Уплашиха се !!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Уплашиха се !!

Мнение от myhata II »

Ето дойде момента в който "тъпата" Муха ви говореше от години че ще настъпи ....
И хората излезнаха на улиците,да ги подкрепим в тези часове и да сринем цялата система изплетена от лъжи и беззаконие
Да потърсим морална отговорност на всички политици и ръководни органи от 89г. до сега
Сега е момента :
Уплашени и изненадани са !!! :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Уплашиха се !!

Мнение от ivandaman »

Mуха не си лошо момче ама въобще не си в час...

В БГ съм в момента и за това което ти си мечтаеш, може само да продължиш да си мечтаеш...

23 години са минали от началото на прехода (четвърт век).. Няколко поколения до момента са си "изгубили" живота и тенеденцията е поне още няколко да изстрадат същата съдба..

Нещата са тъжни защото алтернатива НЯМА..

Не ме разбирай по грешно... Някои са добре... Дори много добре, но това също е относително в среда на всеобщо отчаяние и безизходица..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Има,има !!!
В момента се кове новата история в България
Свободата е по улиците и хората са там,подкрепете ги !!!!
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :yeah: :yeah: :wave: :super:

Та не сте ли вие хората които точно заради онези изроде избягахте от България,не сте ли най пострадалите вие и вашите семейства от това ....!?!
Да се блъскате по чужбините като кучета
Сега е момента да подкрепите хората по улиците,а не да мълчите и да ми пускате некакви си бъркочи от рода кой щял да спечели изборите и бла бла
Събудете се бе !!!!!
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, как да им (ги) потърсим, бре? To всичко е тяхно като се започне от съдебната власт и се свърши с "независимите" медии :D
Хората по улиците не знаят какво искат. Майка ми ми казва преди малко по телефона: "Пълно с наркоманизирани и пияни елементи като агитките на Левски и ЦСКА...."
Хората си искат Бойко и ще гласуват за него пак пред страха да дойде нова мутра да ги управлява. Поне с тази са си "свикнали". :x
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

В голяма грешка си в момента се организират комитети и се учердяват движения из цялата страна !!
За утре се подготвя голям митинг в София !!
А вече и пред повечето бг посолства и консулиати по света се организират шествия в подкрепа на протестиращите в България !
Стефан Цанев
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Ванка, целта е да се изберат нови лица, целта не беше да свалим правителството, а да се спре безхаберното отношение спрямо нас. Чрез протестите искаме да покажем на управляващите, от къде произхождат и кой определя правилата. Е, малко закъсняхме, ама по-добре късно....
Да, има разлика между събитията от 1997 година, поне сега нищо не ни липсва, освен финанси. Дано този ход, на нас българите, ни се отрази положително и да заживеем нормално.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:А вече и пред повечето бг посолства и консулиати по света се организират шествия в подкрепа на протестиращите в България !
Аз по митинги отдавна не ходя. Ако си по-млад, дерзай! И не морална отговорност трябва да им се търси, а материална, ама ти винаги ги разбираш по-добре нещата. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

martatabs написа:Ванка, целта е да се изберат нови лица, целта не беше да свалим правителството, а да се спре безхаберното отношение спрямо нас. Чрез протестите искаме да покажем на управляващите, от къде произхождат и кой определя правилата. Е, малко закъсняхме, ама по-добре късно....
Да, има разлика между събитията от 1997 година, поне сега нищо не ни липсва, освен финанси. Дано този ход, на нас българите, ни се отрази положително и да заживеем нормално.
То в целия преход все нови лица търсим, все надежди и все с осиране завършват. Затова доста хора викат - няма вече никаква надежда. Но трябва да има !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

