Що така бе, мухЪ? Само чалгата ли остана едниственото нещо, от което се интересуват вече в Пловдив? Щом има ядене и пиене на корем, гарнирани с ориенталска музика, за какво ни е да се грижим за некви си там културни забележителности??!!

MrGeek написа:Пълно безхаберие в града на тепетата унищожава уникалното сграфито на Георги Божилов - Слона в Стария град!
Що така бе, мухЪ? Само чалгата ли остана едниственото нещо, от което се интересуват вече в Пловдив? Щом има ядене и пиене на корем, гарнирани с ориенталска музика, за какво ни е да се грижим за некви си там културни забележителности??!!
Отговора ти е на типичен илитерат. Какво стана с яденето и пиенето или викаш те нямат никаква връзка с изпаряването на културата?myhata II написа:За разлика от твоя помашки град Девин ,Филибето е преживяло много неща и това ще преживее Гайка !
Значи Гайка,моля да бъда извенен ,ама то от най малкото елементарно възпитание ,човек когато се представя не се крие 10 години от кой град или село е бе майна,а тъй както си рекъл Гайчица ,трябва да смениш и заглавието на темичката и да я кръстиш от рода наMrGeek написа:Отговора ти е на типичен илитерат. Какво стана с яденето и пиенето или викаш те нямат никаква връзка с изпаряването на културата?myhata II написа:За разлика от твоя помашки град Девин ,Филибето е преживяло много неща и това ще преживее Гайка !
ПП. Не, че има изобщо някаква връзка, но за разлика от теб, аз съм си роден и израстнал в Пловдив, а не съм дошъл от село Куртово Конаре.
Ооопс......Майна, има други хора дето ми помогнаха в началото, ама тва съм ти го обяснявал на едно друго място.myhata II написа:Ти Гайка,ако си мислиш че си нещо по различен от мен или някой друг от Пловдив,вземи иди да се прегледаш в най скоро време ,защото те стяга шапката яко ,ти от себеси не може да избягаш бе Гайка,талисмана си го носиш на врата,а най малкото ти да определяш какъв съм аз и ти и останалите,то това твоето да мъ извиняваш ама мяса на първенющина...
Сега ще взема да отгатна че ти с хора ор форума не се събираш-тоест те са ти под нивото,а я да питам като си тръгнал да обаждаш за кой какъв бил,помогна ли на новопристигналия имигрант "Боец",или и той викаш бил от мухите
Пак трябва да те гадая какво имаш предвид.......поясни, моля !myhata II написа:Внимавай да не зомбясаш
Fighter, напразно се мориш. Няма как да ти поясни, защото и той не е наясно.fighter написа:Пак трябва да те гадая какво имаш предвид.......поясни, моля !
LOL..MrGeek написа:
ПП. Не, че има изобщо някаква връзка, но за разлика от теб, аз съм си роден и израстнал в Пловдив, а не съм дошъл от село Куртово Конаре.
Хахахаха, за съученик няма така опасност, Ванка. Не виждам как мухЪтЪ би влезнал и още повече завършил моята гимназия. Виж за сметка на това обаче може да ми е бил съсед - имал съм немалко съседи, които идеално се вписват в този профил.ivandaman написа:LOL..Вие двамата да не излезете съседи, съученици или пък недай боже роднини... ???
- Христо!... Чедо!...MrGeek написа:Хахахаха, за съученик няма така опасност, Ванка. Не виждам как мухЪтЪ би влезнал и още повече завършил моята гимназия. Виж за сметка на това обаче може да ми е бил съсед - имал съм немалко съседи, които идеално се вписват в този профил.ivandaman написа:LOL..Вие двамата да не излезете съседи, съученици или пък недай боже роднини... ???
![]()
Ма той още не е прогледнал бе, Муха! Не виждаш ли кой диоптър цайси носи? Нали знаеш за връзката между егоцентризма и късогледството? Ако не, да знайш, има я...myhata II написа:- Христо!... Чедо!...MrGeek написа:Хахахаха, за съученик няма така опасност, Ванка. Не виждам как мухЪтЪ би влезнал и още повече завършил моята гимназия. Виж за сметка на това обаче може да ми е бил съсед - имал съм немалко съседи, които идеално се вписват в този профил.ivandaman написа:LOL..Вие двамата да не излезете съседи, съученици или пък недай боже роднини... ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Пази боже сляпо да прогледа!