Кой беше имал нещо против седмокрилия ... в Софето ?
Щото пък в Монреал има шестобузият ...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
E, какво? Не е крайно лошо пък. Качил си се на най-високото място да направиш снимка. Браво!
Виж мен ме мързи и стигам само до стария град през лятото, щото там можеш да седнеш на теферич.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
pumpy написа:Понеже ми забраниха да говоря в тази тема
Айде стига драми от 8 клас. Никой нищо не ти е забранявал.
Ти пък, мислиш ли, че ми пука ? Малко разнообразие, обаче е интересно. Тези дни нямам трудни и предизвикващи екстракции и малко адреналин от форума ми помага да преживявам в студена и противна Канада
Нормално е да се строи качествено в България. Ако постоянно ти повтарят че на запад всичко е супер качествено накрая с евтина работна ръка чудеса се постигнат.
Транс Канада в сравнение с Българскте магистрали е като второстепенен селски път.
Само трябвало да помислят за бензиностанции, че ми се случи да се стискам да не се напикая и да карам на изпарения.
simeonovi написа:Транс Канада в сравнение с Българскте магистрали е като второстепенен селски път.
Така е. И аз си мисля, че няма как една магистрала от 8 хиляди километра, прекосяваща цял континент и свърваща два океана, да се доближава до мащабите на Българските (това, че се изписват с главно Б явно идва от факта, че ги е строил Боко) супер магистрали.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
miteto написа:Да ви имам убийствено красивите пейзажи с рентал дуплексите от 1920-та с железните стълби отвън
Като в Торонто тези клъстери от 60те. Грозни панели да се чудят как да се оттърват от тях.
Най-лошото е че са и енергийно inefficient.
Има ги в цяла Канда на места повече на места по-малко.
simeonovi написа:Транс Канада в сравнение с Българскте магистрали е като второстепенен селски път.
Така е. И аз си мисля, че няма как една магистрала от 8 хиляди километра, прекосяваща цял континент и свърваща два океана, да се доближава до мащабите на Българските (това, че се изписват с главно Б явно идва от факта, че ги е строил Боко) супер магистрали.
На богата страна като Канада би трябвало да не е проблем. всички провинции плащат данъци за това.
Голяма страна повече хора, повече капитал. Или социализъм и корупция?
Те парите от Евро Съюза в България са ги изпрали.
Тук обаче наши пари перат.
На богата страна като Канада би трябвало да не е проблем. всички провинции плащат данъци за това.
Голяма страна повече хора, повече капитал. Или социализъм и корупция?
Те парите от Евро Съюза в България са ги изпрали.
Тук обаче наши пари перат.
Az mislq, че една магистрала се прави в зависимост от нуждата от нея и колко и как ще бъде използвана, а не колко пари могат да се похарчат за нея ? Освен това нещо строено през миналия век е трудно да се сравнява с нещо строено днес с чужди пари, особено. Ако ще сравняваме TCH е редно да го правим може би с онези 15-20 километра от Хемус, построени през развития социализъм в България. Всичко останало е демагогия......
А пък мисля че едно общество трябва винаги да търси сметка и да недоволства от резултатите на политиците дори тe да са добри. Така има повече контрол.
И това е проблема на Канада. Населението е предимно съставено предимно от икономически имигранти идващи от бедни страни на които малкото е много.
На Канадец му увеличават данъци и реакциятa е "Сигурно има причина".
Не задавай въпроси и отговори не търси.
Магистралата е най-малкия ни проблем и тук и в България.