Прати му няколко 3D модела, може и да си промени мнението.SFBG82 написа:Тоя британец да ходи да се прегледа.

Прати му няколко 3D модела, може и да си промени мнението.SFBG82 написа:Тоя британец да ходи да се прегледа.
Бе то мен ако питаш, някои щати като Аризона и Тексас си имат достатъчно "атакистки" изцепки, само дето това на туриста се отразява точно толкова, колкото на туриста в Холандия се отразяват 30% националисти в парламентаroumensp написа:За него не знам, но аз определено предпочитам да си ги харча в Щатите.
Уникален, както обикновеноablood написа:Разбирам ги англичаните.
Емигрантите, които ще се юрнат към острова по лесния начин определено ще са най-отчаяната и неквалифицирана част от трудоспособното население.
Който е амбициозен, способен и квалифициран вече е намерил своето място в БГ, или е емигрирал.
На всички е ясно какво ще стане когато изведнъж на пазара се появи внушителен излишък от нискоквалифицирана работна ръка, в комплект със скок в търсенето на и без това скъпи квартири:
ВЗРИВ В ПРЕСТЪПНОСТТА
Предполагам, че не смяташ, че тези, които тепърва смятат да емигрират са неквалифицирани, неамбициозни и нереализирали се!? Надявам се, че няма да се окаже, че (по тази логика) в БГ няма вече хора, които да отговарят на изискванията в програмите за емиграция в Канада (примерно).ablood написа:...Който е амбициозен, способен и квалифициран вече е намерил своето място в БГ, или е емигрирал....
Това как го разбра?Направил си анкета или си броил по летищата колко българи са на стендбай?Дори и да има вълна от българи желаещи да отидат да работят в Англия, в което доста се съмнявам, Англия е част от ЕС и трябва да си поема ангажиментите под които се е подписала.Иначе там има доста други етноси, няма да ги споменавам вие знаете кои са, които използват системата и вършат престъпления.ablood написа:Сега обаче внушително(!!!) количество българи и румънци са на standby с паспорт и пари за билет.
Точно. А и мисля че вече отшумя това голямо излизане понеже и там няма работа толкова както преди време. Нещата постепенно сами ще се регулират.def34 написа:Това как го разбра?Направил си анкета или си броил по летищата колко българи са на стендбай?Дори и да има вълна от българи желаещи да отидат да работят в Англия, в което доста се съмнявам, Англия е част от ЕС и трябва да си поема ангажиментите под които се е подписала.Иначе там има доста други етноси, няма да ги споменавам вие знаете кои са, които използват системата и вършат престъпления.ablood написа:Сега обаче внушително(!!!) количество българи и румънци са на standby с паспорт и пари за билет.
Предполагам повече отколкото ще намерят в Канада. Особено за докторите. Не че и сега няма такива, предимно в Германия. И как няма да има като не им искат немски опит. Но немците са хора практични и имат полза от готови инженери и доктори работещи като такива а не като шофьори на такси из Канада.roumensp написа:От нископлатени бачкатори има нужда навсякъде и който това го устройва, сигурно ще намери нещо. Но колко инженери или доктори ще си намерят работа по специалността, вече е нещо съвсем различно.
Що тук в Канада ще си намерят ли? Тия ги разправяй на някой другroumensp написа:От нископлатени бачкатори има нужда навсякъде и който това го устройва, сигурно ще намери нещо. Но колко инженери или доктори ще си намерят работа по специалността, вече е нещо съвсем различно.
И предполагам правиш разлика между гражданин на една държава и гастербайтер. Бил съм 6 години "гастербайтер" в Щатите и само аз си знам колко ми е било добре. Не че е толкова зле, но усещането, че не си техен гражданин, а нещо като 2-ра категория човек / cash cow за данъци не е особено приятно.
Не всички. Но повечето от кадърните и тия дето не ги мързи, да. Другите не ме интересуват, защото не съм майка Тереза, че да ги мисля. Всеки сам се оправя така, както може.apple написа:Що тук в Канада ще си намерят ли?