http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%B8%D1%8F"
Ще ми е интересно да чуя мнения и коментари относно това,защо се стигна до тук !?

Нали искахме Европа,ето я и какво ни даде тя ?
Какво даде Европа на германците та пак са номер 1 след всичките последици от 2-рата световна ?myhata II написа:Нали искахме Европа,ето я и какво ни даде тя ?
Търсиш си оправдание за да не се върнеш в България, както уж се беше засилил? - Бойко вече не е на власт и вероятността да се върне поне според мене чуствително намаля, а от друга страна сега на власт са твоите хора, как така не си се уредил с някоя топла и добре платена длъжност в новата администрация?myhata II написа:Не искам да бъда черноглед,но нещата в България седят точно така ...
Ще ми е интересно да чуя мнения и коментари относно това,защо се стигна до тук !?![]()
Koko, допускаш сериозна грешка, като изтърваваш главния виновник за проблемите на България. Според въпросните конспиратори, злия демон затрил държавата е Иван Костов, а програмата Ран-Ът е нещо като съвременен вариант на "Моята борба", с която той си ляга и става. Според конспираторите демонънт Костов продължава да съсипва България, дори 13 години след като изчезна от властта. Това и Боко Тиквата го повтаряше под път и над път.Koko написа:А защо се стигна до тук, т.е. до сегашното състояние на страната - можеш да попиташ специалистите по международна конспирация, те могат да ти дадът доста дълъг лист от възможни отговори, като се започне от планът Ран-Ът и се свърши с Бойко Борисов.
Голямата депресия....(е заглавието)myhata II написа:Не искам да бъда черноглед,но нещата в България седят точно така ...
Европа, мисля, няма нищо общо. Даже как още ни търпят там...myhata II написа: ...Ще ми е интересно да чуя мнения и коментари относно това,защо се стигна до тук !?![]()
Явно не си чел заглавиятана ежедневниците от днес, а те са :Pointzero написа:Голямата депресия....(е заглавието)myhata II написа:Не искам да бъда черноглед,но нещата в България седят точно така ...
Нека уточним, доколкото знам, засега в БГ няма депресия. Има криза.
Не съм икономист (ако греша ме поправете), но депресия е когато икономическия растеж стане отрицателен.
Въпреки, че нивата на безработица в Европа и БГ са сходни с тези на Голямата депресия - в зоната на 20%.
Дано не се стигне до депресия. Ето днес четох, Чехия са излезли от кризата....
Да са живи и здрави германците, че да тътрят подире си останалите
Защо си мислиш,че не си мисля че за това са виновни хамериканците,и че не случайно съм ти поствал точно това от УикитоKoko написа:Търсиш си оправдание за да не се върнеш в България, както уж се беше засилил? - Бойко вече не е на власт и вероятността да се върне поне според мене чуствително намаля, а от друга страна сега на власт са твоите хора, как така не си се уредил с някоя топла и добре платена длъжност в новата администрация?myhata II написа:Не искам да бъда черноглед,но нещата в България седят точно така ...
Ще ми е интересно да чуя мнения и коментари относно това,защо се стигна до тук !?![]()
По въпроса за Великата депресия - ти самият прочете ли какво пише в уикито? Ако беше прочел по-внимателно трябваше да забележиш че заслугата за кризата от 1929-та година е на хамериканците, а не на европейците, така че не се знае от кой какво сме прихванали, макар че до колкото съм учил история Великата депресия се е усетила тогава и в България, (понеже по онова време все още сме били в капитализма).
Дали нещата в България сега седят както са седяли преди 85 години - съмнявам се честно казано, трудно ми е да повярвам че можеш да имаш истинска икономическа криза в държава която към настоящия момент реално няма икономика.
А защо се стигна до тук, т.е. до сегашното състояние на страната - можеш да попиташ специалистите по международна конспирация, те могат да ти дадът доста дълъг лист от възможни отговори, като се започне от планът Ран-Ът и се свърши с Бойко Борисов.
То тогава по твойта логика мистр "Матрял",то до сега отдавна трябваше да са те изхвърлили от работното ти място, госпин началник !!MrGeek написа:Koko, допускаш сериозна грешка, като изтърваваш главния виновник за проблемите на България. Според въпросните конспиратори, злия демон затрил държавата е Иван Костов, а програмата Ран-Ът е нещо като съвременен вариант на "Моята борба", с която той си ляга и става. Според конспираторите демонънт Костов продължава да съсипва България, дори 13 години след като изчезна от властта. Това и Боко Тиквата го повтаряше под път и над път.Koko написа:А защо се стигна до тук, т.е. до сегашното състояние на страната - можеш да попиташ специалистите по международна конспирация, те могат да ти дадът доста дълъг лист от възможни отговори, като се започне от планът Ран-Ът и се свърши с Бойко Борисов.![]()
![]()
Ако трябва да бъдем сериозни обаче, именно Пожарникаря даде най-точното определение на причината за всички тези неизлечими проблеми - лошия мат'рял. Или казано по друг начин - от скапани джибри свястна ракия не става.
Ааа,ние много дадохме,дадохме си централата,дадохме си задника за буфер на Изтока,станахме мишена на терористи за назиданиеpumpy написа:И защо Европа трябваше да ни даде нещо ????
Нима немеца ще ни научи да не даваме 12 хилки на непознатия "полицай" от телефона, който ще ни "оправи" защото сме блъснали някого ????
Германия колкото злато и диаманти окраде по време на 2-рата световна-бедна ти е фантазията Румба !roumensp написа:Какво даде Европа на германците та пак са номер 1 след всичките последици от 2-рата световна ?myhata II написа:Нали искахме Европа,ето я и какво ни даде тя ?
Все чакаме някой да ни даде нещо, затова сме там.