Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Благодаря ви предварително за помощта !
документи за спонсориране
- христо василев
документи за спонсориране
Be strong, believe in freedom and in God, love yourself, understand your sexuality, have a sense of humor, masturbate, don't judge people by their religion, color or sexual habits, love life and your family.
Re: документи за спонсориране
Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.христо василев написа:Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Ако не се лъжа, трябва да се попълни и подаде един формуляр в който са включени и двамата.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- христо василев
Koko написа:Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.христо василев написа:Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Ако не се лъжа, трябва да се попълни и подаде един формуляр в който са включени и двамата.
Да

Be strong, believe in freedom and in God, love yourself, understand your sexuality, have a sense of humor, masturbate, don't judge people by their religion, color or sexual habits, love life and your family.
Koko написа: Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.
Колкото по-внимателно толкова се минимизира шанса от грешки и толкова по-бързо ще се случат нещата!