В Норвегия: Затворете границите за роми, българи и французи

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
joro

В Норвегия: Затворете границите за роми, българи и французи

Мнение от joro »

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: В Норвегия: Затворете границите за роми, българи и франц

Мнение от ivandaman »

Що пък и французите ???

Да не са го закъсали и те нещо??? :)
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Роми, Българи и Французи ?
Тва малко като - ябълки круши и зеленчуци.

Ромите от коя държава са (Romania?) или от кой град поне (Rome?)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
speedy

Мнение от speedy »

ivandaman написа:Що пък и французите ???

Да не са го закъсали и те нещо??? :)
Може би е дочул че Депардийо ще се мести в Берген?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Хубаво е да се знае от всички запътили се към скандинавските страни (в частност Норвегия)
“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА
Аз останах бездумна, честно да си призная.
Някои ни убеждаваха, че в Европа било по-добре...Ай, честито! :|
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ти сега прочете един блог и в интернет и заклейми цяла Европа, все едно в Канада няма педофили. Ами аз съм гледала филм за филипинки излъгали се да се омъжат за канадски селяни, само ужасии, трябва ли да заклеймим цяла Канада поради това?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Хубаво е да се знае от всички запътили се към скандинавските страни (в частност Норвегия)
“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА
Аз останах бездумна, честно да си призная.
Някои ни убеждаваха, че в Европа било по-добре...Ай, честито! :|
Да си правиш изводи за цяла една страна или дори за цяла Европа, на базата на един блог, просто нямам думи. Със същия успех европейците могат да ни посочат статиите за Luka Magnotta или за Russell Williams и да ни кажат "Ай, честито".

Между другото, нали се сещаш че следното трябва да е червен флаг за "качеството" на въпросния блог-пост, поне за всеки средно-интелигентен човек:
Въпросът е, че в Норвегия има такава народна традиция: роднините на малки деца, момченца и момиченца, да правят секс с тях, а после да ги “пускат” на съседите.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Мите, ти живял ли си в Норвегия? Аз не съм, но имам добра приятелка, която се омъжи там. От много отдавна не сме поддържали връзка, но знам, че няколко години след сватбата беше на ръба на нервна криза. Никакви изводи не си правя. Това е мнението на майка, която не стои зад анонимен псевдоним, а си е публикувала името и снимките (свои и на децата си). Не изключвам възможността историята да е доукрасена при превода, но като цяло може лесно да бъде проверена.
Просто за всеки случай да си имаш едно наум, ако се залетиш в такава посока.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Оф, пак Бистра с нейните истории дето се случили на "един приятел" или "една приятелка". То все едно няма хора в Канада, които се развеждат или са "на ръба на нервна криза". Дай да почнем да предупреждаваме хората да внимават, като се залетят към Канада?
http://www.cmha.ca/media/fast-facts-abo ... l-illness/"
•20% of Canadians will personally experience a mental illness in their lifetime.
•Approximately 8% of adults will experience major depression at some time in their lives.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ти си този, който се опитва да насочва темата в друга посока. Какво лошо има в това да давам примери с мои познати. Въпросната личност, за която говоря беше доста жизнерадостна преди да се омъжи. А обстановката, в която и се е наложило да живее доста се припокрива с тази от статията - изолирани на километри разстояние къщи, обитавани от студени и неприветливи хора.
Да не говорим, че има месеци, през които слънцето не залязва и респективно, през които не изгрява. Не би ме никак учудило, ако хората имат проблеми.
Това, което ме изумява, обаче защо децата се отнемат от родител, който е потърсил закрила? Няма никаква логика. Просто си се чудя, ей така. :?:
def34

Мнение от def34 »

Боже, Боже..колко мъка имало на този свят...
Значи някаква рускиня се оплаква че и отнели децата в Норвегия и защото норвежците пикаели зад къщите и не ползвали като "културните" руснаци тоалетната....
Ти Бистра откъде знаеш дали "милата" рускиня не е малтретирала децата и каква е ситуацията в този частен случай.
Между другото най-много ме порази обобщението което е направено в този "невероятен" блог, че до 2050 година 90% от населението ще е хомосексуално.Това означава,че всички родени след 2000 година норвежци са гей, че ако не са били изведнъж ще се преорентират, че за да има прираст в тази "тъжна" държава" трябва да се "вкарват" руснаци с истински християнски ценности... :D :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:А обстановката, в която и се е наложило да живее доста се припокрива с тази от статията - изолирани на километри разстояние къщи, обитавани от студени и неприветливи хора.
Да не говорим, че има месеци, през които слънцето не залязва и респективно, през които не изгрява.
Ми твоята приятелка явно е отишла в северните части на Норвегия. Все едно някой да дойде в Канада и да се забие в Nunavut. Там също слънцето почти не се показва през зимата и даже ядат сурови тюлени. Ай честито :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Не виждам нищо лошо в пикаенето на село. Безплатно наторяване с нитрати, фосфати и др.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

miteto написа:Ми твоята приятелка явно е отишла в северните части на Норвегия. Все едно някой да дойде в Канада и да се забие в Nunavut. Там също слънцето почти не се показва през зимата и даже ядат сурови тюлени. Ай честито :rofl: :rofl: :rofl:
Не, бе, в Осло живееха, ама ходили на гости при родата на село, та оттам и впечатленията за провинцията. Та викаш тюлени ядяли, пък какво ли остава за другото...И вие се чудите, че са се израдвали на две червенобузи русначета. Напълно си е възможно. Въпросът е, че рускинята е малко ябълков тип и е засилила нещата. Я каква е бойна! И с плакат я има. :rock:
Не,... съвсем сериозно! Ако щат и всичките норвежци да станат хомо, ама да не закачат децата, щото ако е вярно ...не знам. Не звучи никак хубаво. :tmi:
Публикувай отговор