Мутри се гаврят с певец

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
optics
Модератор

Мутри се гаврят с певец

Мнение от optics »

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
pumpy

Re: Мутри се гаврят с певец

Мнение от pumpy »

Чета и се чудя какво ли в очаквал от това място ?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

В България мутри,в северна америка реднеци и откачени полицаи,не виждам какво толкова е учудващо ? |(
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:В България мутри,в северна америка реднеци и откачени полицаи,не виждам какво толкова е учудващо ? |(
Учудващото е, че правиш въобще паралел. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Междувпрочем, България е единствената страна, в която отсядайки не посещавам заведения от типа на барове и дискотеки. Според мен за да развиват успешен туризъм трябва да направят затворени комплекси, (както има в не една и две панамени републики), където чалгата да е забранена и посещението на местния мутренски контингент също.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Междувпрочем, България е единствената страна, в която отсядайки не посещавам заведения от типа на барове и дискотеки. Според мен за да развиват успешен туризъм трябва да направят затворени комплекси, (както има в не една и две панамени републики), където чалгата да е забранена и посещението на местния мутренски контингент също.
:puke:

Туризма си е 6 ! :y:
ако не вериш питай хангличаните :D
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: :puke:

И да повръщаш и да не повръщаш, аз освен позастарели руски тьотки друго не видях. :D
Може някой поизпаднал английски социаладжия да е отишъл да се понакваси, ама явно е бил в перманентен делириум, щото го нямаше денем нито по плажа, нито по улиците. За такива, държави без закони са тип-топ. :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: :puke:

И да повръщаш и да не повръщаш, аз освен позастарели руски тьотки друго не видях. :D
Може някой поизпаднал английски социаладжия да е отишъл да се понакваси, ама явно е бил в перманентен делириум, щото го нямаше денем нито по плажа, нито по улиците. За такива, държави без закони са тип-топ. :D
А бе Бистра,ти изобщо четеш ли се какво пишеш !?!
Точно в такива държави туризма е 6 ! :rock: :y:
Бразилия,Мексико,Куба,Доменикана и др.
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: А бе Бистра,ти изобщо четеш ли се какво пишеш !?!
Точно щото чета, отговарям за написаното. Ай сега ми обясни защо туризма е на 6? Ще ходят ли там американци и канадци, ако се страхуват за живота си или да не ги изшмекеруват тарикати на дребно? :D
Значи все пак имало разлика?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: А бе Бистра,ти изобщо четеш ли се какво пишеш !?!
Точно щото чета, отговарям за написаното. Ай сега ми обясни защо туризма е на 6? Ще ходят ли там американци и канадци, ако се страхуват за живота си или да не ги изшмекеруват тарикати на дребно? :D
Значи все пак имало разлика?
?!? :o :^)
Навсякъде има риск,мисля последно заклаха канадско семейство на почивка някъде там и то точно заради обир от апартамента им !
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:?!? :o :^)
Навсякъде има риск,мисля последно заклаха канадско семейство на почивка някъде там и то точно заради обир от апартамента им !
Някъде там? Я, пак помисли! Доста по- на север...във Флорида.
Айде, айде във затворените комплекси няма заклани и ти добре го знаеш. ;)
Само че там охраната ходи с автомати (поне на 2 пъти съм виждала в Мексико камиони пълни с войници) и стреля на месо по престъпниците, а не да работи за тях. На такава "охрана" (втората) са свикнали само братята - "са сила", щот са издържливи да ги тъпчат разни квадратноглави селянье (няма от кой да взимаме пример, щото). Та зат'ва и само те са останали. :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:
myhata II написа:?!? :o :^)
Някъде там? Я, пак помисли! Доста по- на север...във Флорида.
Айде, айде във затворените комплекси няма заклани и ти добре го знаеш.
Я по-добре ти помисли пак (ако е възможно де, щото рефлекса за тракане без съответна дейност на невроните може да е по-силен):
http://news.ca.msn.com/canadians-killed-in-mexico"
Аз също съм ходил (и ще ходя) на ваканции в Мексико, но при положение че има убити канадци в мексикански курорти, няма как да кажа на черното - бяло. Ето ти специално една история точно за заклани канадци в "затворен комплекс":
http://www.nationalpost.com/news/story. ... 499d27a0d2" :fubar:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ами, Митко, на мен основната ми дейност не е да се ровя из Гугъл за да натривам носовете на съфорумниците. Е, хубаво не съм го прочела и какво от това? :fubar:
Забележи обаче, че имената на жертвите са латиноамерикански. Не се знае знае ли се каква е била причината, нали? Другите са били убити при посещения на рискови места като нощни клубове или места, където се води война между наркокартели...Ама какво ми го сравняваш! Това е все пак страна, в която има сериозен проблем с престъпността, не членка на Европейския съюз, все пак. ;)
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Bistra написа:Ами, Митко, на мен основната ми дейност не е да се ровя из Гугъл за да натривам носовете на съфорумниците. Е, хубаво не съм го прочела и какво от това? :fubar:
Забележи обаче, че имената на жертвите са латиноамерикански. Не се знае знае ли се каква е била причината, нали? Другите са били убити при посещения на рискови места като нощни клубове или места, където се води война между наркокартели...Ама какво ми го сравняваш! Това е все пак страна, в която има сериозен проблем с престъпността, не членка на Европейския съюз, все пак. ;)
:rofl: :rofl: :fubar: :fubar:
Моме,моме,я по-добре си седи на селооо..... :fubar: :fubar: :fubar:Какво беше там-света Катерина кьоравата от блатата
Pointzero

Мнение от Pointzero »

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1039731125"
Опа... не, не, чакайте че дойдоха, за да ми кажат, че ще ме бият. Абе, момчета, къде се намирате? Това да не ви е 95-та година?! Тука има ли кой да се намеси от това заведение, в което стъпвам за първи път?"
Е, не, няма как да повярвам, че това се е случило! (по-скоро не ми се иска да повярвам :@ :devil: .... има ли други по-вбесени емотикони? )
Пълни портфейли и празни глави
Това ли е България сега????
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Публикувай отговор