High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Kan_Tangra

Re: High-rises в България

Мнение от Kan_Tangra »

crusader написа:Тангра, разбра ли сега, че няма заяждане ? Само факти.
В поста за годините на колите си написал "на снимката" , което автоматично означава последната снимка, тази пред бившия партиен дом.
Как изобщо успя да си помислиш, че говоря за другата снимка? :)
Просто като съм отворил темата съм видял снимка, дето да коментирам и не съм счел за нужно да я цитирам за да не се претрупва със прекалено много снимки темата. (не че не е претрупана, де ...)
До другата снимка не съм стигнал. А и там колите изобщо не са в центъра на снимката. Нито пък изобщо моделите могат да минат за 20-30 годишни.
Докато на другата са на преден план и се набиват на очи, че всичките са от 90та година.

Знам, че като не се посочи конкретно мнение в цитат се подразбира най-долното, но в случая мисля, че беше очевидно.
И сега всичко това, ако не е заяждане, дето ти пиша специално 2 страници обяснения. Хайде стига толкова.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Въпросните, са автомобилите на общите работници. Нормално е да са 20 и кусур годишни.
В САЩ общаците карат техни връстнички. :lol:

Една визуализация на кулата на България мол.
Графика: bojo6666

Изображение
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Capital Fort vs. Millennium Center
Автор: bojo6666

Изображение

Изображение
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Тва ясно. Ти кажи видя мойто видео на предната страница ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

optics написа:Гранита, ще го проверим 8)
Не се еб^вам за гранита.
Определенео не е бетон, нали?

Изображение
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

optics написа: Но помни ми думата - североамериканската небрежност навлиза във всички аспекти на българската култура. Вече има ли жени с анцузи по улиците - има....
Баси, аз май живея в София от Паравселената :rofl: В София има жени с голи пъпове, с показващи се цици, с поли до под задника и голи крака (дори и през зимата), с дънки тип чорапогащник, с прилепнали трико-клинове, обаче жени с анцузи освен във фитнеса и в парка на джогинг не съм виждала. Предполагам, че ако много се постарая да ходя и да ги търся, ще видя и ще ги снимам. Но като цяло по улиците впечатлението е по-скоро на секс-парад, отколкото на парад на спортно облекло. И жените с маратонки са изключение - тук се ходи или на токчета (по-секси), или на равни обувки тип пантоф (по-неглиже). Масово се носят и кожени ботуши на ток, високи до коленете и вътре в тях пъхнати много тесни дънки, в комбинация с вталени къси якета. Обаче същата мода е в Гърция и в Испания. По-южните мацки държат да покажат това, което предлагат на другия пол :)

Последното нещо, от което се притеснявам е, че българките ще тръгнат небрежно като американки. Прекалено сме суетни за това :lol:

Няма смисъл да спорим. Ако много се стараеш, винаги може да намериш да снимаш някоя мацка, изтичала по домашен анцуг до кварталния магазин - това в града си е популярен начин за пазаруване. Аз самата го правя понякога. Но като цяло българката обръща много внимание на дрехите и обувките си, и в какъв вид излиза навън. В това аз съм убедена, защото самата аз съм българка и имам приятелки българки :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

SFBG82 написа:
Не се еб^вам за гранита.
Е, добре де, отгоре е гранит, ама базата ми се чини, че е бетонова или не виждам добре? Я изтичай и снимай по-надолу за проверка, щото ако е така....Баси!Още по-грозно! Материал не се сменя на ръб никога! :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

Bistra написа: Е, добре де, отгоре е гранит, ама базата ми се чини, че е бетонова или не виждам добре? Я изтичай и снимай по-надолу за проверка, щото ако е така....Баси!Още по-грозно! Материал не се сменя на ръб никога! :rofl:
Баси, а ти каква искаш да е базата - от злато ли??? Чакай, кое е базата - цялото е облицовано с гранитни плочи - къде е сменен материала на ръб??? А отдолу под тях вероятно е бетон, не е злато.

