Кой разбрал, разбрал!krimon написа:Би ли ми освежила паметна, моля?

Аватарът ти е много показтелен. Слънце, което се опитва навсякъде да огрее, ама що ли не му се получава не...нам?

Кой разбрал, разбрал!krimon написа:Би ли ми освежила паметна, моля?
Kъде го това? Тц, не позна! Друго имах предвид.myhata II написа:За комарения остров май обажда
Mи бегай да работиш и да си контактуваш само с колегите!krimon написа:сега пък и аватарът ми ти е виновен![]()
![]()
![]()
некаква форумна логорея за някакви острови, рай, комари ... доскучахте ми
yahoo написа:Призовавам за повече толерантност към чуждите мнения и по-малко обобщения, особено когато категориите на обобщението са ограничени само до бяло, сиво и черно.
Интересно определение, напълно противоречащо на първата част от поста, призоваваща към толерантност и по-малко обобщения.yahoo написа: Излишно е да си мерите наблюденията на всеки ваш етап с всеки срещнат и най-вече с новопристигнали чиито представи се формират предимно около "гетата".
Ей сега вече те разбрах - като си анонимна много говориш, като си ти - си трайкаш. Супер - поздравления, така е много удобно, нали. И говори много добре за твоята същност.krimon написа:Извън семейната, приятелската и работната среда, не виждам никакъв повод да се представям на някой, които говори моя език в магазина. Даже в България не съм го правилаСамо във форума, именно защото сме анонимни
Нe виждам нищо смешно в това, даже прекали.krimon написа:...аз съм известна заядливка...