Две кукли на конци !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Две кукли на конци !

Мнение от myhata II »

http://news.ibox.bg/news/id_1861860456"

Знаете ли кое най много ме дразни ?
Дразни ме факта че България се управлява от гьонсурати и напълно безлични и ехидни лумпени,а на народа там не му дреме и прави мирни митинги с детски колички, както и на вас самите не ви пука и търсите причините в самия народ че бил мърша и матрял !
Е така ще е докато не се светнете че трябва да се смачкат всичките и да не се взима ничея страна !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer

Re: Две кукли на конци !

Мнение от newcomer »

и докато още не е приватизирано БДЖ то да се товарят на товарни вагони и да се извозват до белене
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:http://news.ibox.bg/news/id_1861860456

Знаете ли кое най много ме дразни ?
Дразни ме факта че България се управлява от гьонсурати и напълно безлични и ехидни лумпени,а на народа там не му дреме и прави мирни митинги с детски колички, както и на вас самите не ви пука и търсите причините в самия народ че бил мърша и матрял !
Е така ще е докато не се светнете че трябва да се смачкат всичките и да не се взима ничея страна !
Реших да питам чичо Гугъл какво мисли по въпроса, виж какво излезна в раздел Правителство и Управници
Втората мисъл май най-много ми хареса.

bg.wikiquote.org написа:
Аз предпочитам да ме командва богат човек, отколкото беден. Понеже богатият, все пак той е направил нещо и знае как да го направи. А бедният, ако не го е правил на себе си, как аз да очаквам той да го направи за мен и за държавата. Това е много близко до ума. — Шефкет Чападжиев

Ако не бяха правителствата и жените, какво щяхме да сваляме... — Венцеслав Константинов

Благоприличието, сигурността и свободата изискват държавните служители да бъдат подложени на едни и същи правила на поведение, които са в ход за гражданите. При управлението на закона, правителството ще бъдат застрашено, ако то самò не спазва стриктно закона. Нашето правителство е мощен и вездесъщ учител. За добро или за зло той преподава своя пример на целия народ. — Луис Брандайс

В своята забранителска дейност властите не знаят предел – достатъчно е само да започнат, да арестуват двама – и ще арестуват всички. — Лев Рубинщейн

Вярвам във всевиждащото око, което ни следи отгоре. За съжаление, това е правителството. — Уди Алън

Всеки народ има правителството, което заслужава. — Жозе дьо Местр

Всеки народ си заслужава управниците. — Българска поговрока

Да бъдем благодарни, че не сме получили цялото управление, за което сме си платили. — Уил Роджърс

Едно добро управление трябва да се стреми да създаде еднакви условия и възможности за всестранно развитие на отделната личност. — Тодор Влайков

Жалко, че всички, които знаят как се управлява страната, са заети да карат таксита или да подстригват. — Джордж Бърнс

За да може едно управление да се смята за добро, то трябва да бъде почтено и справедливо, мъдро и умно, съобразително, тактично и предвидливо. — Тодор Влайков

Истинските владетели се безпокоят за поданиците си, а тираните - от поданиците си и поради това заедно с могъществото им нараства и техния страх: колкото повече хора са им подвластни, толкова повече имат основание за безпокойство. — Плутарх

Когато имате (твърде) ефективно правителство, имате диктатура. — Хари Труман

Критичността по време на война е съществена част от подкрепата за едно демократично правителство. — Робърт Тафт

Куршумите сменят правителствата далече по-сигурно от изборните гласове. — из филма Цар на войната

Народът не може да се спаси без правителство, но и правителството не може да действа без доверието, подчинението и усърдието на хората. — Тадеуш Косцюшко

Нито едно правителство, на което аз съм член, никога няма да бъде правителство на реакцията. — Андрю Бонар Лоу

Помнете, че правителство, което е достатъчно голямо, за да ти даде всичко, което искаш, е в същото време и достатъчно силно да ти вземе всичко, което ти е дало. — Бари Голдуотър

Правителственото решение на проблема обикновено е по-лошо от самия проблем. — Милтън Фридман

Правителството не е разум, то не е красноречие. Правителството е сила. Като огъня, който е и слуга, и господар. — Джордж Вашингтон

Правителството не е, за да осигурява щастие, а за да осигури на хората възможности сами да си постигат щастие. — Уилям Елъри

Правителството никога нищо не научава; учат се хората. — Милтън Фридман

Престъпността е заразна. Ако самото правителството стане закононарушител, то поражда презрение към закона и приканва всеки човек да стане Закон сам за себе си и води към анархия. — Луис Брандайс

Причината за трудното управление на народа се заключава в това, че народът е просветен и сред него има много умни. — Лао Дзъ

Първата задача на една корпораиция е да прави пари. Първата функция на правителството е да вземе голяма част от тези пари и да ги даде на другите. — Лари Елисън

Управниците са смъртни, държавата е вечна. — «Principes mortales, respublica aeterna.» — Тацит
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

myhata II написа:Дразни ме факта че България се управлява от гьонсурати и напълно безлични и ехидни лумпени,а на народа там не му дреме и прави мирни митинги с детски колички, както и на вас самите не ви пука и търсите причините в самия народ че бил мърша и матрял !
Мухъ, ние имахме големи надежди че като се махне Бойко и ти ще се върнеш в България (както беше обещал) и ще ги смачкаш всичките? Що така ни пишеш в трето лице множествено число все едно не си част от емиграцията в Канада или може би ти ги мачкаш всичките сериозно пък ние не сме разбрали? Май ги мачкаш само на софра и по интернет форуми, ама реално действия от теб няма ;)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Koko
благодаря за хубавите цитати.
Особено за тези, които най-много ми харесаха:

Жалко, че всички, които знаят как се управлява страната, са заети да карат таксита или да подстригват. — Джордж Бърнс

Когато имате (твърде) ефективно правителство, имате диктатура. — Хари Труман

Куршумите сменят правителствата далече по-сигурно от изборните гласове. — из филма Цар на войната

Правителството никога нищо не научава; учат се хората. — Милтън Фридман

Причината за трудното управление на народа се заключава в това, че народът е просветен и сред него има много умни. — Лао Дзъ
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Публикувай отговор