документи за спонсориране

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
христо василев

документи за спонсориране

Мнение от христо василев »

Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Благодаря ви предварително за помощта !
Be strong, believe in freedom and in God, love yourself, understand your sexuality, have a sense of humor, masturbate, don't judge people by their religion, color or sexual habits, love life and your family.
Аватар
Koko

Re: документи за спонсориране

Мнение от Koko »

христо василев написа:Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.
Ако не се лъжа, трябва да се попълни и подаде един формуляр в който са включени и двамата.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
христо василев

Мнение от христо василев »

Koko написа:
христо василев написа:Здравейте , вече съм в готовност за подаване на документите за спонсориране на жена ми и детето ни , но имам едно питане: когато подавам Permanent residence under the Family Class нужно ли е да подавам един формуляр за жена ми и един за сина ни (той е роден преди аз да стана канадски гражданин) или само един общ формуляр и за двамата - за нея и за детето ни , така че и двамата да станат permanent residents?
Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.
Ако не се лъжа, трябва да се попълни и подаде един формуляр в който са включени и двамата.

Да :)) явно това е правилното .... мерси за помощта ви !
Be strong, believe in freedom and in God, love yourself, understand your sexuality, have a sense of humor, masturbate, don't judge people by their religion, color or sexual habits, love life and your family.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Koko написа: Чети внимателно какво пише в указанията - там трябва да е обяснeно.

Колкото по-внимателно толкова се минимизира шанса от грешки и толкова по-бързо ще се случат нещата!
Публикувай отговор