pumpy написа: Видимо в НЙ е било по-добре. Ако можеше да останеш там нямаше да си "на заточение" за 3 години, ерго най-вероятно нямаш възможност да останеш в Щатите.
нищо подобно! В Щатите мога да се върна в който момент си поискам. Но това нито е тема за обсъждане тук, нито някой го интересува, нито пък е необходимо някой да разсъждава над мойте възможности, нали така!?
pumpy написа:Може и горните разсъждения да не са правилни, но тогава трябва да приемем, че сте мазохисти, което също е опция. В крайна сметка няма никакво значение, към темата, а още по-малко е необходимо да се коментира кой и защо чака да се разкара от Канада. Видимо аз съм единствения, който иска да се "прибере"
Повече мога да се съглася на варианта за мазохсти. В Монтреал съм била много много пъти преди да се преместя тук и ми е харесвало. Но човек нищо не знае, докато не се засели на едно място и започне да опитва от местната култура, хора и прочие. Колко пъти е повтаряно тук, че имиграцията не е като туризма!
Абсолютно всичко в живота си е строго частен случай според човека и всеки си е на собствената житейска пътека, така че сравнения и съдения не би трябвало да се правят. Ти абс нищо не знаеш за мен, нито за моите причини и решения, за да правиш заключения.
Аз си изказах мнението за моите 10 месеца. За много неща градчето не е лошо. Зависи кой какво търси
Good luck с прибирането!