Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

Мнение от Bistra »

MrGeek написа:Аха, интересна е. Тази другарка директно издуха по измишльотини нашите Бистра и мухЪтЪ взети заедно!
Що за зомбиран индивид (предполагам ефекта се получава след дългогодишно посещаване на Бузлуджа, ама де да знам) може да възприеме подобни глупости..
И на мен ми е интересно, Господин Шумкар, защо си сменихте картинката?...Може да се нарече административен въпрос, ама си е чисто любопитство: Какво изобразява? Прилича ми на некролог, но не мога нищо да прочета даже и с очила. :?:
Иначе цитираната от Мосю Нулева Точка (или Мосю Точка "0") е съгласно точка #2 от "Наръчника на строителя на втората България", т.е. няма нищо случайно. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

MrGeek написа: Аха, интересна е. Тази другарка....
И от къде, аджеба разбра, че въпросната госпожа е "другарка"?
MrGeek написа: ...предполагам ефекта се получава след дългогодишно посещаване на Бузлуджа.....
Типичен пример на **** модерирано, да се счита за предупреждение
Абе ти да не си гербераст? Защото във форумите (не само този) в последните месец и нещо само герберасти реагират така първосигнално на всеки, който каже нещо "на ъркъръ" за "Ентелегентните" протести.
Палят от четвърт (както и "лелката" в спомената статия).
Цялата случка ме върна много назад във времето...
MrGeek написа: ...Очевидно има доста болни хора с достъп до интернет, които си мислят, че всички са канарчета.
Ай сега обЯсни връзката на "хората с интернет" и ходенето на госпожата да си върши работата?
Или казваш: "Да си беше стояла у дома"... Да, ама не.. Някои твои любимци не решиха да повишат "майчинските" (които в БГ са 30-на лева (да ме поправи някой, ако греша)

Абе да не се занимавам повече с теб - само кажи: гербераст ли си?
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero

Мнение от Pointzero »

myhata II написа:
MrGeek написа:.......................
Ооо ти мъдри,сред най мъдрите :lol: :rofl:
кажи ти на нас НЕпросветените какви интереси споделяш и на кой симпатизираш ? ;)
Смее ли да каже?
Тежката (в пряк и преносен смисъл) артилерия (И.Ф.) я изхвърлиха на боклука, заради едно тефтерче, което сигурно няма и 100 грама! :rofl:
"Кървави писма" летят ден през ден на "отцепници" от ГЕРБ!
Да си признаеш, че си гербераст, в това "ново" време (по-скоро обстоятелства) е = интелектуално самоубийство!

Моя лична прогноза : на следващите избори (били те и предсрочни) ГЕРБ = НДСВ. С последващата му съдба!

Geek-ов, сподели сега отговора на въпроса, зададен от Мухата (и от мен) - гербераст ли си?
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Bistra написа:
....Иначе цитираната от Мосю Нулева Точка (или Мосю Точка "0") е съгласно точка #2 от "Наръчника на строителя на втората България", т.е. няма нищо случайно. ;)
Шшшшш, Бистре!
PointZero = . (точка) нула (0)
Ако се интересуваш, защо, как, кога съм си избрал "nick name" (уточнение: "потребителското име" за някои герберасти)
за мен ще бъде удоволствие да ти го обясня на 4 очи. :lol:
Или на 3 очи (ще си затворя едното ;) )
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Най голямото унижение за Бистра е да я сравняват с Мухата,затова тя реагира така да се каже "меко" на излеянията на Гайката,опитва се да бъде така да се каже "харесвана " от клуба на"печелившите"
Само много ми е интресно кога някой сутрин ще се събуди и ще разбере че това е бил отбора на "губищите" :lol: :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа: И на мен ми е интересно, Господин Шумкар, защо си сменихте картинката?...Може да се нарече административен въпрос, ама си е чисто любопитство: Какво изобразява? Прилича ми на некролог, но не мога нищо да прочета даже и с очила. :?:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Некролог е да, позна . Некролог от ImageShack :yeah:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Що го бъзикате толкова много Гайката,явно пак съм изтървал некакъв цирк :D :rofl: :rofl: :lol:
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Циркаджиите са си винаги в цирка и смата им поява е начало на поредния спектакъл.
След всичко писано във форума от тях, да питаш Гийка дали е гербераст е също толкова малоумно, колкото да питаш Мухата на каква тема е докторската му дисертация. :D :D :D :D :D
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

При българина, няма средно положение.
Ако изкритикува едните, значи е от другите. Ако каже добра дума за някои - значи е от тях.
По други форуми въобще не си поплюват:
mad Sam ( нерегистриран )
20.07.2013 18:00
Трябва да им вземат оръжието ,като през 90-та година защото 80% от куките са от ГЕРБ! Да ги ограничат докато се поуталожат нещата!

265 ( нерегистриран )
20.07.2013 19:30

Леле и прозрение!!!
Това от чинията на Бузлуджа ли ти го проектират в черепната кутия (за мозък няма да споменавам, че липсата му е видна) или е плод генетична психическа обремененост, следствие на партийни експерименти?!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:Циркаджиите са си винаги в цирка и смата им поява е начало на поредния спектакъл.
След всичко писано във форума от тях, да питаш Гийка дали е гербераст е също толкова малоумно, колкото да питаш Мухата на каква тема е докторската му дисертация. :D :D :D :D :D
Гербаджията бай Линко си ти ,а един бърз "докторат" мога да ти спретна още сега ! :lol:
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:И на мен ми е интересно, Господин Шумкар, защо си сменихте картинката?...Може да се нарече административен въпрос, ама си е чисто любопитство: Какво изобразява? Прилича ми на некролог, но не мога нищо да прочета даже и с очила. :?:
Некрологът е по повод смъртта на снимката на чичко Бил, явно са я затрили от ImageShack. :D

Edit: но явно Гийк не може да прежали загубата и вече е в root-a на форума. ;)
Последно промяна от roumensp на Съб Юли 20, 2013 3:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Pointzero написа:Абе да не се занимавам повече с теб - само кажи: гербераст ли си?
Е как може да ми задаваш такъв въпрос? Разбира се, че съм гербераст. Аз и мухЪтЪ сме най-големите почитатели на Боко Тиквата във форума. Виж само колко теми сме отворили в негова чест. :rock: :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Не може ли човек свободно да изкаже мнение, без да го асоциират с някой ? 'Що трябва непременно да си някакъв ... ако не сме националисти, значи сме турци, и обратното.
Кой не скача е червен !!! :lol:
Ми не, няма да скачам, времето на скачането е в миналото, сега съм щастлив, че съм на 15000 км от там, където постоянно "скачат" за нещо, но без резултат. Явно само "скачане" не е достатъчно, иска се и още нещо ...
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

roumensp написа:че съм на 15000 км от там, където ...
Да не би да сте на екскурзия в Сидни, Австралия ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

optics написа:
roumensp написа:че съм на 15000 км от там, където ...
Да не би да сте на екскурзия в Сидни, Австралия ?
Добре де, на 9295 км по права линия съм. Happy ? :D

Сега можеш да ми направиш забележка, че за да стигна дотам по "права линия", трябва да пробия тунел под земята ...
Последно промяна от roumensp на Съб Юли 20, 2013 6:35 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор