абе къде изчезна Канука

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

абе къде изчезна Канука

Мнение от sasho71 »

нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-a :shock: някой да знае къде се покри тоз човек :idea: :?:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

При другите канаци. :lol:
Помните ли как ми викат колегите? ;)
Botzo

Re: абе къде изчезна Канука

Мнение от Botzo »

sasho71 написа:нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-a :shock: някой да знае къде се покри тоз човек :idea: :?:
Еми каде е ........ той явно много не издържа на начините на обращение които използват тука някой и ........ и го няма.
G_Rosi

Re: абе къде изчезна Канука

Мнение от G_Rosi »

Botzo написа:
sasho71 написа:нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-a :shock: някой да знае къде се покри тоз човек :idea: :?:
Еми каде е ........ той явно много не издържа на начините на обращение които използват тука някой и ........ и го няма.
начините на обращение това много ми хареса
:lol:
ОБРАЩЕНИЕ
.......
2. фин.: парично ОБРАЩЕНИЕ currency;

банкнотно ОБРАЩЕНИЕ bank-note currency;

.....
botzovtori

Мнение от botzovtori »

Може би, работи върху френския си за да стане истински Canuck :idea:
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Az znam i kade e i kakvo pravi, ama nyama da vi kaja!!!Dzar,dzar, dzar!Neka vi! :D :wink: :D :beer:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Alina

Мнение от Alina »

чете се - КанАк

Не напразно си го е сложил отдолу при подписа, защото му е писнало да го наричат кво ли не.

Параглайдер, не е честно така. :wink: Да държиш хората в напрежение.

Нашето другарче Канак, като един истински канадетс, се записа в Корпуса на Мира и сега е някъде из Джунглите на Амазонка. :lol: :lol: :lol:

Като се върне ще разказва много, надяваме се. чат- пат се обажда да каже че е жив и здрав, видял голяма Анаконда ли беше... абе все бъркам къде е Питон-а и къде Анакондата. От тея филми съвсем я обърках....

:lol: :lol: :lol:
Alina
Molson

Мнение от Molson »

v BG e i se peche na moreto. zatova se izgubi a go chaka i mnogo uchene ta niama vreme za saforumcite. :lol:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Alina написа: Анакондата. :lol: :lol: :lol:
такава ли ? :lol:
Изображение
или такава :lol:
Изображение
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Molson написа:v BG e i se peche na moreto. :lol:
Варна , морето .. :)))
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

РОСИ,
анакондата е мнооого по голяма от тези :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

sasho71 написа:РОСИ,
анакондата е мнооого по голяма от тези :idea:
сигурно - не съм виждала жива да се мотае пред мен, а и не искам - изпитвам ужас от такива влечуги - даже и на картинка
Alina

Мнение от Alina »

Браво G_Rosi

Ти ми хвана майтапа. Това беше майтап. :lol:

Тук си е и се виждаме почти всеки ден. Но Ботсо е прав - писна му от простотии и комплексарщини във форума.

Повечето хора, които вече влизат във форума явно го правят защото скучаят, писнало им е сами да си играят джобен билярд, типа комплексар, който никого не обича и никой не го обича, типа тарикат, типа паразит - от тия дето само смучат информатсия и накрая едно Мерси и Тенкю не казват... всички взети заедно НЕ ДАВАТ никакво полезно инфо и на никого с нищо не помагат. Само си правят гаргара с другите и с тъпотиите и гнусотиите си цапат форума.

Една камара свестни и позитивни хора напуснаха форума, включително и КанАк и ми е адски мъчно за това, защото аз получих докато бях в БГ страшно много полезна информатсия от тук. Но вече не е така.

А ако си бяхте направили труда да прочетете дори и една негова тема, щяхте да разберете, че в БГ и в ковчег дори няма да се върне.

четете бе хора, четете (Дани, прости ми че използвам тези твои думи, ама адски много ми харесват).
Alina
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Alina написа:Браво G_Rosi

Ти ми хвана майтапа. Това беше майтап. :lol:

Тук си е и се виждаме почти всеки ден. Но Ботсо е прав - писна му от простотии и комплексарщини във форума.

Повечето хора, които вече влизат във форума явно го правят защото скучаят, писнало им е сами да си играят джобен билярд, типа комплексар, който никого не обича и никой не го обича, типа тарикат, типа паразит - от тия дето само смучат информатсия и накрая едно Мерси и Тенкю не казват... всички взети заедно НЕ ДАВАТ никакво полезно инфо и на никого с нищо не помагат. Само си правят гаргара с другите и с тъпотиите и гнусотиите си цапат форума.

Една камара свестни и позитивни хора напуснаха форума, включително и КанАк и ми е адски мъчно за това, защото аз получих докато бях в БГ страшно много полезна информатсия от тук. Но вече не е така.

А ако си бяхте направили труда да прочетете дори и една негова тема, щяхте да разберете, че в БГ и в ковчег дори няма да се върне.

четете бе хора, четете (Дани, прости ми че използвам тези твои думи, ама адски много ми харесват).
e,i drugi hora znaem,che si e tuk,i e jiv i zdrav,ama si mylchim, ne sme predateli kato tebe :lol: Toi predi vreme si kaza,che shte spre da pishe tuk,i prosto si go izpylni.Loshoto e,che ne e samo toi,na men mnogo mi lipsva(sled Canuck-a,vypreki che s nego se zasichame vyv "drugia forum") i adasha-mecho puh,i Palmen,i t.n.abe hora,ia se vyrnete tuk,da stane pak veselbata :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

vypreki che az po tabicata na Alina za visiashtite v tozi forum sym sigurno ot tezi,s djobnia biliard,i niamam mnogo pravoto da se mesia,ama naistina predi vreme tuk beshe mnogo priatno na si pobybrish s BG-ri,i da se poskarash,da obmenish mnenie,i t.n.
Заключено