Може би е дочул че Депардийо ще се мести в Берген?ivandaman написа:Що пък и французите ???
Да не са го закъсали и те нещо???
Да си правиш изводи за цяла една страна или дори за цяла Европа, на базата на един блог, просто нямам думи. Със същия успех европейците могат да ни посочат статиите за Luka Magnotta или за Russell Williams и да ни кажат "Ай, честито".Bistra написа:Хубаво е да се знае от всички запътили се към скандинавските страни (в частност Норвегия)
“КРЕАТИВЕН СЕКС” ЗА ЕЛИТА
Аз останах бездумна, честно да си призная.
Някои ни убеждаваха, че в Европа било по-добре...Ай, честито!
Въпросът е, че в Норвегия има такава народна традиция: роднините на малки деца, момченца и момиченца, да правят секс с тях, а после да ги “пускат” на съседите.
•20% of Canadians will personally experience a mental illness in their lifetime.
•Approximately 8% of adults will experience major depression at some time in their lives.
Ми твоята приятелка явно е отишла в северните части на Норвегия. Все едно някой да дойде в Канада и да се забие в Nunavut. Там също слънцето почти не се показва през зимата и даже ядат сурови тюлени. Ай честитоBistra написа:А обстановката, в която и се е наложило да живее доста се припокрива с тази от статията - изолирани на километри разстояние къщи, обитавани от студени и неприветливи хора.
Да не говорим, че има месеци, през които слънцето не залязва и респективно, през които не изгрява.
Не, бе, в Осло живееха, ама ходили на гости при родата на село, та оттам и впечатленията за провинцията. Та викаш тюлени ядяли, пък какво ли остава за другото...И вие се чудите, че са се израдвали на две червенобузи русначета. Напълно си е възможно. Въпросът е, че рускинята е малко ябълков тип и е засилила нещата. Я каква е бойна! И с плакат я има.miteto написа:Ми твоята приятелка явно е отишла в северните части на Норвегия. Все едно някой да дойде в Канада и да се забие в Nunavut. Там също слънцето почти не се показва през зимата и даже ядат сурови тюлени. Ай честито![]()
![]()