Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"
Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"
Тъй като много глупости се изписаха тук за политическата обстановка в България, пускам това видео от т. нар. контрапротест.
Самото видео оставям без коментар.
Приятно гледане!
http://www.youtube.com/watch?v=TKBiI79OPxY"
Самото видео оставям без коментар.
Приятно гледане!
http://www.youtube.com/watch?v=TKBiI79OPxY"
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"
Ужас.. 

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- ablood
- Обратна връзка:
А!
Видяхте ли сега срещу кого всъщност протестирате?
Това, че клипът е тенденциозно режисиран, показвайки най-дъртите и нелепи участници в протеста не означава, че голяма част от българския електорат не мисли като тях... и гласува активно.
Може да са промити мозъци + платени агитатори + изкуфяли дъртаци + малоумни перковци, ама знаят какво искат и го защитават.
А другите протестират "против", без да знаят какво точно искат. Купон да става!
Видяхте ли сега срещу кого всъщност протестирате?
Това, че клипът е тенденциозно режисиран, показвайки най-дъртите и нелепи участници в протеста не означава, че голяма част от българския електорат не мисли като тях... и гласува активно.
Може да са промити мозъци + платени агитатори + изкуфяли дъртаци + малоумни перковци, ама знаят какво искат и го защитават.
А другите протестират "против", без да знаят какво точно искат. Купон да става!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Участниците в контрапротеста са 100-тина човека, докарани с два автобуса, които видяхте в началото на клипа. В самото видео са показани достатъчно добра извадка от тези 100-тина човека.ablood написа:....показвайки най-дъртите и нелепи участници в протеста...

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- ablood
- Обратна връзка:
Нищо чудно наистина да е така. Едва ли много млади, разумни хора биха посмяли да се изтъпанят на протест, подкрепяйки опорочената комунистическа кауза. Това не променя факта, че тези хора съществуват, знаят кой иска да ги управлява и гласуват за него.
Иначе е забавно как, ако отразяващия подкрепя протеста, казва, че децата протестират редом с родителите си.
Ако обаче не е привърженик, обявява, че децата са домъкнати от родителите си.
Иначе е забавно как, ако отразяващия подкрепя протеста, казва, че децата протестират редом с родителите си.
Ако обаче не е привърженик, обявява, че децата са домъкнати от родителите си.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Тонич, прав си няма нужда от коментар, това трябва да се разпрати на повече хора, ако не са разбрали за какво става дума, да разберат.
Само да отбележа един дребен но показателен детайл - човека който каза че орешарски бил много успешен а те сега искали да го свалят, да го ликвидират !!!
Всъщност никой никъде не е издигал лозунги за ликвидиране на Орешарски, нито дори персонално е демонстрирана омраза към него.
Чисто и просто комунистическата семантика е такава - при тях противника винаги се ликвидира. "Няма човек, няма проблем" - Й.В. Сталин!
Само да отбележа един дребен но показателен детайл - човека който каза че орешарски бил много успешен а те сега искали да го свалят, да го ликвидират !!!
Всъщност никой никъде не е издигал лозунги за ликвидиране на Орешарски, нито дори персонално е демонстрирана омраза към него.
Чисто и просто комунистическата семантика е такава - при тях противника винаги се ликвидира. "Няма човек, няма проблем" - Й.В. Сталин!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Айде, че аз съм си в Селофия и гледам от първи ред мача.
Тези хорица, найстина се събират и се водят с рейсове - в случая това е "пернишки" регион, щото е близко и евтино за доставка.
Но навсякъде неофициално се говори за хора които се водят от цяла България и получават по 100лв. на човек да са на протеста, ако водят децата си по 25лв. на дете. На въпроси - кой Ви плаща те отговарят, че парите са от "американският" ГЕРБ, каквото и да значи това. Отделно хората, които си признават за парите твърдят, че са от Дупница, Брезник или други близки до София места, но всъщност говорят с акценти от Стара Загора, Ямбол, Бургас и други не толкова близки места.
Така, че цялата работа се режисира, но не всичко може да се управлява. Напъна е частичен и будните хора не могат да бъда заблудени...
Тези хорица, найстина се събират и се водят с рейсове - в случая това е "пернишки" регион, щото е близко и евтино за доставка.
Но навсякъде неофициално се говори за хора които се водят от цяла България и получават по 100лв. на човек да са на протеста, ако водят децата си по 25лв. на дете. На въпроси - кой Ви плаща те отговарят, че парите са от "американският" ГЕРБ, каквото и да значи това. Отделно хората, които си признават за парите твърдят, че са от Дупница, Брезник или други близки до София места, но всъщност говорят с акценти от Стара Загора, Ямбол, Бургас и други не толкова близки места.
Така, че цялата работа се режисира, но не всичко може да се управлява. Напъна е частичен и будните хора не могат да бъда заблудени...
F*ck Google, ask me!
Глупости на търкалета са това с плащането. То щеше да е пълно с цигани, ако плащаха
Аз познавм доста хора ходещи на протеста и мога да твърдя, че никой не им плаща. След по малко от седмица лично ще го проверя.
Това БСП-то трябва доста да за изкукалли щом се регистрират по чуждите форуми за да пишат глупости.

Аз познавм доста хора ходещи на протеста и мога да твърдя, че никой не им плаща. След по малко от седмица лично ще го проверя.