optics написа:
martatabs написа:Ванка, целта е да се изберат нови лица, целта не беше да свалим правителството, а да се спре безхаберното отношение спрямо нас. Чрез протестите искаме да покажем на управляващите, от къде произхождат и кой определя правилата. Е, малко закъсняхме, ама по-добре късно....
То в целия преход все нови лица търсим, все надежди и все с осиране завършват. Затова доста хора викат - няма вече никаква надежда. Но трябва да има !
Надежда ще има, ако на връщане от митинга не дадат 10 лева на някой катаджията ако ги спре, като спрат да си хвърлят фасовете по земята,като почнат да спират за пешеходци и ако почне да ги е*ава поне мъничко за градинката/тротоара отвъд 2-метровия им ограда. Щото всяко ново лице е като техните.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Marto написа:Надежда ще има, ако на връщане от митинга не дадат 10 лева на някой катаджията ако ги спре, като спрат да си хвърлят фасовете по земята,като почнат да спират за пешеходци и ако почне да ги е*ава поне мъничко за градинката/тротоара отвъд 2-метровия им ограда. Щото всяко ново лице е като техните.
Това никога няма да стане. Втората природа на българина е тарикатлъка и което е по-лошото - на дребно.
За какви надежди говорите? Аз бих казала...Нямам вълнения от такова естество, от което съм изключително доволна. :)
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

Червените ли (в смисъл опозицията) огранизираха тези протести? Аз не съм в час само питам.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
Marto написа:Надежда ще има, ако на връщане от митинга не дадат 10 лева на някой катаджията ако ги спре, като спрат да си хвърлят фасовете по земята,като почнат да спират за пешеходци и ако почне да ги е*ава поне мъничко за градинката/тротоара отвъд 2-метровия им ограда. Щото всяко ново лице е като техните.
Това никога няма да стане. Втората природа на българина е тарикатлъка и което е по-лошото - на дребно.
За какви надежди говорите? Аз бих казала...Нямам вълнения от такова естество, от което съм изключително доволна. :)
Една от лошите черти на българина- първеню от селски произход, е да класифицира себеподобните си като самия него !!!

На Бистра и пожелавам приятен живот в картонената кутия и светло бъдеще ,а на българите които тръпнат за нещо по добро за България да подкрепят протестиращите хора в България :y:
Стефан Цанев
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

След манифистацията се прибираш в къщи,лягаш спиш и на другия ден заплатата двойна и тока наполовина.
:D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

simeonovi написа:След манифистацията се прибираш в къщи,лягаш спиш и на другия ден заплатата двойна и тока наполовина.
Не ти ли стана ясно какво стана в България ?
Опряхме дъното,изядоха всичко,хвърлиха си оставката и забегнаха като плъхове
Великия пример на Еврпа за най дисциплинирана страна ни доведе до тук
Не сме за Европа ,не сме за тяхния стандарт не разбрахте ли това най накрая 8)
Не може пенсията ти да е 185 лв,а електромера ти да е 250 лв
Това е равносилно на гибел
В Европа хората в България ги наричат "Бедните Работещи "
Забрави ли изказването на английския депутат за България-има го некаде поствано из форума прочети го и си помисли над думите му и какво му е отношението спрямо нас
Стефан Цанев
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

myhata II написа:
simeonovi написа:След манифистацията се прибираш в къщи,лягаш спиш и на другия ден заплатата двойна и тока наполовина.
Не ти ли стана ясно какво стана в България ?
Опряхме дъното,изядоха всичко,хвърлиха си оставката и забегнаха като плъхове
Великия пример на Еврпа за най дисциплинирана страна ни доведе до тук
Не сме за Европа ,не сме за тяхния стандарт не разбрахте ли това най накрая 8)
Не може пенсията ти да е 185 лв,а електромера ти да е 250 лв
Това е равносилно на гибел
В Европа хората в България ги наричат "Бедните Работещи "
Забрави ли изказването на английския депутат за България-има го некаде поствано из форума прочети го и си помисли над думите му и какво му е отношението спрямо нас
myhata II
Ясно ми е според моите разбирания.

Много по-сложно е от това колко ти е пенсията и колко ти е тока.
Има едно израстване на нацията което може само да стане само с опит, а само в подходяща среда се трупа опит.Това правим ние тук. Докато ти вярваш че циганин не е българин например, нямаш още нивото на мислене. Децата ти обаче слава богу няма да виждат това като- картонена къща и тоз циганин и онзи незнам какъв си а аз съм велик роден българин.

Спомена се за мръсотията,тарикатлъка в България, ами в този случай да организираме протест срещу българите които живеят в България. Аз например доста пари пращам и лично харча там и не съм доволен от тях самите протестиращите на първо място. На тях кой им търси сметка?
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Публикувай отговор