Абе що сте толкова дребнави, бе... Баси, саксийката ще я разчленят до основата, че и под нея. Саксийката, дето аз изобщо не съм забелязала, че е там..... :lol:

SFBG - форумът те командирова да идеш да снимаш тази изключително важна саксийка - подробно под всякакви ъгли, и да напишеш доклад за файндингс :rofl: Не може то така - тези снимки са от лятото (някое лято) и не са актуални. А това е супер важен въпрос - как така ще има бетонни саксийки в една столица, претендираща за европейска????!!! :rofl: :rofl: :rofl:

И между другото, тези от общинската администрация са пълни кретени - това е направено за сядане, ще ми измръзне задника да седна по къса пола на този мрамор! Аз ще пусна жалба до съда в Страсбург, ще видят те! :rofl: :rofl: :rofl:
Nick(olov)

Мнение от Nick(olov) »

Няма да сядаш с пола на бетона (гранита) не е Хамериканско. Ватиран анцунг и гумени ботуши, минимОм. Или форумната класика, по бански на палма ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Daisy2 написа:Абе що сте толкова дребнави, бе...
Really? Да се върнем на "културната" тема, ако искаш. ;)
Ама няма да е нужно, аз се оттеглям....Не бе, вярно не се виждат вертикалните фуги, заради това поисках по-близък поглед. Нали му плащат на човека за това? Трябва да е по-убедителен. :handshake:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Nick(olov) написа:Няма да сядаш с пола на бетона (гранита) не е Хамериканско. Ватиран анцунг и гумени ботуши, минимОм. Или форумната класика, по бански на палма ;)
бих допълнил с банан в ръка за по голяма реалистичнос на сюжета -маймун по бански с банана в ръка позира на палма
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Bistra написа:
SFBG82 написа:
Не се еб^вам за гранита.
Е, добре де, отгоре е гранит, ама базата ми се чини, че е бетонова или не виждам добре? Я изтичай и снимай по-надолу за проверка, щото ако е така....Баси!Още по-грозно! Материал не се сменя на ръб никога! :rofl:
Аз не правя оценка на изработеното, а коментирах "връхния" материал.
За мен качеството е супер ниско, ако трябва да оценявам.
Много ясно, че отдолу е железобетон.

Материалът не се сменя от горната страна на ръба, а от долната.
Така водата не влиза в обекта.
А не че не се сменя на ръб...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

SFBG82 написа:Аз не правя оценка на изработеното, а коментирах "връхния" материал.
За мен качеството е супер ниско.
Много ясно, че отдолу е железобетон.

Материалът не се сменя от горната страна на ръба, а от долната.
Така водата не влиза в обекта.
А не че не се сменя на ръб...
Да, де и аз него коментирам. Заради това и казах, че по наклонената плоскост не личат фугите. Мислех, че тя е от бетон, ама щом казваш, че "всичко е любов", пардон гранит...вярваме ти. :party: :rock:
....
P.S. Абе то хубаво...гранит,гранит, ама ласт куесчън... :lol:
Пред тези ли кашпи хората протестираха онзи ден заради ниските си доходи и невъзможността да си платят потребяваната енергия? :^)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Daisy2 написа:Ако много се стараеш, винаги може да намериш да снимаш някоя мацка, изтичала по домашен анцуг до кварталния магазин - това в града си е популярен начин за пазаруване. Аз самата го правя понякога. Но като цяло българката обръща много внимание на дрехите и обувките си, и в какъв вид излиза навън. В това аз съм убедена, защото самата аз съм българка и имам приятелки българки :)
Не просто някоя - а видна модна икона и в комбинация с високи токчета. Надали е било до кварталния магазин.
Изображение
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Е защо решихте ,че е гранит, може да е сиенит :D , така и не се научих да ги различавам.. Навремето един преподавател казаваше за така наречените "гранитени павета" в София, че ако намерим едно от гранит да му донесем да си го чукне в главата :rofl:

По наклона на мен ми се струва , че няма плочки . Преди две години им се чудех на тия саксии каво ще правят с тях, гледам посадили дървета, ама те са много плитки, тия дървета не знам как ще оцелеят.
Какво му е лошото да си по спортно облекло с маратонки, аз така си разхождах навремето кучето в Софето и тук така. Ми удобно си е.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Публикувай отговор