Ще представя няколко интересни офис проекта в България за хората, които са далече от нея и дори не подозират какъв строителен бум е в София и другите големи градове.
Забелязах, че някои май доста време не са били в България...
Последно промяна от SFBG82 на Пон Ное 19, 2012 5:09 pm, променено общо 1 път.
Като някой бил там преди няколко седмици да кажа, че всичко това е СУПЕР, но само на снимки, където можеш да го извадиш от заобикалящата мизерия.......
Не го приемай като критика, просто моето наблюдение.....
myhata II написа:Моя блок в който живея е по висок бре,ама да ма извиняваш нямам афинитет към стъклобетона,всичко това ми се струва много изкуствено
Аааа, ти не живееше ли в бунгалце с миришещ на мухъл сусол, до декоративен развъдник на комари?
Колко таквиз офиси мога да покажа-цяло портфолио.
Благодарение на него ме взеха на работа в Канада без нищо да уча....
Иначе повечето офиси си останаха само на проект.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
SFBG82 написа:Ще представя няколко интересни офис проекта в България за хората, които са далече от нея и дори не подозират какъв строителен бум е в София и другите големи градове.
Забелязах, че някои май доста време не са били в България...
На каритинка наистина изглеждат много добре, но и аз имах случай това лято да видя строежа на въпросният Милениум Център, който се намира зад НДК - според мене не са му избрали особено удачно мястото, нито се вписва добре на фона на останалите съседни сгради, а ако правилно виждам на снимките - още не е завършен и ще има още доста етажи нагоре.
Що се отнася до строителния бум като цяло - мисля че през последните няколко години се нагледахме на строителен бум с масово строителство, но без не се прави добра преценка за това какъв е всъщност реалният капацитет на новото строителство. Два примера: презастроените с хотели морски и планински курорти и на второ място, твърде многото големи мола построени - поне според мене без нужда - в София.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Много ми е смешно като видя рекламните картинки на бъдещи сгради - чисти, осветени, около тях красиви, озеленени алеи, няма изпопаркирали коли и камиони...
После като влезе в експлоатация се чудиш това ли е сградата от красивата брошура, или онова е само демо модел.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.