VAJNO ZA IDVASHTITE VAV VANCOUVER V KRAIA NA AVGUST

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ПРОГРЕСОР

VAJNO ZA IDVASHTITE VAV VANCOUVER V KRAIA NA AVGUST

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Zdraveite. Na 2ri Srptemvri shte si hodia do BG za 1 mesec. Imam predlojenie za idvashtite v kraia na Avgust i nachaloto na septemvri (nai-dobre 3-5 dni predi 2 septemvri) i koito niamat kade da otsednat i ne poznavat nikogo tuk. Predlojenieto mi e slednoto:
Tai kato Septemvri apartamenta shte mi bade svobodenmoje ako niakoi idva prez tozi period da go polzva kato izhodna pozicia,dokato si nameri neshto sobstveno (az plashtah hotel i mi struvashe poveche ot 2000$ za 1 mesec). Apartamenta e v hubava sgrada i na dobro miasto. Idealen e za semeistvos 1 ili 2 deca. Cenata mu e CAD825$. Predlagam sashto bezplatno posreshtane na letishteto (koeto e mnogo vajno) i spodeliane na vsichkata info,koiato imam do momenta. Ako niakoi se interesuva pishete mi na lichna.
Vie pechelite - bezplatno posreshtane (samo taksito e 40-60$), osiguren pokriv za parvia mesec i bezplatna informacia.
Az pechelia che niama da plashtam naem dokato ne polzvam apartamenta.
Mislia che sdelkata e vzaimoizgodna, ochakvam samo seriozni zapitvania. Moga da poema samo 1 semeistvo.
Blagodaria,za poveche infomi pishete na lichna!
P.S. Ako vankouverci imatneshto za prashtane kam sofia, da mi pishat shte go vzema (stiga da ne sa narkotici). Na vrashtane shte sam s bagaj.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

това според мен се СУПЕР изгодно предложение,ако ниакои ще ходи по това време във Ванкувър-нека се възползва,няма да съжалява.Тук Наемите са убииственни,посрещането също е наи-важното на първо време... Съвета на един емигрант-възползваите се.
nadiaK.

Мнение от nadiaK. »

Mnogo interesno ot kude znaesh ,che tuk naemite sa ubiistveni?Moje da se nameri sustia ap. ,no v drug kvartal za 600-640.Suveta mi e ako smiatate da otsiadate vuv Nort Vancouver triabva da doidete s poveche pari.Miastoto e izkluchitelno krasivo ,no tam si e po skupo,ako idvate s po malko pari ogledaite se za dr. raioni.
mejdu drugoto tuk ne sum chula niakoi bulgarin da e vzel pari na novopristigast za posrerstaneto:)
ПРОГРЕСОР

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Nade, i tuk v North Vancouver ima evtini jilishta za 600-650$. Taka sashto ne e hich dalech ot ostanalite chasti na grada, no vsicko zavisi kade shte rabotish ili uchish. Blizko ili daleche sa otnositelni poniatia. Za sravnenie s kolata moga da stigna po HWY 1 do vsiaka tochka na grada v ramkite na 20 -30 min. Sas seabusa e 10 min do Dawntowna, ot NW e mnogo po daleche, naprimer. Sashto taka, savetvam novopristigashtite da ne otivat v nai - evtinite mesta, zashtoto tova vodi do diskomfort i psihologichesko natovarvane. Pone az sam se vodil ot tova.
Obache az ne zadaljavam nikogo s moeto mnenie, dano ne sam prozvuchal zaiadlivo, prosto vremeto mi e malko na PCto i iskam da otgovoria. Obadi se da se vidim.
enjoy

Мнение от enjoy »

Ami hora vseki si ima mnenie, no az mislia che da davash mnogo pari za naem e razhishtenie. Ako doidesh barovets ot Bg niama losho, jivei kato takuv, no ako ne si, izchakai da si stupish na krakata i togava niama da imash "diskomfort i psihologichesko natovarvane".

Ta takiva raboti.....
Заключено