kak da se opravia s frenskia
-
kak da se opravia s frenskia
ucha frencki ot mecec po cial den
mnogo mi e trudno
ne e losh ezik ma kato ne sam go uchil trudno mi e za 2 mececa DA GO NAUCHA kakvo da praVIA KATO GO CHETA GORE DOLU RAZBIRAM AMA MI E TRUDNO DA GO GOVORIA
A AZ SAM VODEST
MNOGO ME E STRRAX
KAK DA SE SPRAVIA
mnogo mi e trudno
ne e losh ezik ma kato ne sam go uchil trudno mi e za 2 mececa DA GO NAUCHA kakvo da praVIA KATO GO CHETA GORE DOLU RAZBIRAM AMA MI E TRUDNO DA GO GOVORIA
A AZ SAM VODEST
MNOGO ME E STRRAX
KAK DA SE SPRAVIA
spoko
Po-spokojno:)Ne e tolkova strashno!Po moe lichno mnenie i opit smeia da tvxrdia ,che se iska VREME! Ne ochakvai da progovorish momentalno.Az sxm uchila vxv frenska gimnazia i da ti kaja predi sedmica mi se naloji da govoria frenski i beshe super spek.Praktika mu e maikata i neshtata triabva da ti "otlejat" v glavata!Gledaj TV5 ,slushaj RFi...moje i da ti pomognat tia neshta osobeno ,ako si sluhovo vxzpriemasht.I oshte neshto...prostite izrechenia sa chudesen nachin na izraziavane...greshki dopuskat vsichki(vkluchae i francuzite)...vajnoto e da demonstrirash uverenost i entusiazxm!:)))))
Uspeh!
P.S.By the way frenskij dalech ne e lesen ezik:)
Uspeh!
P.S.By the way frenskij dalech ne e lesen ezik:)
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Спазвай всички гореописани съвети - много са важни!
Опитвай се да мислиш на френски...колкото можеш...разигравай си мислено епизоди от интервюто...
Говори на глас...да си отпуснеш ченето за френския...
Успех!
Опитвай се да мислиш на френски...колкото можеш...разигравай си мислено епизоди от интервюто...
Говори на глас...да си отпуснеш ченето за френския...
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
Ebi go i frenskiq
Spoko,
horata sa tuk po 1 - 2 godini i pak nishto ne razbirat kato zaadzjukat mestnite ot po agraren proizhod.
horata sa tuk po 1 - 2 godini i pak nishto ne razbirat kato zaadzjukat mestnite ot po agraren proizhod.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: Ebi go i frenskiq
Сигурно френския им е по-добър от на полицай Крафтрий :gen Fon Klinkerhofen написа:Spoko,
Добри йутро!

Генерале, куде се прогуби?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
-
Ich hast keine Zeit fur das Frantsoozish
Да бе както би казал Крабтрий "Учнах съм го френкуят, за многу месеца" > Та учих го учих го, проговорих го, прописах го и накрая пак се оказа че английски си ми трябва и сега да ви кажа френски употребявам само на касата в Макси , че май само там назначават маймуни които говорят само френски.