kak da se opravia s frenskia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nikolov1968

kak da se opravia s frenskia

Мнение от nikolov1968 »

ucha frencki ot mecec po cial den
mnogo mi e trudno
ne e losh ezik ma kato ne sam go uchil trudno mi e za 2 mececa DA GO NAUCHA kakvo da praVIA KATO GO CHETA GORE DOLU RAZBIRAM AMA MI E TRUDNO DA GO GOVORIA
A AZ SAM VODEST
MNOGO ME E STRRAX
KAK DA SE SPRAVIA
stela
Обратна връзка:

spoko

Мнение от stela »

Po-spokojno:)Ne e tolkova strashno!Po moe lichno mnenie i opit smeia da tvxrdia ,che se iska VREME! Ne ochakvai da progovorish momentalno.Az sxm uchila vxv frenska gimnazia i da ti kaja predi sedmica mi se naloji da govoria frenski i beshe super spek.Praktika mu e maikata i neshtata triabva da ti "otlejat" v glavata!Gledaj TV5 ,slushaj RFi...moje i da ti pomognat tia neshta osobeno ,ako si sluhovo vxzpriemasht.I oshte neshto...prostite izrechenia sa chudesen nachin na izraziavane...greshki dopuskat vsichki(vkluchae i francuzite)...vajnoto e da demonstrirash uverenost i entusiazxm!:)))))
Uspeh!
P.S.By the way frenskij dalech ne e lesen ezik:)
Joy

Мнение от Joy »

----
Последно промяна от Joy на Сря Яну 12, 2005 11:03 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Спазвай всички гореописани съвети - много са важни!
Опитвай се да мислиш на френски...колкото можеш...разигравай си мислено епизоди от интервюто...
Говори на глас...да си отпуснеш ченето за френския...
Успех! :D
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
gen Fon Klinkerhofen

Ebi go i frenskiq

Мнение от gen Fon Klinkerhofen »

Spoko,
horata sa tuk po 1 - 2 godini i pak nishto ne razbirat kato zaadzjukat mestnite ot po agraren proizhod.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Ebi go i frenskiq

Мнение от IvHaydu »

gen Fon Klinkerhofen написа:Spoko,
horata sa tuk po 1 - 2 godini i pak nishto ne razbirat kato zaadzjukat mestnite ot po agraren proizhod.
Сигурно френския им е по-добър от на полицай Крафтрий :
Добри йутро! :D
Генерале, куде се прогуби?

:D :D
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
gen Fon Klinkerhofen

Ich hast keine Zeit fur das Frantsoozish

Мнение от gen Fon Klinkerhofen »

Да бе както би казал Крабтрий "Учнах съм го френкуят, за многу месеца" > Та учих го учих го, проговорих го, прописах го и накрая пак се оказа че английски си ми трябва и сега да ви кажа френски употребявам само на касата в Макси , че май само там назначават маймуни които говорят само френски. :lol: :lol:
ian

Мнение от ian »

Ne se pritesniavai tolkova. Predpolagam 4e pone znaesh dobre angliiski. Moito interview mina pochti izcialo na angliiski, ina4e biah u4il frenski za 2 meseca po 3 pati v sedmicata. Moga da kaja 4e samo sam navliazal v tozi ezik. Hich ne e losh, no iavno si triava i seriozna praktica.
Заключено