabotata mi imam pravo na bezplaten Internet v kashti...Izobshto - niamam nikakvi oplakvania zasega. Ako ne me pritesniavashe misalta za zima na -40oC vsichko shteshe na e varha...
V kraina smetka vsichko si zavisi ot choveka - az se staraia da vijdam chashata napolovina palna!
Haide sas zdrave!
P.S. Diana, taka i ne Vi vidiah na poleta do Miunhen, nadiavam se che ste pristignali po-jivo po-zdravo!