libre написа:Да раздвижа темата -имаме сертификати Само дето се явявах на изпити по френски,нищо не ни поискаха,въпреки че на интервюто мадам Базил каза че ще получим сертификати след като им представя сертификат за езика и им изпратя дипломата си.Явно всичко е било зареди дипломата.Документите си получихме по пощата (с наета пощенска кутия сме).
Дано на всички със задържани дипломи пристигнат скоро сертификатите!
Честито libre!
Много успех и късмет и занапред! Успех и на всички чакащи!
Документи Виена - 16.12.2011
Accusse - 20.04.2012
Вкл.в листа на чакащи интервю-11.09.2013
Интервю 05.06.2014- Успешно !!!Счупен принтер...Очакване на сертификати по пощата.
Получени!!!
Документи NS-09.07.2014
Медицински- 09.09.2015/25.09.2015
libre написа:Да раздвижа темата -имаме сертификати Само дето се явявах на изпити по френски,нищо не ни поискаха,въпреки че на интервюто мадам Базил каза че ще получим сертификати след като им представя сертификат за езика и им изпратя дипломата си.Явно всичко е било зареди дипломата.Документите си получихме по пощата (с наета пощенска кутия сме).
Дано на всички със задържани дипломи пристигнат скоро сертификатите!
Честито libre! Радвам се за вас и успех напред в процедурата!
Здравейте!
И ние още нищо не сме получили! И аз гледам всеки ден с надежда пощенската кутия, но нищо! Много се надявам към края на месеца да има раздвижване!Това чакане много ни умори
Документи Виена : 11.08.2011
Интервю : 09.04.2013
Документи Нова Скотия : 4.06.2014
Баркодове : 29.08.2014
Медицински : 07.09.2015
Покани за визи: 22.09.15
Визи: 03.10.15
Здравейте! Ето минаха 45 дни откакто пратихме резултатите с необходимите нива и все още чакаме, дано да пратят вече отговор ,че се изморихме да чакаме и да се притесняваме
P.S :Привет на всички и много успех на интервюто!
DCS Vienne:04.02.2011
Accuse:21.06.2012
Liste d'attente:04.09.2012
Entrevue:04.04.2013
TCFQ:30.06.2013
Certificat de selection:24.09.2013
Codebar:31.01.2014
L'examen medical:11.06.2014
Visa(s): 03.04.2015
Здравейте! Да споделя! Някой служител в посолството работи! Днес от HR ме срещна една колежка и ми каза:"обадиха се от Квебек и поискаха потвърждение, че работиш при нас, заплата и т.н.!!!" щях да припадна, мислех, че ще успея да го запазя в тайна от колегите!
И всичко това след като 2 години документите са ми при тях, и 5 месеца откакто ми взеха дипломата за магистър.
Това е хубаво - че някой работи , но наистина мина ужасно много време
Аз звънях миналата седмица и ми, казаха да очаквам съвсем скоро отговор !
Това мисля , че е добър знак при положение ,че предните два пъти ми казваха да имам търпение и да чакам :)
Дано скоро всички се похвалим със сертификати
Документи Виена : 11.08.2011
Интервю : 09.04.2013
Документи Нова Скотия : 4.06.2014
Баркодове : 29.08.2014
Медицински : 07.09.2015
Покани за визи: 22.09.15
Визи: 03.10.15
deteli777 написа:Днес от HR ме срещна една колежка и ми каза:"обадиха се от Квебек и поискаха потвърждение, че работиш при нас, заплата и т.н.!!!" щях да припадна, мислех, че ще успея да го запазя в тайна от колегите!
е не, това вече е прекалено! Аз бих си изчакала сертификата и след това бих написала един гневен мейл по тоя повод ай ма ха...
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
Днес пък, до бюрото ми дойде, друга колежка и тихичко, но целия отдел чу, каза: вчера от емиграционните получихме писмо, потвърдихме! Всичко е наред. Ще пътуваш! - и пак забелих очите, след 5 мин почнах да обяснявам, че искам да отида на екскурзия???
deteli777 написа:Днес от HR ме срещна една колежка и ми каза:"обадиха се от Квебек и поискаха потвърждение, че работиш при нас, заплата и т.н.!!!" щях да припадна, мислех, че ще успея да го запазя в тайна от колегите!
е не, това вече е прекалено! Аз бих си изчакала сертификата и след това бих написала един гневен мейл по тоя повод ай ма ха...
Кое е прекалено ? Да проверяват или тези от "работна заплата" да знаят ? Прекалена е ориенталщината ни да го разкажем на всички във фирмата, за което в Канада съответния служител си е отишъл до вечерта. Те, за съжаление, канадците така разсъждават и просто си вършат работата....
Съгласна съм, за Канада и ориенталщината но коя работа си вършат канадците, след като ни държаха 2 години документите, без да ги проверят, слвд като взеха оригинали на дипломи, справки от нап, фишове за заплати за 6 години назад също представих...и всичко това вече 2 г и 5 месеца. А досега случвало ли се е след като е минало интервюто преди 5 месеца да звънят по работните места на кандидат емигрантите, то нали в БГ е лесно да си намериш работа, не говоря дори за добре платена, та да разберат работодателите ти и за бъдещите ти намерения и че немогат да разчитат на теб. А справката от Нап за какво е всъщност?
deteli777 написа:Съгласна съм, за Канада и ориенталщината но коя работа си вършат канадците, след като ни държаха 2 години документите, без да ги проверят, слвд като взеха оригинали на дипломи, справки от нап, фишове за заплати за 6 години назад също представих...и всичко това вече 2 г и 5 месеца. А досега случвало ли се е след като е минало интервюто преди 5 месеца да звънят по работните места на кандидат емигрантите, то нали в БГ е лесно да си намериш работа, не говоря дори за добре платена, та да разберат работодателите ти и за бъдещите ти намерения и че немогат да разчитат на теб. А справката от Нап за какво е всъщност?
Нали знаеш какво следва на такова излияние: "можеш да се откажеш от процедурата"....разбирам нервите, но те не помагат. За съжаление музиката се поръчва от този, който плаща и в случая това не сме ние.
Това, че нещо не се е случвало до сега също нищо не значи. Онзи ден сестрата ми в кабинате се оплакваше, че и написали глоба за 30 км над нормата и такова нещо в Онтарио не се случвало ??? Много добър довод.....