Той не визираше теб, ablood.ablood написа:Доста груб начин да накараш хората да се замислят... да ги наричаш идиоти?!?
Мисленето е несвойствена за теб функция.
Той не визираше теб, ablood.ablood написа:Доста груб начин да накараш хората да се замислят... да ги наричаш идиоти?!?
А може би не й се ходи все още......или тази възможност не съществува ?dizek написа:Първото ми дете проходи с проходилка на 10 месеца и ви уверявам Марто, че днес е един прекрасно двигателно и умствено развит младеж. Второто (за което търся проходилка) е вече на 13 месеца и въпреки че си смазах кръста да я упражнявам, се страхува, нестабилна е и не ще да ходи.
Ти пък мислителю защо реши, че мисля, че се е обърна към мен?tonich написа:Той не визираше теб, ablood.ablood написа:Доста груб начин да накараш хората да се замислят... да ги наричаш идиоти?!?
Мисленето е несвойствена за теб функция.
dizek, а минавало ли ти през ума, че точно твоето "упражняване" може да е една от причините детето да не е проходило само?dizek написа: и въпреки че си смазах кръста да я упражнявам, се страхува, нестабилна е и не ще да ходи.
Нужно ли е ? Що ли си мисля, че едно дете прохожда тогава когато се чуства сигурно да го направи, а не тогава когато мама/тати или баба искат то да проходи. До сега не съм видял физическо здраво бебе да не е проходило, че даже и без проходилка, колкото и невероятно да ти се струва това......За това упражение се изисква психомоторно развитие до определено ниво, което ти не си в състояние да оцениш в домашни условия, освен ако не си специалист по темата. Ти си ли блъди ?ablood написа:Martо, ще извадиш ли някакво проучване в подкрепа на тази идея, или само шашкаш човека?
И има вероятност да е прав. Имаше едни стадии в развитието на детето, нещо от сорта на:ablood написа:Пумпи,
Наговори ми излишен куп плява.
Марто шашка dizek, че детето не е проходило ЗАРАДИ родителската подкрепа.
Само ако знаеш колко си прав понякога. За съжаление не всичко в този живот е жички и болчета.ablood написа:Знаех, че тъпотията са я наследили от мен, .........