Дали някога ще го бутнат и препостроят за да имат хората къде да живеят или това ще си остане една голяма мечта?

Не нямаше от татово време, както и този също не беше от татово такова.SFBG82 написа:Ако е блокът, който си мисля, трябва да е завършен много отдавна.
Не съм сигурен, дали до него нямаше обаче още един от татово време. Ще трябва да проверя.
Много ми е интересно,драги ми Кане къде ги намираш тези тениски NIKE $15-$20,Може би на плацата на Кот де Неж или Уолмарт.За годините ,които бях в у табарнашко не видях такива цени на маркова стока.И как така ,когато 2л. мляко са ти $5,един сандвич в Събуей ти е $10,геврек с кашкавал в кварталната геврегджийница ти е $5,то тениска на Найки да тие $10.Kan_Tangra написа:Масово имаше най-най обикновени тениски за по 120 лв. Материята им абсолютно проста, цветовете им, кройката, всичко. В Монреал можеш да си купиш такъв тип тениски за по 10$. Бяха от някакви непознати немски марки. Не съм ги чувал. Интересно кой в бг си позволява тениски за по 120-140лв.
В Канада по моловете можеш да си купиш за 15-20$ мекс, еспри (вече ги няма в Канада), адидас, найки и всякакви други. Дори армани си взех наскоро на промоция за 25$ (с 50% намаление).
Отделно влязох в Найки магазина в Мола в Младост (как се казваше там).
Пазарувам принципно доста от Найки. Маратонки, дрехи, всичко.
Тениските там бяха поне 2 ПЪТИ по-скъпи, (към 60-70лв, не помня), отколкото същата марка в Монреал.
Отделно от това, по една случайност бях облечен точно с тениска найки. Загледах се в кройката и шева. Нямаше нищо общо. Купуваната от Канада беше с идеална кройка и шев. Без висящи и разплитащи се конци. А 2 пъти по-скъпата, която се продаваше в бг мола, беше с брутално криви шевове, висящи и разплитащи се конци. Все едно че е от 10то качество от някой турски или китайски гараж по трудово обучение.
Видимо си експерт по качествените места за пазаруване, пасувам.......Guinness написа:.......Може би на плацата на Кот де Неж ................сигурно си объркал Женския пазар и Илиенци с някой мол........
Ей и ти се изказА,тц,тц,тц!Guinness написа:Много ми е интересно,драги ми Кане къде ги намираш тези тениски NIKE $15-$20,Може би на плацата на Кот де Неж или Уолмарт.
Nike Juventis Football Club Core T-Shirt за $18.74. Има още една камара Найки тениски под и около $20 и това не е на плацата, а е в един от скъпите спортни магазини SportChek. А португалската на Найки е даже $8.93.Guinness написа:Много ми е интересно,драги ми Кане къде ги намираш тези тениски NIKE $15-$20,Може би на плацата на Кот де Неж или Уолмарт.