Вече започнах с брошура 14 и както вече стана традиция, ще ви поразходя по каталога, за да ви ориентирам и запаля интереса ви

Поръчката ще я пращам след цели две седмици в четвъртък 20 юни.
И такааа, да тръгваме

Ако нещо ви допадне от каталога, просто ми се обадете, цените на някои неща в брошурата са по-високи от тези, които аз ще ви дам.
В началото ще видите огромен избор на лепенки за нокти( така си ги кръстих, простете невежеството ми). 19 различни вида, не знам защо обаче са по 18 бройки, а не по 20. Цена на един комплект 8,99$
стр 6-7 има голяма памучна кърпа за плаж, цена 12,99$, но има условие - покупка на стойност 10$ от брошурата.
стр 8-9 СУПЕР ОФЕРТА 3 чифта джапанки за 19,99 и получавате подарък 3 сака със същите разцветки като джапанките. Не е за изпускане

стр10-19 има оферта 3 неща за 12$. Избора е - течен сапун, лосион за тяло, спрей и душ гел за тяло. Всички са аромати на плодове и са доста хубави
стр 21 Новият аромат Фиджи, аромат на кокос
стр 31 3 молива за очи за 10$. Струва си!
Акцентирам вниманието ви на стр 61, където са страхотните парфюми TODAY, TOMORROW , FOREVER. В тази брошура струват само 20$ , побързайте!
стр 74-75 СУПЕР ОФЕРТА кремове АНЮ синя и червна серия, комплект дневен и нощен съответно за 35$ и 37$
стр 83 течност за почистване на лицето. НОООО не каквато и да е, а суперспециална

стр97-99 сребърни бижута, 2 за 45$. Изберете вашето бижу!
стр108-121 дрехи и други красоти
стр122-131 за дома, за градината, за пикник...
стр144-151 изключително много и добри намаления
стр152-157 за вашите деца
158 до края грижи за тяло, коса...
В малката брошура с разпродажбите има супер предложение за любителите на ФАРУЕЙ 5 продукта за 20$
Ето и една препратка към онлайн брошурата
http://www.avon.ca/webapp/wcs/stores/se ... reId=10651"
С мен може да се свържете на 438-935-2891 Мария или електронна поща mariafrengova@gmail.com