Когато някои тръгне да се хвали с тези неща....Абе има нещо гнило....в Канада

Нищо не сте научили от англо-саксонския манталитет значи. Ако сам не се промотираш,Californian написа:Абсолютно стоя зад думите ти е естествено аз така хубаво не бих могъл да го напиша.![]()
tanyatais написа:Нищо не сте научили от англо-саксонския манталитет значи. Ако сам не се промотираш,Californian написа:Абсолютно стоя зад думите ти е естествено аз така хубаво не бих могъл да го напиша.![]()
ще си останеш в задните колони
За мен има една максима ,че един мъж/жена наближаващи 30 и сингъл ,сигурно си имат доста основателни причини за да са все още такива...Понякога тези причини лъсват още на първа среща, понякога след няколко месеца съвмество съжителство.
В Англия жените са като Канадките ,от това,което чета ,а българките /полякини /рускини все гледат да вържат някой да ги издържа .Независимите жени с амбиция,кариера, добър стандарт на живот и възможности за избор са и най-вървените тук,но са рядкост ...
Тц, нищо гнило няма. Аз съм си такава -веселка "у Форумо".Kan_Tangra написа: А при тебе Бистре, парадоксът е, че въпреки "голямата романтика" у мъжо ти, пак развяваш гащи публично. Що бе, майна? Има нещо гнило (в Дания) ...
Лошо няма да има "голяма романтика". Ама една друга "голяма романтика" е още по-важна.
Искаш да кажеш, че жените са силно лицемерни?tanyatais написа:Нали правите разлики между това какво се казва от някоя жена на срещи ,и какво мисли. По време на женски разговори много неща стават ясни ,и за жалост някои мъже и с месеци/години нямат и идея за човека до тях какви ги мисли. Може и подходът им да е различен ,но ауткомът/целите им са еднакви, затова сложих тези националности под един знаменател
Какво значи "силно лицемерни"? Аз като кажа: "Няма да стане!" си значи точно това което казвам.Kan_Tangra написа:Искаш да кажеш, че жените са силно лицемерни?
Kan_Tangra написа:Искаш да кажеш, че жените са силно лицемерни?tanyatais написа:Нали правите разлики между това какво се казва от някоя жена на срещи ,и какво мисли. По време на женски разговори много неща стават ясни ,и за жалост някои мъже и с месеци/години нямат и идея за човека до тях какви ги мисли. Може и подходът им да е различен ,но ауткомът/целите им са еднакви, затова сложих тези националности под един знаменател
С месеци и дори години си мислели едно, а казвали друго?
![]()
Всичко ще си признаете.
пфф, я не извъртай, моля.Bistra написа:Какво значи "силно лицемерни"? Аз като кажа: "Няма да стане!" си значи точно това което казвам.Kan_Tangra написа:Искаш да кажеш, че жените са силно лицемерни?
Или пък "Не" си е "Не". Мъж да ти дойде на главата да ти обяснява как женското "Не" било "Да"...Е, да, ама не!![]()
Виж обаче, ако ти кажа, че всичко е било ОК и не те потърся може да ти светне лампа, че не е било.
Женското одобрение е много по-опасно понякога от неодобрението. Ама ти нали си специалист, значи си без проблеми?!
Пуф-паф-пуф-паф, я ти не извъртай, моля!Kan_Tangra написа:пфф, я не извъртай, моля.
Черно на бяло съм цитирал това, което съм коментирал. Говореше се за ГОДИНИ говорене на едно, а мислене друго. Примерно ти на твоя да му викаш колко му е хубава романтиката, а във форума да вееш триъгълното знаме.![]()
Слава Богу, това не важи за всички двойки.