Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
newcomer

Re: Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
umeiko написа:Ти май не знаеш че в Албена ситуацията е още по и най зле, откъм пречистване на водата де :)
Възможно е. Нямам такива данни. Като бяхме там преди 5 години правеше впечатление, че комлексът се е запазил в почти първоначалния си вид откъм ново строителство, така че не би трябвало да има претоварване на канализацията (респ. пречистването на водите), за което говорех по-горе. Само не говори наизуст! Майка ми с това си вади хляба, все пак. ;)
точно така бистре.вадиш ли си честно хляба срамна работа няма, дори и да чистиш нужници и канали,както по горе даваш пример с майка ти. :y:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:точно така бистре.вадиш ли си честно хляба срамна работа няма, дори и да чистиш нужници и канали,както по горе даваш пример с майка ти. :y:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ех, ама си забавен! Тя ги проектира - станциите. Чети повече литература, по-малко форуми. Не е срамно и на стари години да научиш нещо ново. Ми тъй , де! Човек се учи, докато е жив! А пречиствателните станции са сложни инженерни съоръжения. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа:точно така бистре.вадиш ли си честно хляба срамна работа няма, дори и да чистиш нужници и канали,както по горе даваш пример с майка ти. :y:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ех, ама си забавен! Тя ги проектира - станциите. Чети повече литература, по-малко форуми. Не е срамно и на стари години да научиш нещо ново. Ми тъй , де! Човек се учи, докато е жив! А пречиствателните станции са сложни инженерни съоръжения. ;)
чета аз редовно и шотландска литература и руска и гръцка от време на време :rofl:

то май стана време за четене,само се чудя шотландския речник ли да разтворя или да наблегна на българското със свежа шопска салата
Последно промяна от newcomer на Чет Окт 03, 2013 9:56 am, променено общо 1 път.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Само внимавай! От цироза се умира много мъчително. Грижи се за здравето си!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Само внимавай! От цироза се умира много мъчително. Грижи се за здравето си!
няма страшно бистре.аз пуша по 2 кутии цигари на ден докато белият ми дроб почернее.тогава с 2 черни дроба гледай само какво яко поркане ще пада.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: няма страшно бистре.аз пуша по 2 кутии цигари на ден докато белият ми дроб почернее.тогава с 2 черни дроба гледай само какво яко поркане ще пада.
Е, ти си знаеш! Аз не съм пушила никога. Рядко пия. Обаче нося на умопомрачителни количества алкохол. На вас мъжете ви е слаб ангелът. Трябва да има някой да бди наоколо. Почти винаги има нужда...от помощ. Добре, че в Канада, животът е спокоен, погледнат от този ъгъл.;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Току що се чухме с братчеда от черноморието и побърза да ми се похвали че след филма на ББС,са ги спукали за резервации от Англия !
Даже той и колегите му се молят да го повторят ! :rofl: :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ахъм, само че моят се върна вчера и каза, че даже и Оазиса на Брендо бил празен, щото навсякъде по Черноморието е кучешки студ. :lol:
Не лъжи, ами тичай да обереш зарзавата, докато е още топло тук! ;)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Току що се чухме с братчеда от черноморието и побърза да ми се похвали че след филма на ББС,са ги спукали за резервации от Англия !
Бреййй, това Черноморие било голяма работа !
Щото само преди 2 седмици много от заведенията в София си стояха почти празни (с изключение на едно-две) ... както впрочем и таксита, молове и т.н. Явно не съм нацелил сезона на англичаните. :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Току що се чухме с братчеда от черноморието и побърза да ми се похвали че след филма на ББС,са ги спукали за резервации от Англия !
Бреййй, това Черноморие било голяма работа !
Щото само преди 2 седмици много от заведенията в София си стояха почти празни (с изключение на едно-две) ... както впрочем и таксита, молове и т.н. Явно не съм нацелил сезона на англичаните. :D

