Изпращане на багаж до БГ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
SOULRIPPER

Изпращане на багаж до БГ

Мнение от SOULRIPPER »

Здравейте,

Има ли някой информация какъв е най-евтиният вариант да си изпратя около 15 кг багаж от Монтреал до София и съотвентно колко струва приблизително? Благодаря предварително!
rugby is the source
Аватар
balbi

Re: Изпращане на багаж до БГ

Мнение от balbi »

Ми освен като част от шернат контейнер за друго май не се сещам...
Ако има идеи и аз мога да се възползвам :)
emimilanova

Мнение от emimilanova »

Намираш някой, който ще пътува до БГ с 1 куфар и го навиваш да вземе 2-ри куфар с твоя багаж. Плащаш си за втория куфар, а на човека - както се разберете.
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Aко полетa е със същата компания след прека4ването (AF до Париж и AF до София) ще струва 50$ за 23кг, ако компанията е разли4на (AF до Париж и FB до София) ще струва 75$ защото не може да се предплати през интернет. Инфото е от това лято.
Проблема беше, 4е в София втория куфар липсваше. Добре 4е се познаваме добре с изпраща4а, а и полу4ателя беше от София, та се размина само с разправии с попълване на документи и половин ден 4акане да доставят куфара.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

На мен AF ми взимат тотал $55 за допълнителен куфар в посока България и 50 евро в обратна посока. Верно е че често се случва някой от куфарите да пътува с друг полет и да пристигне след ден-два и повече, но като цяло това е най-евтиния вариант за до 23кг багаж. Естествено не трябва да има запечатани неща и всичко трябва да може да се прегледа от пренасящия за да е наясно какво пренася.
Публикувай отговор