Нищо такова няма - поста е предназначен за хората и в никакъв случай не описва текущото ми състояние. Вземи пак прочети внимателно, после собствения си пост, аз няма да коментирам избирателното ви четене.Kan_Tangra написа:Емили от Варна, хайде стегни се малко! Концентрирала си се около негативното около тебе.
Kan_Tangra, не се притеснявай за мен - аз съм се взела в ръце отдавна. Върху нищо не съм се концентрирала - постът ми беше във връзка с темата (за справка - виж заглавието) и е едно лично мнение и наблюдение отстрани и от разговорите с хора, които съм срещала тук и с които съм комуникирала още преди да дойда тук и след като пристигнах. Доколкото знам форума е за изразяване на лично мнение, което по възможност може да подпомогне някой и друг човецец. Не мога да ви разбера какво толкова сте се запритеснили за мен - за средата ми, за философията ми и т.н. Спете спокойно - аз съм си ок, чувствам се добре, развивам се тук и си гоня целта - бачкам, уча и съм щастлива от живота си до момента тук. Искам повече и ще го постигна. Това, че за момента срещам все още всякакви хора, ми се струва абсолютно нормално. И всякаквите хора са по-добрата статистическа извадка, отколкото средата на един или друг човек, който я е изграждал години наред.
Вие за колко време си изградихте сегашната среда? От 1-я ден с хората от вашата сесия и не допуснахте никой друг в живота си или ви отне месеци и години? Бъдете честни и си отговорете на себе си, не на мен. Аз отговора го знам, защото съм почвала от нулата в напълно непознат град - знам колко време отнема реализацията и изграждането на социалната среда. Тук даже ще е малко повече, но живота е пред нас.
Наздраве от мен!