Намерили България
Re: Намерили България
Оптис, при нас затвориха Фючършоп и го направиха изненадващо за всички включително и за персонала.
- optics
- Модератор
Точно същия алгоритъм. Идват сутринта на работа и ги затварят вътре да им кажат.haimana написа:Оптис, при нас затвориха Фючършоп и го направиха изненадващо за всички включително и за персонала.
Значи в някои градове е бил бестбая в други фючършопа.
А след това получихме и рекламна брошурка за бестбай - един от многото примери за липса на синхрон в големите фирми.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Не е липса на синхрон. Ако искат затварянето на магазина да бъде в тайна до последния момент, трябва да си отпечатат и брошурата. И дори след като затворят магазина е по-добре да разпространят брошурата, отколкото да я хвърлят на боклука. А не могат да я използват за останалите си магазини, защото е различна версия, с различни продукти, и различни цениoptics написа:Точно същия алгоритъм. Идват сутринта на работа и ги затварят вътре да им кажат.haimana написа:Оптис, при нас затвориха Фючършоп и го направиха изненадващо за всички включително и за персонала.
Значи в някои градове е бил бестбая в други фючършопа.
А след това получихме и рекламна брошурка за бестбай - един от многото примери за липса на синхрон в големите фирми.

Bistra написа:Не обичам тази дума "прашки"...Какво е това? Все едно някой те опрашва.Independent написа:Първо, това не са бикини, а прашки![]()
И второ - мерси, ама нямаше нужда![]()
Тук им викат "mini-strings" и се продават в нормалните магазини за бельо, така че са си гащи или по кебекарскому "bobettes"![]()
И защо повръщаш? Пълно е с жени млади и на средна възраст, които си пазаруват. Зъбите не съм им проверявала дали са на ниво.
Гледай какво съвпадение - и тук ги продават в нормалните магазини за бельо!

Освен strings ги наричат и thong на английски И никой не повръща, ами си ги носим. И на български им викаме прашки, може би защото са направени точно заради опрашването

Това не е вярно. Поне не и в Женева или Цюрих. Може из някой затънтен кантон да е така, но в големите и богати градове на Швейцария по улиците има много красиви и добре поддържани жени. Колко от тях са натурални швейцарки, не знамПавел написа: Как нема да напусне Швейцария, като там кравите са по-красиви от жените. Като го гледам къф убавец е, в Швейцария и вол не би му обърнал внимание.

Няма да коментирам какви дрехи се продават в магазините. И на какви цени, съответно

- Bistra
- Напуснал форума
Знаех си, знаех си, знаех си!!!!! Благодаря, Господи, че не развенча идола ми от Стария завет...Давид (Дейвид по тукашному), че е стрелял по Голиата с гащи!Daisy2 написа:И на български им викаме прашки, може би защото са направени точно заради опрашването![]()
![]()
Амееен!...(Това е, щото малко си падам "сестра")

Под костюмчетата на интелигентните девойки, посещаващи "Вишнева градина", нали?Daisy2 написа:Освен strings ги наричат и thong на английски И никой не повръща, ами си ги носим.

Фиууу, камък ми падна от душата! Без малко да ме изкарат заради бельото чалгаджийка, а аз съм толкова благочестива!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Абсолютно!Bistra написа:Знаех си, знаех си, знаех си!!!!! Благодаря, Господи, че не развенча идола ми от Стария завет...Давид (Дейвид по тукашному), че е стрелял по Голиата с гащи!Daisy2 написа:И на български им викаме прашки, може би защото са направени точно заради опрашването![]()
![]()
Под костюмчетата на интелигентните девойки, посещаващи "Вишнева градина", нали?Daisy2 написа:Освен strings ги наричат и thong на английски И никой не повръща, ами си ги носим.![]()
Фиууу, камък ми падна от душата! Без малко да ме изкарат заради бельото чалгаджийка, а аз съм толкова благочестива!![]()

Чакай малко - бельото е интимна част от облеклото и в общия случай касае само двама души (е, понякога се случва и повече, ама това по изключение

