Пролетна сесия - Март/Април 2013
Re: Пролетна сесия - Март/Април 2013
И ние да благодарим за подкрепата и добрите пожелания и на свой ред да пожелаем на всички поканени УСПЕХ!!!
Дано всички след тази сесия се похвалим със сертификати!!!

DCS 10.08.2011
Полет 10.08.2014
Полет 10.08.2014
Успех и от мен. Единственото нещо на което не пазя сканирано копие е demande de certificat de selection и понеже в момента попълвам ново за интервюто не помня и пеидружаващия ли попълваше един такъв формуляр? Мерси
На всички които им предстоят интервюта желаем успех! Бъдете уверени и спокойни и ще успеете да вземете сертификати! Не забравяйте , че щом са ви поканили на интервю, значи сте одобрени и трябва само да защитите и докажете това които сте посочили в пакета документи. Успех!
DCS Виена - 28.10.2011
Полет - 21.06.2015
Полет - 21.06.2015
Успех на всички пионери, които утре първи ще открият предстоящата сесия, успех и на всички следващи след тях! Пожелавам ви през тези три седмици всеки един от вас да излезе от интервюто с лице огряно от щастие!
27.05.2011 - Vienne
Цитат от моя емайл:kamy написа:Единственото нещо на което не пазя сканирано копие е demande de certificat de selection и понеже в момента попълвам ново за интервюто не помня и придружаващия ли попълваше един такъв формуляр? Мерси
Une DEMANDE DE CERTIFICAT DE SÉLECTION mise à jour pour vous et, s’il y a lieu, pour votre conjoint(e) qui vous accompagne si votre demande a été déposée il y a plus de 6 mois.
Получавайки поканата за интервю, тя трябва да е придружена от списък с документи, провери си емайла.
Да и придружаващия попълва такъв формуляр.kamy написа:Успех и от мен. Единственото нещо на което не пазя сканирано копие е demande de certificat de selection и понеже в момента попълвам ново за интервюто не помня и пеидружаващия ли попълваше един такъв формуляр? Мерси
27.05.2011 - Vienne
Успех на всички поканени на тази сесия!
Ние също сме на интервю - на 01 Април, надявам се.
Всъщност питането ми е следното. Ние получихме покана на 23 Януари, изпратихме потвърждението на 15 февруари, на което от тяхна страна получихме само един автоматичен отговор, че са ни получили съобщението:
Notez que nous avons reçu votre message et que le traitement de votre demande suit son cours. En raison de la fermeture du Bureau d'immigration du Québec à Vienne et du rapatriement des activités à Montréal, le délai de réponse sera plus long au courant des prochains mois. Soyez assuré que tout sera fait pour traiter les dossiers dans un délai raisonnable dès que possible.
Но така и не получихме друг отговор. Мислите ли, че това би било проблем, дали са ни записали за интервюто? Какъв друг отговор сте получили?
Ние също сме на интервю - на 01 Април, надявам се.
Всъщност питането ми е следното. Ние получихме покана на 23 Януари, изпратихме потвърждението на 15 февруари, на което от тяхна страна получихме само един автоматичен отговор, че са ни получили съобщението:
Notez que nous avons reçu votre message et que le traitement de votre demande suit son cours. En raison de la fermeture du Bureau d'immigration du Québec à Vienne et du rapatriement des activités à Montréal, le délai de réponse sera plus long au courant des prochains mois. Soyez assuré que tout sera fait pour traiter les dossiers dans un délai raisonnable dès que possible.
Но така и не получихме друг отговор. Мислите ли, че това би било проблем, дали са ни записали за интервюто? Какъв друг отговор сте получили?
хайде и аз да плисна менчето с вода. Пожелавам много получени сертификати на тези сесия. Стискам палци и ви мисля. Вашето бъдеще е във вашите ръце (сори за клишето, ама си е така), просто покажете всичко, което знаете и успехът ще дойде сам.
и моля, правете ни съпричастни с вашите успехи

