Искам да попитам компетентните в този форум, дали е възможна доброволната подмяна на водещият кандидат със придружаващият. Придружаващият да стане водещ поради по добро владеене на езиците. Дали това е възможно на етап 8 месеца от получаването на акюзе? Докуменитте са подадени ноември месец 2011г.
Благодаря предварително.
Смяна на кандидатите дали е възможно?
Смяна на кандидатите дали е възможно?
http://www.dlstore.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Смяна на кандидатите дали е възможно?
Знам, че на предишни сесии са разменяли кандидатурите на самото интервю, но нямам идея дали може да стане доброволно. Би трябвало да няма проблем, тъй като сте заварено положение, но така или иначе е добре да звъннете и да попитате. 

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Aкo основния кандидат не събира точки, то тогава самият имиграционен офицер разменя местата и преизчислява точките.Dimazavar написа:Искам да попитам компетентните в този форум, дали е възможна доброволната подмяна на водещият кандидат със придружаващият. Придружаващият да стане водещ поради по добро владеене на езиците. Дали това е възможно на етап 8 месеца от получаването на акюзе? Докуменитте са подадени ноември месец 2011г.
Благодаря предварително.
Разглеждането е комплексно и може например една специалност да даде повече точки като приоритет, но и за адаптация и т.н.....
The worst mistake people do is that they listen half, understand quarter and speak double...
- ablood
- Обратна връзка:
И нас ни размениха без да ни питат. Всичко беше ОК.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.