Zdraveite
Moje bi shte vi se slu4i stranen moiat vapros no bi bilo polezno za men da polu4a informatzia ot vas horata koito jiveete v Canada.
Vaprosat mi e sledniat:
Kak moje 4ovek kato men koito jiveee 4 godini v USA i se bori s mestnite burokrati4ni zakoni da kandidatstva i polu4i dokumenti za da vleze i raboti legalno v Canada-Toronto ili Vancuvar?
I ako eventualno polu4a tezi dokumenti kolko vreme triabva da mine za da si zamina do BG pone za 1 mesetz?
A kakvi sa stapkite koito triabva da sledvam?
kakvi molbi se popalvat i kade se prashtat?
Ima li interview i kade e to?
Moga li direktno ot USA da si uredia neshtata ili triabva da se hodi do BG?
Kolko vreme otnema protzesa?
i Kade e po dobre da se ustanovi v 4ovek- imam v pred vid koi grad koi provintzii no samo da ne e vav Frenskata 4ast!!!
Blagodaria Vi predvaritelno za vnimabnieto i o4akvam vashata polezna informatzia i saveti
Pojelavam uspeh na vsi4ki ambitziozni i istenski Bulgari !
Kak moje ot USA da vzemesh dokumenti za Canada?
Stava vapros za postoianna imigratzia v Canada-Vazmojnost za rabota i vlizane i izlizane ot darjavat.v USA statut ami e na nikade i ne se znae dali skoro shte se opravi-tuk e goliama kasha a i ne se urejdat neshtata normalno barzo a daje i umishleno se baviat.
Kade se hodi v koia konsulska slujba v koi grad i kakvo se popalva?Pitam zashtoto znam za slu4ai na hora ot tuk absolutno nelegalni koito zaminaha tam kato postoianni imigranti i ve4e sa daje i s passporti niakoi ot tiah.Po konkretno za Toronto kak stoi vaprosa sa zaminavaneto?
Kade se hodi v koia konsulska slujba v koi grad i kakvo se popalva?Pitam zashtoto znam za slu4ai na hora ot tuk absolutno nelegalni koito zaminaha tam kato postoianni imigranti i ve4e sa daje i s passporti niakoi ot tiah.Po konkretno za Toronto kak stoi vaprosa sa zaminavaneto?
triabva da podadesh dokumenti v canadskoto konsulstvo v buffalo, ny. tehnia website e: http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/menu-en.asp?mid=5
vremeto za chakane e ot 6 mesetza do 3.5 godini.
vremeto za chakane e ot 6 mesetza do 3.5 godini.
Почни от тук: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.html. Разгледай и линка който е дал zmeitshe. Като изчетеш всичко с кориците, ако нещо не ти е ясно, питай тук, но гледай въпросите да са по-конкретни.zzlatev71 написа:Stava vapros za postoianna imigratzia v Canada-Vazmojnost za rabota i vlizane i izlizane ot darjavat.v USA statut ami e na nikade i ne se znae dali skoro shte se opravi-tuk e goliama kasha a i ne se urejdat neshtata normalno barzo a daje i umishleno se baviat.
Ако нямаш легален статут в щатите, може и да не ти приемат документите в Бъфало и да се наложи да кандидастваш в Букурещ. Навремето не им пукаше дали си легално в щатите или не, ама напоследък позатегнаха нещата и взеха да искат доказателство, че си легален и, ако го нямаш, да ти връщат документите.