Нали и аз това ти казвам,цялата работа е в "рекламата" ! :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

roumensp написа:Явно не съм нацелил сезона на англичаните. :D
За сметка на това си нацелил сезона на фантазиите на мухите. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Гайка що смърдишш толкова,с кое те размирисахме ? :D
Стефан Цанев
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

оаче в софето гръмна бомба. бомбата елица:

Няма кой да пуши в заведенията

На живота ни изобщо не му липсва дим, липсва му вкус.
От Елица Николова

Има ужасно много причини да влезеш в това и това заведение - готвачът, барманът, диджеят, интериорът, чувството, че си у вас, чувството, че си на Марс, жените, рибите, най-вече приятелите. Изглежда - и лошият въздух.

Италианците например имат „най-патриотичния" стомах (определението е на Бепе Севернини, направено във В главата на италианците - б.а.). Те толкова познават и обичат храната си, че няма нищо необичайно в центъра на Рим да чуеш изтънчените викове на обядваща чиновничка, която връща пълната си чиния, понеже не била някаква туристка, която да цакат с преварена паста. Ние явно имаме най-патриотичния бял дроб, след като новият Парламент ще преразглежда забраната на дима в заведенията (която всъщност масово не се случи) с аргумента, че непушенето вреди на бизнеса и на удоволствието от живота навън.

Архаичната сентенция на един червен депутат, че „българинът обича да изпие чашка, да изпуши две-три цигари и да си ходи после" (и внесената от Атака законова поправка за отмяна на ограниченията) бяха опровергани и от много пушачи, подписали появилата се в интернет гражданска петиция срещу връщането на пушенето. Доста важен момент в този изхабен спор, тъй като става дума за надегоистични критерии за удоволствие и за солидарност, която една година проявявахме без никакво мрънкане - напротив, хареса ни. И която сега потъва в съмнителни статистики, че нашето въздържание е довело до страшна безработица в сферата на ресторантьорството и хотелиерството.

Най-големият цинизъм - година след влизането в сила на забраната - не е дали това е най-важният проблем, който трябва да решават новите стари симпатяги в НС. А че прословутата връзка с пушенето на тоя народ е най-нелепият повод да му се изфабрикува ролята на удавник.

От порок цигарите се превърнаха във фундамент на оцеляването и ако новата власт ще шикалкави с това им значение, няма никаква причина да вярваме, че имат по-ведри идеи за бъдещето ни. Не че в продължение на година забраната за пушене не беше просто вид свобода на словото, само се говореше, че я има - много заведения вадеха пепелници под формата на чашки с вода след 2-3 часа през нощта, някои и по-рано. Така че на живота ни изобщо не му липсва дим, липсва му вкус.

Поне 20 години е разликата в културата на забавление между господата в Парламента и новите консуматори. Разговорът за пушенето е признак за застаряващо общество, тъй като се води между конформисти, а не с представителите му, които са пробвали всякакви форми на нощен и гастрономически живот и нямат нужда той да е гарниран с цигари.

Никаква промяна не може да се случи без провокация да променим мирогледа си и забраната за пушенето беше симпатичен повод да станем по-толерантни помежду си. Тя трябваше да провокира и бизнеса да предложи нещо повече от това, за което плащаме в заведенията, както го правят в истински топлите страни - независимо дали става дума за комплимент от малки сандвичи към коктейла, или просто приятелско отношение.

А това, че сме в сезона на градинките, е втори шанс да почнем на чисто със забраната. Абсурдно е да позволим да ни натякват, че животът ни зависи от отмяната й.
http://www.sofialive.bg/city/frontalno/ ... iyata.html"
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
grozdan

Мнение от grozdan »

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

grozdan написа:Интересни снимки
Снимките са интересни, но текстът е жалък. Особено в частта му - дайте да съберем кофти снимки да покажем колко са зле тия британци. Нещо като старата песен "апа вие биете негри" но на нов глас. Вероятно измислено от комунист или атакист.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор