Снимки: https://www.facebook.com/grupagrad.sofia

На мен пък ми е все тая, бях му свикнал и не ме дразнеше.Rall написа:Kрайно време му беше...
А защо 2/3 от панелките трябва да бъдат съборени ,а не 3/3.С какво останалата 1/3 панелки е по красива от другите които са за събаряне.becks написа:Паметникът не го събарят, а ще го реновират, май, евентуално ... след като приключи допитването до "гражданите" дали го искат този паметник.
Това всъщност е една голяма глупост, защото красивото и грозното е много субективно и второ - да питаш обикновения жител на Люлин, Дружба или Надежда какво е мнението му за изкуство, което той не разбира е още по-голяма глупост. Добре, че не са питали парижаните на времето дали Айфеловата кула им харесва, че нямаше да я има сега![]()
Ако нещо трябва да се събори, защото е "грозно" или неподдържано, две трети от софийските панелки трябва да минат под багера
Паметникът на Съветската армия е не по-малко "грозен", но се поддържа някакси. Паметникът на Света София, на която била кръстена София също е със спорна "красота". Да не говорим, че град София не кръстен на Света София и това е някакво голямо недоразумение. Предполагам, че има още хиляди примери.
Паметникът е на София, а не на Св. София.becks написа: Паметникът на Света София, на която била кръстена София също е със спорна "красота". Да не говорим, че град София не кръстен на Света София и това е някакво голямо недоразумение. Предполагам, че има още хиляди примери.
На кого е статуята, може да каже само авторът й, а той твърди, че е на Света София:SFBG82 написа:Паметникът е на София, а не на Св. София.becks написа: Паметникът на Света София, на която била кръстена София също е със спорна "красота". Да не говорим, че град София не кръстен на Света София и това е някакво голямо недоразумение. Предполагам, че има още хиляди примери.
Има огромна разлика.
A тоя е направо ужасен. Племеницата ревеше навремето всеки път като го видеше.becks написа:. Паметникът на Света София, на която била кръстена София също е със спорна "красота". Да.....
Аз се басирам, че племенницата ти ще реве още повече, ако види картините на Пикасо и Салвадор Дали, ама това не е причина да бъдат унищожени.IRA написа:A тоя е направо ужасен. Племеницата ревеше навремето всеки път като го видеше.becks написа:. Паметникът на Света София, на която била кръстена София също е със спорна "красота". Да.....