Опа... не, не, чакайте че дойдоха, за да ми кажат, че ще ме бият. Абе, момчета, къде се намирате? Това да не ви е 95-та година?! Тука има ли кой да се намеси от това заведение, в което стъпвам за първи път?"
Е, не, няма как да повярвам, че това се е случило! (по-скоро не ми се иска да повярвам .... има ли други по-вбесени емотикони? )
Пълни портфейли и празни глави
Това ли е България сега????
НЕ,не е,това е по чалготеките,казано от самия певец след това в интервю по Нтв "Всяка Неделя "
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Bistra написа:Мухи, ще рече човек, че ти плащат да оправяш имиджа на България. Мани, остави се! Нали бях и видях - посевместна селяния и простотия. А това е уникум, направо! Mладите на България....Enjoy! Бележникът на най-големия фен на Тони Стораро разкърти нета от смях
Все се питам,ти и шайката която се тупат в сърцата колко са канадци,що ли не се отказват от "лайняното българско гражданство"?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:Все се питам,ти и шайката която се тупат в сърцата колко са канадци,що ли не се отказват от "лайняното българско гражданство"?
Гледай, Мух, с кокошкарлък докъде се стига! Българин се отказва от гражданство - митничари му отнели 37 000 евро
Гражданството включва не само задължения на гражданите към съответната държава, но и техните права (респективно задълженията на държавата към гражданите и)
Ще му накривят на шапката, М-Дааа, като няма българско гражданство!...Губи само държавата.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")