след 10 дневно нервно чакане на резултата искам да се похваля че се преборих с теста МСАТ точно на границата, както се казва "над чертата" бреййй много умници канадци имало, направо се шокирах от високите им резултати дето се вика аз съм най-зле от справилите се. направо комплекси да получиш. значи не са толкова тъпи, колкото си мислех сега ми остава интервюто и ако се справя с тез симпатяги докторите ще мога да се похваля, че съм вече студент по медицина в Торонто University.
sasho71 написа:след 10 дневно нервно чакане на резултата искам да се похваля че се преборих с теста МСАТ точно на границата, както се казва "над чертата" бреййй много умници канадци имало, направо се шокирах от високите им резултати дето се вика аз съм най-зле от справилите се. направо комплекси да получиш. значи не са толкова тъпи, колкото си мислех сега ми остава интервюто и ако се справя с тез симпатяги докторите ще мога да се похваля, че съм вече студент по медицина в Торонто University.
Евала наборе!
Айде влизай и се изучавай по-бързо, че да сме спокойни!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Това беше най-сложното! Остана фасулска работа.
Много се радвам за теб!
Ще се справиш и с интервюто-не се съмнявам!
Не го подценявай,обаче! Твърди се,че там отсявали всички емигранти-той е все пак субективен...
Браво за куража и естествено за успеха.
Искам да ти помогна с още малко информация ( може и да я имаш, но все пак ... )
1. Тук малко информация за кандидати от предни години , приети и неприети в Юниверсити оф Торонто. Има статистика за различните им оценки и ще можеш да ги съпоставиш със своите и да оцениш шансовете си. http://www.mdapplicants.com/schoolsumma ... hoolid=128
2. Едно сайтче със споделен опит от интервюта в различни училища. Прегледай въпросите и успешна подготовка за интервюто. http://www.studentdoctor.net/interview/ ... w_read.asp
Желая ти още веднъж успех!
Bravo sasho ti si nashta gordost :idea: :idea: :idea:
Ne vagno kolko imash a 4e si go vzel. Mes felicitations :partytime: :partysmiley: :tuut: :tuut: :tuut:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
sasho71 написа:след 10 дневно нервно чакане на резултата искам да се похваля че се преборих с теста МСАТ точно на границата, както се казва "над чертата" бреййй много умници канадци имало, направо се шокирах от високите им резултати дето се вика аз съм най-зле от справилите се. направо комплекси да получиш. значи не са толкова тъпи, колкото си мислех сега ми остава интервюто и ако се справя с тез симпатяги докторите ще мога да се похваля, че съм вече студент по медицина в Торонто University.
Сашо, може и да си го чувал това, в биологическия факултет го научих: За да си добър физик трябва да си добър математик, за да си добър химик трябва да си добър физик, за да си добър биолог трябва да си добър химик, а от един добър биолог всичко става! Честито колега! Медицината е призвание и иска много труд и постоянство! Успех!
И не се притеснявай за резултата. То и аз ТОЕФл-а го минах с малко над гранитсата за учене, ама на кой му пука колок е отгоре. Важното е да си минал гранитсата която ти позволява да си сложиш крачето на червеното килимче
Благодаря на всички за окуражителните думи.
ейййй JOY, само ме обезкуражаваш значи не ми се ще да повярвам че имигрантите ги режат на интервюто- ако се удавя "накрай Дунава" направо много ще ме е яд.
сега ме чака здраво висене, четене и писане във форум "медицина", той не е като нашия любим форум, там са много академично настроени всички, което е тъпо друго си е да си плещим глупости тука и да се бъзикаме един друг