Наглост !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Наглост !

Мнение от ablood »

Преди седмица довърших книгата
A Short History of World War I - James Stokesbury
Няма директна връзка с българското Освобождение, но в някои от главите се хвърля доста любопитна светлина върху мотивацията на държавните глави на България и Турция да изберат страна в конфликта. За подкрепата на Италия обаче направо е имало наддаване между Германия и съюзниците.

Не си спомням заглавия на книги, четени преди години. Чета много и ежедневно. Колкото и да изглеждам нелепо за околните от вчера съм на 50 shades of gray. :-)
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
scoubidou

Мнение от scoubidou »

ablood написа:
scoubidou написа:Гледай колко хора са писали по темата, но никой не се е сетил да 4естити 14-ти януари на IVAN1007 и ABLOOD.
4удя се оба4е, те помаците празнуват ли с ромите, или не. Наздраве :beer:
Явно си много националистично настроен за да влагаш обида в намека, че някой е турчин/помак. С подобен успех можеш да обиждаш на "алжирец", "пуерториканец", "малайзиец", или каквото там различно от нас се сетиш. Обаче не го правиш, защото мозъчето ти не е попило промивките, че те са врагове и трябва да ги мразиш.

Интересно с какво сме по-добри от турците, та "турчин" да е обидно?

Въпросът се отнася и и за Странджата.
Извинявай 4е те обидих на помак, ама българин 4е не си, е ясно. Колкото до това, 4е турците не са ни врагове, направи справка с недале4ната история-това което се слу4и в Кипър.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Би ли дал подробност и.

На път съм.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Странджата

Мнение от Странджата »

Bistra написа:Не, бе...пак неразбрал. :lol:
Не съм чела какво ти е писал - беше изтрито. Имам предвид себе си. Не помниш ли? Хвалеше се, че пил кафе с мен, а аз нито го знам как се казва, още пък по-малко съм го виждала на живо....Пак ще заорат у "класите" и "чергите" сега. :D
Бистре,това беше в друг форум ;)Написах го,за да те видя как ще реагираш,щото си по-по-най! Поне в сериозни теми не трупай мнения за няма нищо,ти и така си недостижима!А за българите,знае се,че ги мразиш и ги наричаше нещо от рода на неандерталци...Защо пишеш тук,защото ти минават номерата или ти са слаби писмените чужди езици,че да нарцисуваш по чужди форуми!?!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, как, защо? Заради тебе, бре!...Злато мое, душо моя, сердце мое! :rofl:
Не мразя българите. Неандерталци има от всички нации. M-да, въпрос на възпитание е да не си такъв. Пиша и в други форуми. Искаш ли да те поканя и теб там? :D
P.S. Я, как си ми научил ника! :clap: Преди ми говореше на малко име, щото....В този форум беше, ама като на приятел изтриха там дето беше цапал. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

Bistra написа:Е, как, защо? Заради тебе, бре!...Злато мое, душо моя, сердце мое! :rofl:
Не мразя българите. Неандерталци има от всички нации. M-да, въпрос на възпитание е да не си такъв. Пиша и в други форуми. Искаш ли да те поканя и теб там? :D
P.S. Я, как си ми научил ника! :clap: Преди ми говореше на малко име, щото....В този форум беше, ама като на приятел изтриха там дето беше цапал. ;)
Щото Бистре, в онзи форум бяхме като едно италианско семейство :) !Ето в този се обръщам към теб с партизанското ти име,с едно от! ;) Мисля след това ми мнение да не ти отговарям повече,че и без това тъчеш на много станове,нямаш нужда от още материал за да твориш мнения!Сега съвсем сериозно.Това,че не харесваш българите като цяло си го заявявала нееднократно!И аз не харесвам прости,нахални българи,има и по-малко прости,аз съм от тях!Ти си умна,красива,забавна,богата жена.Доколкото те познавам виртуално,ти не можеш да общуваш с повечето българи,защото нямат твоето положение и финес!Аз обичам да общувам с бедни и богати,с умни и не толкова,стига да са готини.Българина обича да си попее,да се помайтапи,да се извика с пълна душа,това сме си ние!И запомни Бистре,парчето хляб от човек с пробит покрив е много по-ценно от купата с хайвер на притежателя на палат!
Заключено