Търся проходилка
Търся проходилка
Търся проходилка за бебе ( от онези,които могат да се купят от Щатите, БГ, Европа, но не и тук)....
Моля, пишете ми на ЛС
Моля, пишете ми на ЛС
Re: Търся проходилка
Пусни поне един линк да погледнат хората какво ти трябва.
Освен че са опасни, което мисля всеки знае, проходилките забавят двигателното, както и умственото развитие на детето. Не е мое мнение, а според научни изследвания. Въпреки, че не са забранени в САЩ, Американската Академия на Педиатрите препоръчва забраната им.
- ablood
- Обратна връзка:
Знаех, че тъпотията са я наследили от мен, но сега зная защо и 3-те ми деца проходиха "чак" на 9-10-тия месец.Marto написа:Освен че са опасни, което мисля всеки знае, проходилките забавят двигателното, както и умственото развитие на детето.
А от тази събота дъщеря ми (12-1/2 месеца) вече уверено слиза сама по стълбите. Качването отдавна не е проблем.
Ако не им бяхме "забавяли двигателното развитие" с проходилки сигурно щеха да проходят още на 5-6-тия месец.
Марто, благодарение на твоята намеса обявата ми, че подарявам проходилка (+количка, кошче, кошарка...) беше изтрита и не забавихме развитието на някое българско дете, а на едно съседче. Надявам се си доволен от себе си.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Не можете ли да си я поръчате от Амазон ,Е-бей или някакъв друг сайт от Америка примерно с доставка до дома?dizek написа:Търся проходилка за бебе ( от онези,които могат да се купят от Щатите, БГ, Европа, но не и тук)....
Моля, пишете ми на ЛС
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
Първото ми дете проходи с проходилка на 10 месеца и ви уверявам Марто, че днес е един прекрасно двигателно и умствено развит младеж. Второто (за което търся проходилка) е вече на 13 месеца и въпреки че си смазах кръста да я упражнявам, се страхува, нестабилна е и не ще да ходи. А Амер. асоциация не позволява да се дава и вода на бебе и то не защото е "вредна", а защото има тъпи родители, които дават непреварена, непроверена вода от не знам и аз какви източници. Същата работа е и с обезопасяването къщата, в която има бебе с проходилка...
С две думи - ако някой си е донесъл проходилка от БГ и вече не му трябва - купувам я веднага!
Не може да се изпише от никой сайт заради дестинацията Канада...
С две думи - ако някой си е донесъл проходилка от БГ и вече не му трябва - купувам я веднага!
Не може да се изпише от никой сайт заради дестинацията Канада...
Аха, на съседа баба му пушеше като комин, но доживя 105, следователно цигарите не са опасни.
Аз написах какво казват експертите по въпроса, нищо повече. Нямам намерение да споря с идиоти.
Аз написах какво казват експертите по въпроса, нищо повече. Нямам намерение да споря с идиоти.
Марто не виждам човека с какво ти провокира това изказване...?
Както виждам го има този артикул и в Канада и се предлагат няколко алтернативи .
"
"
"
"
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
Не човека, хората.balbi написа:Марто не виждам човека с какво ти провокира това изказване...?
Провокираха ме с тяхната "железна" логика, виж репликата ми за цигарите.
Това за непреварената вода също е пълна глупост (не е причината, поради която педиатрите не препоръчват вода за бебета) и демонстрира невежество, посредствено мислене, както и интелектуална леност.
- ablood
- Обратна връзка:
...написа "умникът", продължавайки стария спор.Marto написа: Нямам намерение да споря с идиоти.
Не споря, блъди, информирам.
Стига ми да накарам и един родител се замисли.
Марто, те не искат да се замислят, те ЗНАЯТ.......
- ablood
- Обратна връзка:
Доста груб начин да накараш хората да се замислят... да ги наричаш идиоти?!?Marto написа:Не споря, блъди, информирам.