Motivation Survey

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Kan_Tangra

Re: Motivation Survey

Мнение от Kan_Tangra »

Няма никакво ритане на падналия в случая. А констатиране на факт.
Факт е, че тебе прекалено много те толерират модераторите, а ти се заяждаш на моменти доста злобно, продължително и безпочвено.
Даже и в тая тема пак се опита да се заядеш с мен. Отначало мислех да ти отговоря, после реших да не пиша нищо. С тролове не се спори.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

От горното да си правим ли изводи, че Г-жа Културоложката не те е отсвирила? :^)
Кане, ама тя не ти ли е малко старичка, бе? Нали си мечтаеше за млади девойки? :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Godis

Мнение от Godis »

apple написа:
хм, за това изобщо не се бях сетила :fubar:
Ти да не си кърджалийска ябълка, че толкова държиш да се бориш за някакви езикови права там? Правила съм етнологични проучвания на терен в тази област и в действителност местните хора използват най-вече български език :rock:
Мдааа, триезични са всъщност ако се загледаш в сайта на общината, но предимно ... http://www.kardjali.bg/tr/" :clap: http://radar.bg/bg/2013-03-04/article/4 ... D0%BA.html"
Тази година съм абитуриентка и със семейството ми решихме че е добре за семейният бюджет да започна работа. Защото освен разходите по бала искам да се запиша за шофьорските курсове. Проверих в доста заведения (тъй като на тази възраст без образование освен сервитьорка друго не мога да работя) и на всякъде едно и също.. "Владееш ли турски език? "... Когато отговоря че не знам, следва един доста неуместен за мен въпрос " Как така не знаеш турски, нали живееш в Кърджали? "... И тогава просто нямам никаква представа какво да направя или кажа. Как е възможно в 21 век в български град да трябва да знам турски език, за да започна работа... Едва ли не аз трябва да се чувствам виновна и неука, че не знам турски.

А да не говорим за магазините. Влизаш и те засипват куп турски думи.. и когато помоля да повторят на български, защото не съм разбрала ме гледат все едно съм човек втора ръка.

Но хайде да не ви отекчавам. За мен това е огромен проблем... боли ме да гледам в какво превръщат хубавото ни градче. На всяка второ тераса се вее турското знаме, поздравяват те на турски, едва ли не задължават те да знаеш турски за да започнеш работо.. и все такива абсурдни за мен неща.
http://spodeli.net/7/story-35466.html"
И не, не говоря френски, нито турски освен съвсем елементарни неща колкото да се представя коя съм, откъде съм и за какво се боря... И това не ми трябва всъщност, защото нито съм от Кърджали, нито от табарнашко. Анадън му, Годис ефенди? Това какво има общо освен, че верно е офф топик? :?: И невладеенето на табарнашки не ми пречи да подкрепя морално един човек с достойнство, готов да си отстоява личната позиция! Мишкуването е за мишките и ... за търсачите на мекото на хляба... ;)

T.e. със същия успех може да коментираш китайски, фарси и т.н. в съответните държави.
Честно казано, отдавна не бях виждал човек с по-негативно излъчване от твоето. Жалко, че животът ти в Канада не се е подредил както си си го планирала. Търпение и упорство му е майката, всичко се намества в даден момент.

Предпочитаме да си те представяме така:
Изображение
вместо така:
Изображение
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Bistra написа:От горното да си правим ли изводи, че Г-жа Културоложката не те е отсвирила? :^)
Кане, ама тя не ти ли е малко старичка, бе? Нали си мечтаеше за млади девойки? :D
Бистре, ще те докладвам на модератора за обида :*
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
valBG
Обратна връзка:

Мнение от valBG »

TOVA E TO rabota me4ta strakai s prasti....

http://www.workopolis.com/jobsearch/job/14351950?uc=E4"

Banquet Sales Manager
AN UNNAMED COMPANY
Montreal, QC, CANADA
Share This Job: Apply Now
Banquet Sales Manager
at luxury airport hotel. Experience required.
Email CV to:
ihghr.corporate@gmail.com
699427
apple

Мнение от apple »

Е, мосю Годис представяй си ме както ти душа иска, даже и другите ти личности, които те карат да се изразяваш в множествено число и те да си представят също... Нежна, романтична френска душа носиш явно... Трябва да е последица от обучението ти във френската гимназия! Много са те нафранкофончили още в крехка пуберска възраст ... Френската любов е важна и е дала много на света и Френската гимназия също, нея даже Господ пази я... ;) Абе изобщо vive la France и най-вече Табарне! :handshake: Запази си идеалите, важни са! С поздрав нещо френско, ама хубаво този път...
Parole de L'idéal:
Nous passerons nos vies
Dans des lieux sublimes
A lire en sirotant l'alcool
Des textes décadents
Sur la nature de l'Homme
Sur ses plaisirs futiles
Et nous rirons à pleines dents

Idéal, idéal, idéal, idéal

Devant la mer, des êtres androgynes
Danseront tous les soirs
Dans leurs robes d'argent
Et nous confondrons
Dans nos vagues pupilles
Les reflets de l'eau et le soleil fondu
Sur l'accord de septembre

{Refrain:}
Idéal au bord de mer
Idéal et délétère
Idéal et délicieux
Idéal et déluré

L'idéal doit exister {x2}

Nous passerons nos vies
Dans des maisons de pierre
Dressées dans la nature
Meublées d'objets anciens
De frugal banquet devant le ciel clair
Pour simple nourriture la musique et le vin

Idéal, idéal, idéal, idéal

A vivre demi-nus, de fruits et de soleil
De poésie subtile
Verlaine, Rimbaud, Baudelaire
Du vin coulant à flots
Quelques habits de fête
Juste ce qu'il faut
Rien ou presque

{au Refrain}

L'idéal doit exister {x3}
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... wwluwcrK8c" :bow:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

pumpy написа:И така 5-6 години, докато не срещна една местна девойка, която му пусна, но и му говореше само на френски - имам предвид говоримо.
Говоримо де...Пумпи ;)
apple

Мнение от apple »

balbi написа:
pumpy написа:И така 5-6 години, докато не срещна една местна девойка, която му пусна, но и му говореше само на френски - имам предвид говоримо.
Говоримо де...Пумпи ;)
То не се ли наричаше орално ....... :lol:
Публикувай отговор