Продавам Сузуки Аерио 2003 изгодно
Продавам Сузуки Аерио 2003 изгодно
ПРОДАВАМ СУЗУКИ АЕРИО S 2003 ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ЗАПАЗЕНА ЧИСТА И ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА СЕМЕЙНА КОЛА С 4 ВРАТИ КОМБИ ИКОНОМИЧНА С 5 СКРОРСТИ, А/С ФМ СД РАДИО ПЛЕЪР НА ЦЕНА $1500.00 С 10% ОТСТЪПКА ЗА БГ НОВОДОШЛИ permanent residents (newcomers)
Снимки на колата по е-мейл и крайна цена по договаряне на място.
за контакти:
Марио +1 438 938 8246 мобилен
Монтреал, Канада
е-мейл: msol@abv.bg
за контакти:
Монтреал, Канада
Re: Продавам Сузуки Аерио 2003 изгодно
Поредната "доброжелателна" обява за продажба с "отстъпка" за новодошъл - след като миналата седмица "Сузуки" - обяви, че се оттегля ОКОНЧАТЕЛНО от канадският пазар поради лоши параметри на продажбите. За измината година са продадени само 2300 автомобила и ще поддържат резервни части на склад само за още една година, някой БЪЛГАРИН най-благородно продава автомобил от тази марка на "permanent residents (newcomers)" и при това с 10%.Strimon65 написа:ПРОДАВАМ СУЗУКИ АЕРИО S 2003 ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ЗАПАЗЕНА ЧИСТА И ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА СЕМЕЙНА КОЛА С 4 ВРАТИ КОМБИ ИКОНОМИЧНА С 5 СКРОРСТИ, А/С ФМ СД РАДИО ПЛЕЪР НА ЦЕНА $1500.00 С 10% ОТСТЪПКА ЗА БГ НОВОДОШЛИ permanent residents (newcomers)
за контакти:
Монтреал, Канада
ЕВАЛА - МАШАЛА!!!!!
Не знам каква информация имаш за поддържането на частите на склад, но определено нямаш опит с търсенето на части. За един маркуч на радиатора от представителството на Нисан например, ми казаха че трябва да чакам 20 дни. Същата исория се повтори с представителите на КИА. За да ми направят ключ на VW ми казаха че ще го пратят в Торонто, тук нямали такава техника и след 3 седмици ще го имам(евентуално ако съм късметлия). Определено представителствата на разните марки не са надежден източник на части, да не говорим за цените им.analgin написа:Поредната "доброжелателна" обява за продажба с "отстъпка" за новодошъл - след като миналата седмица "Сузуки" - обяви, че се оттегля ОКОНЧАТЕЛНО от канадският пазар поради лоши параметри на продажбите. За измината година са продадени само 2300 автомобила и ще поддържат резервни части на склад само за още една година, някой БЪЛГАРИН най-благородно продава автомобил от тази марка на "permanent residents (newcomers)" и при това с 10%.Strimon65 написа:ПРОДАВАМ СУЗУКИ АЕРИО S 2003 ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ЗАПАЗЕНА ЧИСТА И ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА СЕМЕЙНА КОЛА С 4 ВРАТИ КОМБИ ИКОНОМИЧНА С 5 СКРОРСТИ, А/С ФМ СД РАДИО ПЛЕЪР НА ЦЕНА $1500.00 С 10% ОТСТЪПКА ЗА БГ НОВОДОШЛИ permanent residents (newcomers)
за контакти:
Монтреал, Канада
ЕВАЛА - МАШАЛА!!!!!
Лично за мен колата си заслужава, познавам човека, виждал съм и колата. Не знам ти какво очакваш да купиш за тези пари. Относно частите- още дълго време ще ги има, дори Сузуки да изчезне завинаги.
Информацията ти е полезна, но не знаеш намеренията на човека.
и к'во ли ще стане с всичките сузукита в Канада? предполагам сега ще има бум на продажбите на сузукиanalgin написа:Поредната "доброжелателна" обява за продажба с "отстъпка" за новодошъл - след като миналата седмица "Сузуки" - обяви, че се оттегля ОКОНЧАТЕЛНО от канадският пазар поради лоши параметри на продажбите. За измината година са продадени само 2300 автомобила и ще поддържат резервни части на склад само за още една година, някой БЪЛГАРИН най-благородно продава автомобил от тази марка на "permanent residents (newcomers)" и при това с 10%.Strimon65 написа:ПРОДАВАМ СУЗУКИ АЕРИО S 2003 ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ЗАПАЗЕНА ЧИСТА И ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА СЕМЕЙНА КОЛА С 4 ВРАТИ КОМБИ ИКОНОМИЧНА С 5 СКРОРСТИ, А/С ФМ СД РАДИО ПЛЕЪР НА ЦЕНА $1500.00 С 10% ОТСТЪПКА ЗА БГ НОВОДОШЛИ permanent residents (newcomers)
за контакти:
Монтреал, Канада
ЕВАЛА - МАШАЛА!!!!!

- ablood
- Обратна връзка:
Каквото стана с всички собственици на Daewoo, Pontiac, Plimuth, Isuzu и други "прекратени" марки - карат си колите, намират си безпроблемно части...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
Имам същият модел автомобил и съм с много добри впечатления. Относно частите, за 7г съм сменил много малко части, като не е задължително да се закупуват оригинални! Абе за всеки случай, да взема да я купя тази кола за части, че да не маам като Баш Майстора из цела Канада за една гарнитура!
Zdravey, kolata e v dvijenie v Montreal v momenta i vse oshte se prodava, mnogo dobre poddurjana i bezuprechna, obadi se ako si seriozen, krajnata cena e po dogovaryane.Странджата написа:Имам същият модел автомобил и съм с много добри впечатления. Относно частите, за 7г съм сменил много малко части, като не е задължително да се закупуват оригинални! Абе за всеки случай, да взема да я купя тази кола за части, че да не маам като Баш Майстора из цела Канада за една гарнитура!
Merci
438 938 8246
Колега, Странджата ти прави реклама - не ти е клиент. Странджа поправи ме, ако греша.Strimon65 написа: Zdravey, kolata e v dvijenie v Montreal v momenta i vse oshte se prodava, mnogo dobre poddurjana i bezuprechna, obadi se ako si seriozen, krajnata cena e po dogovaryane.
Merci
438 938 8246
Сузукитата ги знам, че са икономични талиги.
-
Няма да те поправям Балби!
Здравейте.Къде е правена сглобката на колата:"Production 2001–2007
continues in China, Pakistan
Assembly Kosai, Japan
Karachi, Pakistan"
и втория ми въпрос-4х4 ли е или с предно предаване.И последно- колко гори градско долу горе (зима/лято).И на дълъг път?
Благодаря предварително за отговора.
Assembly Kosai, Japan
Karachi, Pakistan"
и втория ми въпрос-4х4 ли е или с предно предаване.И последно- колко гори градско долу горе (зима/лято).И на дълъг път?
dimatrif написа:Здравейте.Къде е правена сглобката на колата:"Production 2001–2007
Assembly Kosai, Japan
Karachi, Pakistan"
Zdraveyete, kolata e FWD predno napravena e v Japan i e mnogo ikonomichna pada pod 10 na 100 na dulug pat
merci