Ти пък какви въпроси задаваш, едни неудобни, боцкат, парят и причиняват безсъние...Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?

Ти пък какви въпроси задаваш, едни неудобни, боцкат, парят и причиняват безсъние...Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?
Не, само аз работя в моето семейство и предпочетох да играя на сигурно с къща която напълно ме устройва за момента, която да мога без усилия да изплатя за няколко години наместо да се изправям на нокти години наред за малко по-добра къща, но към милион и нагоре. Предпочитам лесни и бързи стъпки нагоре пред големите и трудни скокове.Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?
Причиняват безсъния на такива като тебе, щото собствена къща в Канада ще видиш през крив макарон.apple написа:Ти пък какви въпроси задаваш, едни неудобни, боцкат, парят и причиняват безсъние...Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?Няма кой да ти отговори, нали се сещаш?
yahoo написа:Не, само аз работя в моето семейство и предпочетох да играя на сигурно с къща която напълно ме устройва за момента, която да мога без усилия да изплатя за няколко години наместо да се изправям на нокти години наред за малко по-добра къща, но към милион и нагоре. Предпочитам лесни и бързи стъпки нагоре пред големите и трудни скокове.Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?
Какво му е неудобното на въпроса.? Мен не би ме кефило, ще е ме кефи ,ако ми я дадат без пари.apple написа:Ти пък какви въпроси задаваш, едни неудобни, боцкат, парят и причиняват безсъние...Californian написа:Не отговаряш на въпроса - ти лично би ли ти било кеф да се разпишеш на ипотека която е 4-5 пъти годишния ти доход та и повече?Няма кой да ти отговори, нали се сещаш?
"Този свят не по женски модел е направен,ivanko13 написа: то вие каквото можахте направихте ама мъжете не правят нищо, освен че почнаха да сключват бракове помежду си...
супер сиeva-vet-eva написа:Здравейте! Ипотеката ми е точно 5 пъти годишния доход(това без лихвите-с тях-около 7-8 пъти требе да отива), обаче...:1)Построиха ми къщето както аз си исках; 2. Струва ми само 2 пъти наема(за месец) на старото, вмирисано и пред разпад жилище под наем. 3) Имам опция, ако се понапъна, да я изплатя по-бързо от предвидените 30 год. 4)Мога да си боядисвам каквото си искам и както си искам, да си крещя, децата да вдигат шум, да имам 3 животни (толкова дават от общината).5)Мога да си сея домати,чушки и каквото ми душа сака(малко ме мързи,де, ама мога).6)Не търся ши***о място по 100 часа за паркиране на колите. 7) Мога да си цамбуркам задните части на скатано и само в собствен (и на семейството) сос в басейна. Оставям и на други набутани с ипотека да добавят нещо, защо точно им е кеф да се набутат.
Та така, хубавите работи си имат цена. Аре, да отивам на тръстиките, че требе да се плаща.
Ааа, и на въпроса на темата (нищо,че няма тепърва да идавам0-това,което имам тук-от 4 куфара и 1 съпруг на пристигане, та до сега, у наше село(разбирай Пловдив,Бг) и през ктив макарон нямаше да го видя-с една и съща професия, 1 и същи умствен багаж(едва ли съм поумняла или станала по-работлива тук), е, и с няколко годинки отгоре (точно 8г. и 6 дни).
Лек и плодотворен ден.
Стават ли калифорнийците таксасци? И защо все ги тегли към западното крайбрежие?Californian написа:Едно от малкото места където бих емигрирал. Това е Монреал и Квебек.
Интересно ми е как живеят хората дето само единия работи или пък и двамата но с по-малки заплати.
Въобще ми е интересно как с 60к заплата ти дават да си купиш нещо което струва 300-400к дори и с 20процента даун....а още по-интересно ми е как се навиват хората.....да го правят. Луди хора са има няма 1-2 пъти седмично отделям по 2-3 минути да следя пазара просто надушвам как до няколко месеца или тази година ще се срине пазара.Продавайте хора сега е момента ако можете да намерите някой да купи де...
Говоря за Ванкувър и Торонто главно...