В Монреал било студено?!?
Re: В Монреал било студено?!?
Тази зима си я спомням и аз, частично. Заминах на 26 декември 2007 за Денвър и дотогава, само през декември бях изринал вече 120 см сняг около къщата където живеехме.
Да риеш сняг при -15 градуса е всичко друго ама не и начин да си подържаш формата. В тоя студ всичките ти кръвоносни съдове са се свили а от там и кръвното ти налягане заминава нагоре още преди да си почнал с лопатата. С две думи ,сърцето го тормозиш яко. Наблягай на джогинга през пролетно-летнитеablood написа:Ето това е сняг. Скъсах си задника от ринене и ми е много кеф. Раздвижих се супер.
Преди 3 години през зимата се позалежах и напълнях, та напролет трябваше всеки ден да търча из квартала като малоумен докато се стегна. Тогава си продадох снегорина и минах на лопати. Яко ринене и хвърляне.

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- ablood
- Обратна връзка:
Абсолютно несъгласен с всичко в този пост. Една проста справка в Google на тема "exercise in cold weather" показва, че мнозинството мисли точно обратното. Разбира се както всяко правило и това си има изключения, но твоето мислене/твърдение е невярно като цяло.ivanko13 написа:Да риеш сняг при -15 градуса е всичко друго ама не и начин да си подържаш формата. В тоя студ всичките ти кръвоносни съдове са се свили а от там и кръвното ти налягане заминава нагоре още преди да си почнал с лопатата. С две думи ,сърцето го тормозиш яко.
Същото важи и за изказването ти, че с гърбене форма не се поддържа, което вече 2 пъти ме опонираш. Естествено, че при различните натоварвания ефекта над сърцето, мускулите и калориите е различно, но слабоефективните натоварвания превъзхождат никаквите, или редките.
За сравнение разгледай задниците на служителите в банката, или подобна администрация и после виж някоя строителна бригада(без шофьора, шефа и подобни). Изключения пак ще има, естествено.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Абсолютно несъгласен с всичко в този пост. Една проста справка в Google на тема "exercise in cold weather" показва, че мнозинството мисли точно обратното. Разбира се както всяко правило и това си има изключения, но твоето мислене/твърдение е невярно като цяло.ivanko13 написа:Да риеш сняг при -15 градуса е всичко друго ама не и начин да си подържаш формата. В тоя студ всичките ти кръвоносни съдове са се свили а от там и кръвното ти налягане заминава нагоре още преди да си почнал с лопатата. С две думи ,сърцето го тормозиш яко.
Същото важи и за изказването ти, че с гърбене форма не се поддържа, което вече 2 пъти ме опонираш. Естествено, че при различните натоварвания ефекта над сърцето, мускулите и калориите е различно, но слабоефективните натоварвания превъзхождат никаквите, или редките.
За сравнение разгледай задниците на служителите в банката, или подобна администрация и после виж някоя строителна бригада(без шофьора, шефа и подобни). Изключения пак ще има, естествено.
На чети и се образовай по умни глави от теб какво казват
http://www.ctvnews.ca/health/why-can-sn ... -1.1094115"
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Powered by Мосю Geek
Немаше да е лошо и ти да го беше прочел по-внимателноdavidT написа: На чети и се образовай по умни глави от теб какво казват
http://www.ctvnews.ca/health/why-can-sn ... -1.1094115"

Dead Eyes See No Future
Аз срещу Гугъл не мога да се боря... Да се надяваме да вали по-често сняг та да не ти се налага да тичаш лятото...ablood написа:Абсолютно несъгласен с всичко в този пост. Една проста справка в Google на тема "exercise in cold weather" показва, че мнозинството мисли точно обратното. Разбира се както всяко правило и това си има изключения, но твоето мислене/твърдение е невярно като цяло.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Ами мнозинството също мисли, че ако правиш коремни преси ще свалиш шкембетоablood написа:Една проста справка в Google на тема "exercise in cold weather" показва, че мнозинството мисли точно обратното.

„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
- ablood
- Обратна връзка:
Което до някъде е вярно, но става дума за стотици преси всеки ден + спиране на плюскането и бирите.
Или ти си мислиш, че някой вярва на рекламите "преди/след"?
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Добре де който иска да седи вкъщи и спи по цял ден.
Първо никой не ходи да чисти сняг гол, че да кажете -15 и всички съдове се били свили.
Второ на -15 толкова сняг вали доста рядко. Оня ден беше около -5, -7 и беше много приятно за раздвижване на гърбината.
Разбира се от едно чистене няма да се вкараш във форма, но малките неща всеки ден са много по-добре от навиването... няма смисъл по добре да не правя нищо така или иначе от едно чистене няма да го бъде...
Първо никой не ходи да чисти сняг гол, че да кажете -15 и всички съдове се били свили.
Второ на -15 толкова сняг вали доста рядко. Оня ден беше около -5, -7 и беше много приятно за раздвижване на гърбината.

Разбира се от едно чистене няма да се вкараш във форма, но малките неща всеки ден са много по-добре от навиването... няма смисъл по добре да не правя нищо така или иначе от едно чистене няма да го бъде...
- Bistra
- Напуснал форума
Ами то и цял Монреал да обеснежиш, ако си "плюскаш" постарому - същата файда!ablood написа:Което до някъде е вярно, но става дума за стотици преси всеки ден + спиране на плюскането и бирите.
Доказано е, че само с тренировки не се отслабва. Освен това, при снегориненето участвуват основно ръцете ти. Аз нямам нужда например да правя бицепси, затова и казах, че 1 час на колелото ми е повече от полза.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ми то по тази логика и с 1 час на колелото не се отслабва, ако плюскаш или че от снега се правели бицепси ми то тогава от колелото значи че се прави задник!!!
Аз от снегориненето най-много усещам натоварване в гърба и раменете... никакви бицепси не се правят не се притеснявй. Всъщност никакви натрупвания на мускулна маса няма да направиш никъде от тази дейност. Най-много да си сецнеш кръста.
Към темата...
Montreal saw over 370 cm of snow in the winter of 2007 / 2008, while Ottawa had to deal with over 430 cm. 190 cm of snow was dumped on the city of Toronto.

Аз от снегориненето най-много усещам натоварване в гърба и раменете... никакви бицепси не се правят не се притеснявй. Всъщност никакви натрупвания на мускулна маса няма да направиш никъде от тази дейност. Най-много да си сецнеш кръста.

Към темата...
Montreal saw over 370 cm of snow in the winter of 2007 / 2008, while Ottawa had to deal with over 430 cm. 190 cm of snow was dumped on the city of Toronto.

- ablood
- Обратна връзка:
Ние вкарахме снега в употреба. В страничния двор имаме една тераса, от която през лятото се спуска лятна пътзалка, а сега:

2 метра не са кой знае каква височина, но когато са ти под носа...

2 метра не са кой знае каква височина, но когато са ти под носа...
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Що не махнеш снега и да понапръскаш малко с маркуча... сте стане направо за бобслей.
- ablood
- Обратна връзка:
Миналата зима след като попръсках "малко" с маркуча спретнах доста прилична ледена пързалка. Проблемът, е че трябва да я чистиш и заглаждаш.

Аблъд, а снимката с пързалката от прозореца на втория етаж пазиш ли?
Мисля, че беше от онази - снежната зима, дето е изплашила батето.
Мисля, че беше от онази - снежната зима, дето е изплашила батето.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)