Но и сериозно. Има ли тук хора които са дошли в Канада от САЩ (независимо кой щат) и обратното хора които са заминали за САЩ от Канада. Бих оценил всякакви лични впечатления и опит споделени тук
След 6 години в САЩ дойдохме в Канада и мисля, че много зависи не само от щата и провинцията, ами и от самия град.Chomsky написа:Има ли тук хора които са дошли в Канада от САЩ (независимо кой щат) и обратното хора които са заминали за САЩ от Канада.
Не, аз съм канадски гражданин. Работя в щатите по АЛЕНА и не това е мотива ми да искам да се върна. Нямам проблем да кандидатствам за зелена карта (когато съм в Денвър работя в офиса на приятели от България) и жена ми в момента я спонсорират за това, но аз просто нямам интерес да живея в щатите.simeonovi написа:@pumpy Американски резидент/гражданин ли си?Ако не е тайна.
Това променя нещата коренно. Шефа ми е Американец.той е единствения който познавам като Американски имигрант в Канада. Повечето ми познати са дошли тук поради липса на зелена карта.Аз съм един от тях 8 години Джорджия.
Понеже в щатите това не е така ???ablood написа: И само да напомня, че в Монреал всеки тийнейджър, безработен, или социопат без проблем може да си позволи кола.
Понеже Google, Apple и eBay се избиват да ти пращат оферти и теб само отдалечеността на работата те бъркаKan_Tangra написа:Ако знам, че в Калифорния ще пътувам 20 минути до работа, колкото и тук, и чат пат ще имам същия стандарт, се местя още утре.