Медицинските ми изтичат на 19.09.04, а нямам покана за виза
Медицинските ми изтичат на 19.09.04, а нямам покана за виза
След трикратно връщане на медицинските ми изследвания от Виена, най-после от IOM ми казаха че съм одобрен. Проблемът е че медицинските изтичат на 19.09.04 а ние нямаме покана за виза. Може ли някой да ни даде e-mail и телефон на посолството в Букурещ, и дали е удачно да им се обаждаме?
Удачно е! -не знам телефона в момента,но със сигурност го има из темите заедно с адреса и упътване как да отидеш пеша-разрови из форума -ще намериш всичко.
Звънни им,напомни им и ако трябва лично отиди до там и си искай визата.
Имам един телефон тук ,но не съм сигурен ,че актуален:
+40213075005(май е централа и може последната цифра да варира:0,1,2,3,4,5...)
Успех!
Звънни им,напомни им и ако трябва лично отиди до там и си искай визата.
Имам един телефон тук ,но не съм сигурен ,че актуален:
+40213075005(май е централа и може последната цифра да варира:0,1,2,3,4,5...)
Успех!
И на мен ми оставаше точно толкова до изтичане на мед.,когато почнах сериозно да се тревожа...Обърнах се към консулския отдел в София.От там направиха запитване и ми казаха,че визите са подписани и до няколко дни ще ги пратят.Наложи се все пак да се разхождам пак до Букурещ,когато ги получих с грешка в датата на раждане,защото нямаше вече време за препращане.
отговор
Ако не си направил резервация за полет, недей да губиш време. Ето телефона, но по мое мнение вероятността да се свържеш и да получиш нужната информация не е много голяма: 40-21/307-50-00.
Мисля, че е добре да им изпратиш факс: 40-21/307-50-14, както и писмо по е-mail-a: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca. Най-добре е до постигане на резултати да пробваш по всички начини!
Мисля, че е добре да им изпратиш факс: 40-21/307-50-14, както и писмо по е-mail-a: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca. Най-добре е до постигане на резултати да пробваш по всички начини!
Здравей,
и аз имах притеснения по повод визите, защото ни искаха допълнителна информация, която им изпратих края на юни и оттогава нищо. Медицинските ги правихме края на май и всичко е о.к. Писах им три имейла за да разбера дали са получили информацията, но не ми отговориха. Миналата седмица пробвах да се свържа по телефона, но неуспешно - рядко вдигат или се включва секретар. Едва вчера успях, но си заслужаваше - служителката каза, че са ни пратили писмото за визи преди 5 дни и трябва да пристигне всеки момент!
Това което е по-важно след като набереш номера (+402 1) 307 5000 се включва секретар който ако го изслушаш докрай разговора ще се проточи безкрайно дълго - затова след това веднага набираш още една нула и чакаш да ти се обади оператор на който казваш с кого искаш да те свърже. Времето за консултации по телефона е от понеделник до четвъртък от 14 - 16 часа. Телефона наистина е най-добрия вариант, но не пречи да им пратиш и факс и имейл и да ги накараш да се задействат, защото причината наистина е основателна.
Успех!
и аз имах притеснения по повод визите, защото ни искаха допълнителна информация, която им изпратих края на юни и оттогава нищо. Медицинските ги правихме края на май и всичко е о.к. Писах им три имейла за да разбера дали са получили информацията, но не ми отговориха. Миналата седмица пробвах да се свържа по телефона, но неуспешно - рядко вдигат или се включва секретар. Едва вчера успях, но си заслужаваше - служителката каза, че са ни пратили писмото за визи преди 5 дни и трябва да пристигне всеки момент!
Това което е по-важно след като набереш номера (+402 1) 307 5000 се включва секретар който ако го изслушаш докрай разговора ще се проточи безкрайно дълго - затова след това веднага набираш още една нула и чакаш да ти се обади оператор на който казваш с кого искаш да те свърже. Времето за консултации по телефона е от понеделник до четвъртък от 14 - 16 часа. Телефона наистина е най-добрия вариант, но не пречи да им пратиш и факс и имейл и да ги накараш да се задействат, защото причината наистина е основателна.
Успех!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Здрасти!
Можеш да звъниш на телефон : 00 40 21 307 5005 - във вторник и четвъртък от 14 до 16ч. Ще търсиш Юлия Баховски - тя говори български! Жената не се занимава точно с даване на информация по телефона, но е много отзивчива и може да направи проверка в компютъра и да ти каже какво става!
Успех! Стискам палци!
Можеш да звъниш на телефон : 00 40 21 307 5005 - във вторник и четвъртък от 14 до 16ч. Ще търсиш Юлия Баховски - тя говори български! Жената не се занимава точно с даване на информация по телефона, но е много отзивчива и може да направи проверка в компютъра и да ти каже какво става!
Успех! Стискам палци!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
E, chestito!IvanBG написа:Благодаря на всички за информацията и съветите, но най хубавото е че не се наложи да я използвам. Просто вчера получих писмото за визите в което най отдолу ръкописно беше написано да пъбързам, защото медицинските ми изтичали на 19.09.2004 и че не съм имал много време.

Дано си си направил резервация!
А ония симпатяги от Букурещ вместо да ти пишат да побързаш, да се бяха те размърдали малко! Ама нейсе, стягай нещата и идвай насам, има нужда от Ивановци!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...