Ти какво се вживяваш толкова, не разбирам....
Не беше ли с камъни и прашка - Давид, имам предвид.
Последно промяна от Daisy2 на Пон Фев 04, 2013 10:00 am, променено общо 1 път.
Пак не си разбралаBistra написа:Знаех си, знаех си, знаех си!!!!! Благодаря, Господи, че не развенча идола ми от Стария завет...Давид (Дейвид по тукашному), че е стрелял по Голиата с гащи!Daisy2 написа:И на български им викаме прашки, може би защото са направени точно заради опрашването![]()
![]()
Под костюмчетата на интелигентните девойки, посещаващи "Вишнева градина", нали?Daisy2 написа:Освен strings ги наричат и thong на английски И никой не повръща, ами си ги носим.![]()
Фиууу, камък ми падна от душата! Без малко да ме изкарат заради бельото чалгаджийка, а аз съм толкова благочестива!![]()

IFF написа:
Пак не си разбралаНищо му няма на бельото ти, но развяването му като байрак наляво и надясно, определено е признак за лека "странност". Но това е нормално, познавам няколко жени като теб, имах една колежка, като дойдеше на работа и започваше веднага с приказките-"моя току що ме оправи, направо ма разчекна, ама еди как си почнахме, ама така свършихме и пр.". Има личности, които изпитват някакво перверзно удоволствие от приказките за секс, като че ли повече и от правенето му

Тук съм напълно съгласна.
Между другото, има много сладък клип къмършъл в ютюб, където една страшна мацка си облича супер луксозно бельо на Liaison Dangereuse, чорапи, жартиери, токчета, и накрая си навлича отгоре бурка.
Бистра сигурно си мисли, че жените на шейховете и емирите носят кюлоти под бурките

- Bistra
- Напуснал форума
Да разбира се! Мен и Господ.Daisy2 написа:Чакай малко - бельото е интимна част от облеклото и в общия случай касае само двама души.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
IFF написа:
Има личности, които изпитват някакво перверзно удоволствие от приказките за секс, като че ли повече и от правенето му

Пример:
Въй, за такъв "безпристрастен наблюдател" да се чудиш направо дали не и липсва нещо?!аpple написа:Тук чорапогащника не е на почит нещо или скъпичко им идва. Масово се ходи така във Виктория при това съм виждала и служителки от офиси уж с пола и сако, а на бос крак посред зима... Много странно ми се вижда, но пък май има обяснение... Винаги готови за секс разправят местни жентълмени. Услужливи колежки и момичета, а времето е пари все пак кой ще ги чака да изуват гащи и чорапогащи. Ще вземе да размисли и да ги пропусне... Но това е мъжка тема може да си я продължите ако е интригуваща за някого. От мене толкова като безпристрастен наблюдател на местния живот. А последно - много ме кефи сутрин по спирките като се спъна в нечии бикини, слип или чорапи... Много забравят тия хора, много...

Бистра, това го публикувам, та дано се спреш със снимките, щото както си почнала..., знаем от опит, че следват и голите снимки, които наподобяват лунен пейзажЕксхибиционизъм - Ексхибиционизмът (лат.- exhibeo: показване, излагане) е психологична нужда от показване на голи части от тялото (които по принцип са покрити с дрехи) пред други хора.

Леле, колко оригинално....Bistra написа:Да разбира се! Мен и Господ.Daisy2 написа:Чакай малко - бельото е интимна част от облеклото и в общия случай касае само двама души.![]()
![]()

- Bistra
- Напуснал форума
Ако искаш можем да си отворим тема и да разискваме теологични въпроси за да не си губиш толкова приказката!
Между другото Адам и Ева са се разхождали в райската градина голи и на никой не му е правело впечатление това.
Аз пък се възхищавам на това, че тук някои хора са открити и могат свободно да говорят по теми, които в общия случай са табу. Освен това, което спомена Ив-ка си разправят също къде са били през уикенда,в какви активитета са участвували семейно : спортни, културни мероприятия, фамилни срещи и т.н. Ценно! Това сближава хората.
Между другото Адам и Ева са се разхождали в райската градина голи и на никой не му е правело впечатление това.
Аз пък се възхищавам на това, че тук някои хора са открити и могат свободно да говорят по теми, които в общия случай са табу. Освен това, което спомена Ив-ка си разправят също къде са били през уикенда,в какви активитета са участвували семейно : спортни, културни мероприятия, фамилни срещи и т.н. Ценно! Това сближава хората.

Правилното лечение на всяко психично заболяване минава през неговото правилно диагностициране и осъзнаването от болния за наличието на проблем. Затова и искам да ти помогна, това твоето се нарича "Ексьибиционизъм", а това което ти си мислиш че е, се нарича "Разкрепостеност".Bistra написа:Ако искаш можем да си отворим тема и да разискваме теологични въпроси за да не си губиш толкова приказката!