Както някои ти отговори отдолу. Според мен north-west-а е много красиво място. Много зеленина и Красота от Сан Франциско до Ванкувър все е north-west, south-west е от Сан Хосе. И като усещане, и като пайзажи и т.нprace написа:Аз не мразя Ванкувър. Просто не разбирам, защо хората се превъзнасят по този град. Има много по-хубави и интересни места (според мен). Много европейски градове са по-интересни и хубави от Ванкувър. В тях има история, архитектура, култура, инфраструктура.Californian написа:Определено ще намразиш Сан Франциско - там не само, че наркоманите и бездомниците са повече а и цените по-високи.
Апартаментчетата са по милион в по-хубавите квартали.
А гледките са като от Resident Evil
Аз много добре те разбирам защо не си в downtown
Но да се върнем на Ванкъвур от снимките които съм гледал е много красив град. Ако е като Сиатъл с дребния дъждец и доста облаци - още по-добре което ми напомня, че точно два рекруитъра ми писаха от там - Амазон и Майкрософт, че и двата имат cloud департамента. Аз смятам, че там е по-хубаво от Остин и Сан Антонио - и Сиатъл и Ванкувър.
Лошото е, че жена ми не смята като мен - тя иска много слънце, много топло и така...аз не понасям жегата - ходи ми се на ресторант сега - един хубав близко до нас - но на 100-110F градуса и яко слънце - не ми се излиза ама хич, не помня кога валя последно, се го дават шанс, че ще вали по прогнозите и все не вали.
Ванкувър и Сиатъл е супер климат и време.
Превъзнасят се защото е желано и хубаво място и на мен ми се живее там както се разбра, само да не беше толкова скъпо.
Та ако аз съм в темата, моля те не казвай нищо против north west-a - Ванкувър и Сиатъл, защото са ми много симпатични градове.

А за европейските градове - там съвсем не можеш да си позволиш да живееш като в северна америка - защото съотношението цени към заплати е още по-зле. Имам познати по Швейцария от по 10-15години там апартамент не могат да си купят още.
Иначе не споря - театри, музей, социален живот в Европа е повече.