Housing in Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Sharky
Обратна връзка:

Housing in Toronto

Мнение от Sharky »

Zdraveite,
ako vsi4ko e nared i si polucha passporta sus studentska viza (koito mejdu drugoto ve4e stoi 2-4 dena v Bucharest, ne triabva li samo da mi slojat visata nakraia kakvo pak se baviat) shte triabva da si tursia kvartira v Toronto. Shte ucha MBA v York U i neznam kude da se orientiram za kvartira - da e blizo do York ili da e blizo do transportation?
Ima mn obiavi za shared apt. za po 400$/m, no tova mi se struva tupo s hora koito ne poznavam... ima edni - "Apartment Unit / Condo" za po 400 kakvo shte re4e tova. Ima e room in private house - koe e za pedpo4itane ot tezi 3-te? Spored va s Bachelor Apt. moje li da se nameri za 400-500? A stai pod 400?
Mersi
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ami idi v north york. tapoto obache e che do york university niama metro. ti pyk kakwa e taya specialnost deto ya izbra :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Sharky
Обратна връзка:

Мнение от Sharky »

Mi top 10 ot vsi4ki NonUS Bisiness majors in the World i na 23 to miasto spored Financial Times. Ne e kofti... a tova za North York - namiram staia i se okazva v niakakva evreisko- ruska mahala - tova kak da stane 4e da ne popadna na nikoi takiva ...
mersi
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

gledai da jiveesh v obshtejitiata
ako si jenen ima family housing
ako ne - ima graduate student housing (mislia)
okolo York e gadno (ako si v main campus)
tarsi si niakade v North York
misleha da stroiat metro do York ama ne znam kvo stana s tova.
ako se spesh na neshto konkretno - pitai
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
elly10

GMAT

Мнение от elly10 »

Sharky,
tribavshe li da minavash GMAT i da submit-vash results to fo the MBA in York Uni?

Elly
Заключено