и моля, правете ни съпричастни с вашите успехи

Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
Според мен няма да има проблем.lorica написа:Ние също сме на интервю - на 01 Април, надявам се.
Всъщност питането ми е следното. Ние получихме покана на 23 Януари, изпратихме потвърждението на 15 февруари, на което от тяхна страна
.....
получихме само един автоматичен отговор, че са ни получили съобщението:
Разпечатайте цялата си кореспонденция с MICC (получена и изпратена поща), всичко. Носете го на интервюто, може да ви потрябва.
Здравейте мили приятели! Много ви благодарим за пожеланията, дано се похвалим с добри новини. Успех на всички и от нас и търпение на всички останали - хубавите работи бавно стават.
Аз имам един въпрос към колегите явяващи се на интервюто . От къде си изтеглихте комплекта с документи които трябва да носим попълнен отново. Аз намерих само новия комплект , по новата процедура. От къде мога да си изтегля по старата.
ОТНОВО УСПЕХ НА ВСИЧКИ ! МАЛКО ОСТАНА , ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖИМ И ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ НА НИВО!
Р.Р Дано наистина изпитващата да е така добричка и към нас, както я описват колегите от украина.
Аз имам един въпрос към колегите явяващи се на интервюто . От къде си изтеглихте комплекта с документи които трябва да носим попълнен отново. Аз намерих само новия комплект , по новата процедура. От къде мога да си изтегля по старата.
ОТНОВО УСПЕХ НА ВСИЧКИ ! МАЛКО ОСТАНА , ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖИМ И ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ НА НИВО!
Р.Р Дано наистина изпитващата да е така добричка и към нас, както я описват колегите от украина.
Изпратени документи във Виена- 13.06.2011г.
Получени документи във Виена- 17.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
В листата на чакащи интервю-05.10.2012г.
Покана за интервю -24.01.2013г.
Интервю - 05.04.2013г. , 14.30ч.
.
.
.
Кацане в Монреал:14.01.2016г.
Получени документи във Виена- 17.06.2011г.
Accuse- 07.10.2011г
В листата на чакащи интервю-05.10.2012г.
Покана за интервю -24.01.2013г.
Интервю - 05.04.2013г. , 14.30ч.
.
.
.
Кацане в Монреал:14.01.2016г.
Успех на първите и от нас.Стискаме палци всички да си тръгнат с дългоочакваният сертификат.Ние сме на 27 март.
DSC 27.07.2011
accuse de reception 18.02.2012
интервю 27.03.2013
Документи до Сидни 29.04.2013
получени на 03.05.2013
осребрен чек на 19.06.2013
потвърждение с баркодове 03.07.2013
медицински 20.09.2013
покани за Визи 27.02.2014
accuse de reception 18.02.2012
интервю 27.03.2013
Документи до Сидни 29.04.2013
получени на 03.05.2013
осребрен чек на 19.06.2013
потвърждение с баркодове 03.07.2013
медицински 20.09.2013
покани за Визи 27.02.2014
Успех на всички в тази сесия ! Ще стискаме палци !
DCS-Виена-18.05.2011
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
Благодаря за отговора, martatabs.
maranzika, не трябва ли да попълваме новите документи, не е ли това смисълът да е актуално, в покана пише, че трябва да се попълва нов Demande, ако сме подали документи преди повече от 6 месеца. Макар че, аз като попълвах новите много се замислих за нива на език, защото ние не сме ходили на изпити по език и нямаме резултати от тестове.
maranzika, не трябва ли да попълваме новите документи, не е ли това смисълът да е актуално, в покана пише, че трябва да се попълва нов Demande, ако сме подали документи преди повече от 6 месеца. Макар че, аз като попълвах новите много се замислих за нива на език, защото ние не сме ходили на изпити по език и нямаме резултати от тестове.
Много успех и спокойствие на първите утре,
дано да затоплите времето с много положителни емоции и получени сертификати.
Наслука!
дано да затоплите времето с много положителни емоции и получени сертификати.
Наслука!
-
Хайде, и от нас най-искрени пожелания за спокойствие, късмет и разбира се сертификати на тези, които утре (а и до края на сесията) са на интервю. Стискаме ви палци и очакваме подробности за това как сте получили сертификатите! 

DCS - 29.11.2011
Аccusé de réception - 16.04.2012 г.
Аccusé de réception - 16.04.2012 г.