Zdraveite,
Interesuva me dali ako chovek zamine za Canada po programata za Quebec moje da otide da jivee i raboti kydeto si poiska v Canada.
Ideiata mi e che az znam English otlichno, no v momenta po federalnata programa procedurata e mnogo bavna i sa zavisheni kriteriite. Az bih otdelil vreme da nauche frenski na nivo dostatychno da za da mina interview-to za Quebec, no me interesuva dali pri pristiganeto si v Canada moga da se premestia vednaga v anglogovoriashtata chast. Tam po-lesno bih si nameril rabota zaradi ezika.
Vsiakakvi komentari sa dobre doshli.
Pozdravi !
Zadyljen li si da ostanesh v Quebec ?
...privet unknown!
...procedurata za Quebec i za federalna Canada e razli4na, poneje fransetata si imat edin vid avtonomia v dosta oblasti vklu4itelno i imigraciata.
Vizata oba4e ia izdava federalnoto pravitelstvo...i 4estno kazano sled kato ia ima6 moje dori da ne kazne6 v Quebec! Pone az imam poznat koito postupi taka!
...uspeh
...procedurata za Quebec i za federalna Canada e razli4na, poneje fransetata si imat edin vid avtonomia v dosta oblasti vklu4itelno i imigraciata.
Vizata oba4e ia izdava federalnoto pravitelstvo...i 4estno kazano sled kato ia ima6 moje dori da ne kazne6 v Quebec! Pone az imam poznat koito postupi taka!
...uspeh

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.