Който успее да отговори на зададения въпрос към статията,лично ще го черпя една бира,искам смислени отговори а не глупости
Благодаря

Съмърито не е точно така:Californian написа:Ами доста истини има казани в темата дано повечето хора ги прочетат за да разберат разликите между Щатите и Канада.
Но ако трябва да се съмаризира...
В Щатите трудно се постига статут, но имаш ли го всичко е лесно.
В Канада е обратното лесно се постига статут, ама той ти дава точно нищо - аз го изпитах на гърба си това което се пише в статия и в коментарите под статията - за Канадския опит.
Интересно и мрачно...myhata II написа:http://www2.macleans.ca/2013/04/24/land-of-misfortune/
Който успее да отговори на зададения въпрос към статията,лично ще го черпя една бира,искам смислени отговори а не глупости
Благодаря
Аз никога не съм казвал колко изкарвам като брутна заплата, докати ти не пропускаш да се похвалиш никъде, че имаш латинка в къщи.ivandaman написа:Californian
Я пак ни припомни колко пари правиш в САЩ и кви са ипотеките в Канада че нещо позабравихме точните цифри..
Californian написа:ivandaman написа:Californian
Ако нямаш нещо да кажеш по темата недей изпадай в офтопик моля те само и само да се заядеш.
Т.е. да разбираме, че в САЩ зъболекарите взимат около 60% по-малко от тези в Канада? Или говориш само за лично твои преживявания?pumpy написа:Аз съм бил в Канада на тръстиката винаги, когато пожелая и винаги аз съм си избирал работодателя. В САЩ до сега никой никога не ми е предложил нещо, което да е даже 35% от това, което правя в Канада. Веднъж ми отговориха на едно запитване с желание за толкова много лична информация, че им теглих една майна още преди да сме започнали да си говорим за критериите МИ за работа и заплащане. И не сравнявам само Денвър с Форт Нелсън. Сравнявам и Бароу, АК с Форт Нелсън - съвсем съпоставими условия на живот и работа.
Явно си зависи от човека и от професията.