В Норвегия: Затворете границите за роми, българи и французи

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
miteto
Модератор

Re: В Норвегия: Затворете границите за роми, българи и франц

Мнение от miteto »

Bistra написа:Не,... съвсем сериозно! Ако щат и всичките норвежци да станат хомо, ама да не закачат децата, щото ако е вярно ...не знам. Не звучи никак хубаво. :tmi:
Ако ние, нормалните родители, продължим да седим като пънове и да чакаме неизвестно какво – ще загубим тази битка с еднополовите или всякакви там други “джендъри” за нашите и вашите родни деца. Днес зони на експеримента са Северна Европа, Германия, САЩ и бившите британски колонии: Канада, Австралия, Нова Зеландия.
Бистре, ти май си го пропуснала този момент от излиянията на рускинята. Дет се вика: Ай, честито :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

miteto написа: Бистре, ти май си го пропуснала този момент от излиянията на рускинята. Дет се вика: Ай, честито :rofl: :rofl: :rofl:
Лелей, и ний сме част от конспирацията! :rofl: Не съм го видяла, разбира се.
Значи налага се автоматично изводът: Няма да ходите на север при ядящите тюлени, за да не ви се случи случка!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Нямам познати в Норвегия, но определено имам съмнения педофилията да минава за нещо нормално.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

http://www.itar-tass.com/en/c154/630880.html"

Ето за историята малко повече информация.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
grozdan

Мнение от grozdan »

Тука не дават да пикам в парка. Фашисти! В Софето нямах подобни проблеми.

Да пиша ли блог? Ще публикувам произволни снимки от facebook профили за по-голяма достоверност.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Dino
Модератор

Мнение от Dino »

Bistra написа:Хубаво е да се знае от всички запътили се към скандинавските страни (в частност Норвегия)
“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА
Аз останах бездумна, честно да си призная.
Някои ни убеждаваха, че в Европа било по-добре...Ай, честито! :|
В тон с цитата по-горе:

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Шшш, тихо! Митко ще го оспори. Tи провери ли за надежност сайта, че аз нямам време? ;)
Аз имам колега алжирец, който е женен за първа братовчедка. Когато го попитах: "Ти не се ли притесняваш, че децата ти могат да имат генетични увреждания?"
Той ми отговори "невинно": "Децата ми са нормални. За следващите не ми пука!"
За него някои биха казали презрително: "Мани ги тия "мангали"!
Ама тия маци отгоре не са "мангалки",а видни представителки на арийската раса бих казала...Ужас!(суеверно се прекръстих... Ще взема да стана като на майтап религиозна!) :o
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:
Шшш, тихо! Митко ще го оспори. Tи провери ли за надежност сайта, че аз нямам време? ;)
Как ще имаш време, форума ще остане ненацвъкан ако не се включваш с поне 10 мнения на ден.
Не знам само що си мислите, че извратеняците са ограничени в Европа (или Скандинавието), при положение че те са по-близко до вас, отколкото подозирате - http://en.wikipedia.org/wiki/North_Amer ... ssociation"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Хъскито не пада по гръб. Само усмивката му изстина. Нищо, де, инак не е интересно, а и аз не обичам мъже дето бързо се предават. :P
Mите, хич и не ми давай такива примери! Такъв закон не може да се прокара в мултикултурни общества, каквито са в Новия Свят. По-скоро бих повярвала, че добрите стари европейци биха започнали да се онождат помежду си за да попречат замърсяване на расата. А Европа реално си е застрашена от това.
И я като си такъв специалист кажи: Тук познаваш ли някой, на когото да са му взели детето без причина?
Аз лично не познавам. Дори и не познавам такива, които да са имали проблеми със Службите по закрила на детето.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Хъскито не пада по гръб. Само усмивката му изстина. Нищо, де, инак не е интересно, а и аз не обичам мъже дето бързо се предават. :P
Mите, хич и не ми давай такива примери! Такъв закон не може да се прокара в мултикултурни общества, каквито са в Новия Свят.
:rofl: Само дето гей-сватбите бяха узаконени в Канада 5-6 години преди да станат законни в Швеция и Норвегия. Осиновяване на деца от гей-двойки - Канада пак води Швеция и Норвегия с години. Искаш ли да се обзаложим за следващото узаконяване, кой ще бъде първи - Канада или "добрите стари европейци" ;)
И я като си такъв специалист кажи: Тук познаваш ли някой, на когото да са му взели детето без причина?
Аз лично не познавам. Дори и не познавам такива, които да са имали проблеми със Службите по закрила на детето.
Така зададен въпросът ми звучи че все едно ти познаваш някой в Европа, който са му взели детето без причина? Кога успя да се запознаеш с рускинята от конспирационния блог :D Чакай да позная - сега ще последва история за "една приятелка", която живее в Европа и са и взели детето "без причина" :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Къде се отплесна пак? Кой ти говори за хомосексуални бракове и осиновяване на деца?
Обсъждаме узаконяване на педофилията, Митко! Или за теб няма значение деца ли са, възрастни ли са? Важното е да сме стрейт? :o
И що сравняваш тукашният хомосексуализъм с този в Швеция и Норвегия? Я, го сравни с Холандия примерно! ;) Откъде мислиш на тукашните им е щукнала идеята? От индианците, ли, или от ескимосите? :rofl:
Като гледам колко трудно се намират по магазините изрязани бански, не ще да сме много напред с мат'риала по сексуалното "отваряне" :tmi:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Обсъждаме узаконяване на педофилията, Митко! Или за теб няма значение деца ли са, възрастни ли са? Важното е да сме стрейт? :o
Само не разбрах, къде в Европа е узконена педофилията? Според някакъв си блог, имало някакви хора в Европа, които настоявали това да се узакони. Аз ти показах че в САЩ има огромна организация, която настоява за същото. Докато не ми покажеш, че в Европа законите за педофилията са нещо радикално различно от тукашните, само си чешеш пръстите по клавиатурата без много да си затормозяваш главния компонент на централната нервна система.
Bistra написа:И що сравняваш тукашният хомосексуализъм с този в Швеция и Норвегия?
Щото се бях заблудил, че в тази тема се говори предимно за Норвегия ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

E, що да ти посочвам пример? Нямам ли право да си се възмущавам? Имаше един сульо се възмущаваше от феминистките. Аз си се възмущавам от педофилите. Не отглеждам деца за да им се радват разни протрити чичковци!
Няма да ти казвам, ако аналогичен пример (като описаният от рускинята) се беше случил на канадка, че не само въпросният татко щеше да е отдавна в панделата, но и нямаше да и вземат децата на расов или ксенофобски принцип. И така трябва да бъде! :y:
Ай, стига, че ми писна! |-)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:E, що да ти посочвам пример? Нямам ли право да си се възмущавам? Имаше един сульо се възмущаваше от феминистките. Аз си се възмущавам от педофилите. Не отглеждам деца за да им се радват разни протрити чичковци!
Няма да ти казвам, ако аналогичен пример (като описаният от рускинята) се беше случил на канадка, че не само въпросният татко щеше да е отдавна в панделата, но и нямаше да и вземат децата на расов или ксенофобски принцип. И така трябва да бъде! :y:
Ай, стига, че ми писна! |-)
А от герантофилите какичко,защото си ми какичка де ? :D ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: А от герантофилите какичко,защото си ми какичка де ? :D ;)
Тоя пък къде се все бута? :o Че аз какво общо имам с тебе, бре? Ай, ходи си ори доматето! :D
Публикувай отговор