Minahme go - predi 4as......

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Megy
Обратна връзка:

Мнение от Megy »

Yesssss!!!!!!
Tova be6e minahme. A sega - da ni e zdrava gurbinata natam.
Ta bjahme purvi ot 9.00 na 23.07.
Vljazohme kum 9.15
Mosuto be6e svej kato krastavi4ka. Mil i drujeluben.
Prevoda4kata - mmmmm.... trudno mi e da ja opredelja - pozvoli si dokato toj si pi6e6e v laptopa , da si izvadi noji4ka ot 4antata , kojato be6e ostavila na zemjata , i da si reje koji4kite....,!
Info za nas - az 66-ta, muja mi 61-va , deteto na 14 - une bell fille! Vodehme ja s nas za razko6!Az vode6t kandidat - ikonomist po obrazovanie. Muja mi sredno - no zlatna profrsija 4asovnikar sas spetzializatzii v Swiss- tova ni be6e koza!!!
Ta mosuto varvi striktno po dokumkentite. Govori razbiraemo. ako se naloji povtarja i perefrazira vaprosa. Otzenjava ako ne mu se pre4i dokato si vur6i rabotata. Ne mu haresva ako se mesi drugija suprug. Ina4e e dobronameren i razgovor4iv. Razbira se ima i ulovki: Koga dojdohte na tozi svjat - a ne koga ste roden i t.n. Tuj kato az razbiram mnogo pove4e otkolkoto moga da kaja na France - ima6e momenti v koito toj smotolevi vaprosite umi6leno za da razbere do kude go razbiram.
Za sega tolkova 4e sum iztzedena .
Pitajte - ste otgovorja po kusno!
Uspeh na tezi koito im predstoi!!!!!!
It's difficult but it's interesting to live in this world.
Аватар
Stef

bravo

Мнение от Stef »

Bravo i za napred vse taka da vi varvi. Uspeh i nema da se puashite:-)
Go big or go home.
Аватар
janyz

!1

Мнение от janyz »

Chestito i ot nas !!!!!!!!!!!!!!!!!! Elate ako mozete dovechera (petak) sled 18 chasa v "Baba Jaga " da poleem sabitiato !!!!!!!!!!!!!!!
Pourcko

Мнение от Pourcko »

Честито! Успех и занапред!
То кокошка от всякъде може да долети, ама яйце...
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Bravo Megy!Zna4i nai-stra6noto mina.Uspeh po-natatak v prozedurata.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Megy
Обратна връзка:

Мнение от Megy »

Blagodarja za pozdravite na vsi4ki vas!!!!
Jelaja uspeh na vsi4ki na koito im predstoi - borete Franceto!
I ako imate njakakuv zanajat - ste napred!!!
O6te vednuj blagodarja.
bate Many

Мнение от bate Many »

BRAVO NA VAS!!!
Super ste ! Radvam se 4e ste preminali. Skoro ne biaha pisali hora preminali uspeshno .Kajete kolko vreme vi prepitvashe ? Ako imate vreme daite pove4e podrobnosti . A otnosno zdravata garbina ste pravi , no vie shte se spravite!!! 4AO I USPEH NATAM !!!
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Честито и от мен! Успех от тук нататък!!! Може ли да напишеш колко точки бяхте писали на езиците, и дали Ви задаваха въпроси на английски :?:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Megy
Обратна връзка:

Мнение от Megy »

Zdravejte na vsi4ki,
6te se opitam da otgovorja na vaprosite vi - no da znaete 4e vsi4ko e mnogo individualno.
Izpitva ni dosta dulgo - maj po4ti dva 4asa - dori si oburka grafika. Do kraja na denja e zakusnjal dosta - tezi koito bjaha za 12.00 sa vljazli v 13.00.
Za ezika az bjah pisala 7-8 , za6toto bjah prilojila diplomi ot I4S za 8-mo nivo. No za men Franceto e dosta trudno kato govorene - ina4e go polzvam dobre pri 4etene i razbiram kato mi govorjat dori za po visoko nivo - no pustoto mu govorene.... Ta tova be6e i problema - mosuto ne razbira6e kak taka mu razbiram kato govori dori dosta zavurtjano, a ne mu otgovarjam pravilno. Za tova i ni vurtja dosta - za da mi izmukne nes6to i da mi potvurdi nivoto na Franceto.Az oba4e blokirah i se predadoh. Toj vze da mi objasnjava 4e za mojata profesija - "s4etovodstvo i kontrol" 6te mi trjabva perfektna komunikatzija. Daje mi objasni :idea: 4e v Montreal University za godinata zadeljat samo dve mesta za 4ujdentzi po tazi spetzialnost :idea: - ta ako iskam da si dokazvam diplomata 6te trjabva zdravo da se napuna. Ta kogato me popita kakvo znaem za Quebec - s edinstvenata ideja da 4ue pone zau4ena ot men re4 po vaprosa - az taka blokirah - 4e dori sled "ne se pritesnjavajte , kajete go na bulgarski" az zamluknah kato riba. A bjah prerovila kude 6to ima v internet po vaprosa - no maj zabravih i bulgarskija. Togava toj se usmihna i razbra 4e sum beznadejdna!!!Vze da me uspokojava i da mi objasnjava 4e Franceto se u4i s uho i usta a ne samo s 4etene i da me savetva kak predi da zaminem trjabva da namerja na4in da praktikuvam ezika. 4oveka be6e mnogo mil i dobronameren.
Spasi ni tova 4e az imam mnogo kursove za zanajati i tehni4eska spetzialnost ot tehnikum, a muja mi e spetzialist v oblast v kojato po tzjal svjat horata se poznavat - 4asovnikar sas spetzializatzii v Swiss zavodi. Osven tova spored men otzeni po dostojnstvo dulgata i uporita podgotovka po vaprosa.
Ina4e muja mi vze samo njakolko uroka France - vjarno bjah mu pisala mnogo nisko nivo - i mosuto go otmetna i direktno zapo4na da si komunikira s nego na English. Moeto nivo na English 11-12 go otmetna burzo samo s njakolko vapros - na koito az se zaburkah s Franceto....No sled kato mu kazah 4e polzvam Englisha v rabotata si - toj vze 4e me popita dali govorja Ruski!!!??? Az estestveno objasnih kolko godini sme go u4ili, no 4e ne go vladeja.
Za men toj otzeni tova 4e ne paradirahme s Englisha i se mu4ehme da govorim prez tzjaloto vtreme na France.
Ina4e toj govori mnogo dobur English - sravnen sas vseki Frantzusin!!!
Za men na6ijat koz bjaha tehni4eskite spetzialnosti i vazmojnostite da rabotim dosta ne6ta ot zanajatite. Ina4e ne sme purva mladost i moje bi 6te6e da ni otreje.
Za horata s golemi detza 6te kaja - dumite mu bjaha - za dteto vi / tja e na 14/ ne se pritesnjavam - tja mnogo burzo 6te se opravi s ezika v u4ili6te/ e vjarno 4e bjah prilojila serifikat 4e e bila na kurs v Parish, i toj se opita da zavurje razgovor s neja - tja oba4e se pritesni - i toj takti4no ja ostavi na spokojstvie./
Sled napravenija doma6en razbor na intervuto - moga da vi posavetvam samo edno - hubavo pretzenete kakvi sa vi silnite strani. A za slabite - namerete kompensatzija.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D :D :D
Желаем ви много успехи и късмет по-нататък!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено