Mnogo mi e zabavno da si govoria s teb i opredeleno dobyr vizualen material dostaviash, ne moga da se oplacha, ama ako njakoi smjatash che shte ti otogovi neshto seriozno na vyrposa kojto postavi maj se nadcenjavash.
Ами всъщност тук съм, както казах някъде си, за да задам въпрос. Не съм виновна че някой обърнаха това на говорилня. Оставам докато не ми се отговори на въпроса. Това е.
Janie написа:Ами всъщност тук съм, както казах някъде си, за да задам въпрос. Не съм виновна че някой обърнаха това на говорилня. Оставам докато не ми се отговори на въпроса. Това е.
parvo se nauchi kak da pitash i kak da se darjish kato iskash otgovor!
abe momcheta, mnogo ste go zakasali sled kato taka ste se nahvarlili na devoikata i malko vi triabva
samo che niakoi ot rabota gledame foruma, ta ako i iskate snimki i ako zaradi vas sa teia avatari vzemete si pishete na ls pak moje i da se vzemete
Сега пък и Джанет... Мога да си направя енциклопедия с производните на Джени, които ми измислихте...
Сара, въпроса го зададох съвсем както трябваше. Това че тук има достатъчно прости същества за да не ме разберат... не коментирам... Попитах знае ли някой нещо за настоящата сесия.
Една истинска жена не знае каде из нета има голи жени!
А кадърните мъже си ги намират на живо!
Много добре казано
Saglasna sum steb, Kolev. Eto za primer - az ne znam kade ima goli jeni iz neta...
A i kolkoto i da se radvam na podobni snimki, mai ne im e miastoto tochno tuk. Daite da razgranichim serioznoto ot drugoto, za da ne ostavim horata bez otgovor, dokato niakoi ot nas si zabursvat ligite.
By the way - Jannie - tova naistina li si ti? vednaj edna pusnala na muja mi snimkata si, toi se vlubil samo kato ia vidial, a posle se okazalo, che tova bila manekenka, dosta izvestna, ama koi li da znae...