Това БСП-то трябва доста да за изкукалли щом се регистрират по чуждите форуми за да пишат глупости.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Обиждате ме в директен отговор?
Без да сте в БГ?
Хората от клипа от коя партия са?
Аз от коя партия съм?
Какво Ви дава право да ме наричате БСП и да ми казвате, че се регистрирам в чужд форум без да ме познавате?
Аз Ви казвам какво виждам и чувам живейки в София, където съм роден, а не съм дошъл от еди къде си, а вие ми говорите глупости?
Заповядайте, поговорете с хората в София и после пак пишете...
И аз познавам достатъчно хора, които ходят по протестите и не им плащат, но очевидно има и такива, които ходят за пари.
Българинът емигрант става, но "българщината" никога не излиза от него!
Без да сте в БГ?
Хората от клипа от коя партия са?
Аз от коя партия съм?
Какво Ви дава право да ме наричате БСП и да ми казвате, че се регистрирам в чужд форум без да ме познавате?
Аз Ви казвам какво виждам и чувам живейки в София, където съм роден, а не съм дошъл от еди къде си, а вие ми говорите глупости?
Заповядайте, поговорете с хората в София и после пак пишете...
И аз познавам достатъчно хора, които ходят по протестите и не им плащат, но очевидно има и такива, които ходят за пари.
Българинът емигрант става, но "българщината" никога не излиза от него!
F*ck Google, ask me!
- optics
- Модератор
Хора, оправете си малко терминологията защото някой/и от вас не казва това което иска.
Протестите са срещу правителството, а контра-протестите - в подкрепа на правителството.
Темата и клипът пуснат от Тонич показват контрапротестите - трагични и жалки.
Партиите надали имат пари да плащат на протестиращи. Мафиотски кръгове биха могли, но предвид на сложността на
цялата ситуация би било твърде авантюристично от тяххна страна да плащат както на протеста, така и на контра-протеста,
тъй като няма как да знаят как ще се извъртят нещата, няма ли тия пари да са нахалост (или дори - да постигнат тъкмо
обратното на желаното)
Друго разсъждение: Да речем аз съм Бойко и инвестирам по 100 000 лева на ден в протестиращи.
Какво става на практика - тия хора си вземат парите, протестират, но никой не си позволява да подкрепя Бойко (или друга партия).
Протестиращите викат срещу сегашното правителство, мафията и т.н.
Да речем след като съм вкарал 5-6 милиона, Орешарски вземе че подаде оставка.
Това много добре ли ще ми дойде ? Надали, защото резултатите от едни нови избори ще са кажи-речи същите. Тогава за какво да ги давам тия милиони ?
Въобще хвърляне на пари (от Бойко) за протестиращи в момента не виждам как може да е полезно. Силата на Бойко е в сладките приказки, а в момента,
единственият силен ход е самокритиката, но той надали ще си надвие на егото (освен ако имиджмейкърите не са много убедителни).
От друга страна, тъй като (почти) всички политици са компрометирани, който и да почне да казва нещо и да агитира за себе си, само ще си вкара автогол. Затова всички се ослушват.
Волен можеше да яхне вълната, но за щастие той не е независим, и на него му дърпат конците, това се видя и на него му влезе.
Протестите са срещу правителството, а контра-протестите - в подкрепа на правителството.
Темата и клипът пуснат от Тонич показват контрапротестите - трагични и жалки.
Партиите надали имат пари да плащат на протестиращи. Мафиотски кръгове биха могли, но предвид на сложността на
цялата ситуация би било твърде авантюристично от тяххна страна да плащат както на протеста, така и на контра-протеста,
тъй като няма как да знаят как ще се извъртят нещата, няма ли тия пари да са нахалост (или дори - да постигнат тъкмо
обратното на желаното)
Друго разсъждение: Да речем аз съм Бойко и инвестирам по 100 000 лева на ден в протестиращи.
Какво става на практика - тия хора си вземат парите, протестират, но никой не си позволява да подкрепя Бойко (или друга партия).
Протестиращите викат срещу сегашното правителство, мафията и т.н.
Да речем след като съм вкарал 5-6 милиона, Орешарски вземе че подаде оставка.
Това много добре ли ще ми дойде ? Надали, защото резултатите от едни нови избори ще са кажи-речи същите. Тогава за какво да ги давам тия милиони ?
Въобще хвърляне на пари (от Бойко) за протестиращи в момента не виждам как може да е полезно. Силата на Бойко е в сладките приказки, а в момента,
единственият силен ход е самокритиката, но той надали ще си надвие на егото (освен ако имиджмейкърите не са много убедителни).
От друга страна, тъй като (почти) всички политици са компрометирани, който и да почне да казва нещо и да агитира за себе си, само ще си вкара автогол. Затова всички се ослушват.
Волен можеше да яхне вълната, но за щастие той не е независим, и на него му дърпат конците, това се видя и на него му влезе.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel

Последно промяна от dzverum на Нед Юли 14, 2013 3:11 pm, променено общо 1 път.
F*ck Google, ask me!
На това му се казва - разпространяване на слухове (пък после иди доказвай че нямаш сестра), защо след като се говори толкова много досега нищо не е доказано? При толкова много протестиращи против правителството и то вече цял месец - как не успяха да докажат поне един случай че на някой му е платено за да ходи да простестира?dzverum написа:Айде, че аз съм си в Селофия и гледам от първи ред мача.
За разлика от това в случая със наетите от Сидеров момчета журналисти със скрита камера успяха да показажат доста точно как са ги наели да отидат пред централата на Атака.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)

Последно промяна от dzverum на Нед Юли 14, 2013 3:11 pm, променено общо 1 път.
F*ck Google, ask me!